![]() |
Arden Jaguar AJ 21, un XF de 500 CP
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...b121fdc038.jpg
Arden Jaguar AJ 21, un XF de 500 CP Arden a prezentat ultimul sau proiect, Jaguar XF AJ 21. Tunerii germani ofera upgrade-uri pentru toate cele patru versiuni de motorizare, incepand cu 2.7l V6 si ajungand pana la 4.2l V8 Supercharged. Jaguar-ul XF de top dezvolta 500 de cai putere, propulsorul fiind modificat la 4.5 litri. Exteriorul este completat de jantele Arden "Sportline" de 21 de inci. |
Re: Arden Jaguar AJ 21, un XF de 500 CP
frumos rau de tot... :D
|
pur si simplu perfecta aceasta masina..
|
super tare...as lua una pe negru satin
|
superba desi partea fata pare cam incarcata ...nu stiu de ce mi se pare dar asa imi pare...
|
frumos... asa da:D
|
ador masina asta :)
|
frumos lucrat...nice:D
|
din spate zici k e Aston Martin:D...e superba..
|
Oare mi se pare mie sau momentan este facut proiectul doar pe calculator !
|
Spatele copiat Vanquish .... clar... !!! nush.. Aston MArtin numai are aceeasi originalitate.. !! Nu mi-a plaqt masina inca de la prezentare....nu are acel ceva ,,,,:-??
|
Scuzati... Vroiam sa zic Jaguar... ma gandeam ca au inspirati Aston Martin :"> .. Shame on me :D
|
Elegant puternic luxos ......
|
e chiar frumoasa
|
frumos designul
|
frumoasa si nimik m ai mult
|
arata bine, mie imi place, dar parca seamana din fatza cu quattropote i din spate cu Aston Martin...
in rest mi se pare o masina ok...pretzurile?:?: |
este superba:desigm super si performante de asemenea...sa nu uitam ca este un jaguar..ce sa-i mai ceri?
|
superba masina, bestiala
|
o herghelie are ceva performante
|
Nu e rau, dar nu e nici extraordinar!
|
me like this car!
|
asta e genul de masina tunata care imi place , cu forme rotunjite dar in acelasi timp agresiva ,fara un miliard de prize si briz-brizuri. beton si mai are si ceva cp. destui sa iti ia aerul la o plecare in tromba.
|
duuuuuuuuuuuuuuuude cum poate sa arate:dribble:
|
destul de bine
|
calumea ca orice masina englezeasca;
|
tare de tot
|
cineva s-a jucat cam mult prin photoshooop....:D
|
... este un virtual tuning nereusit...
|
2 Attachment(s)
Jaguar XF by Arden
Arden a lansat in cele din urma fotografiile reale si detaliile despre ultima creatie a sa, AJ 21. Pentru varful de gama, Arden a marit cilindreea propulsorului V8 supercharged de la 4.2 la 4.5 litri si a obtinut o putere maxima de 550 de cai putere. De ajuns ca acesta sa intre pe teritoriul lui BMW M5. Tunerul german vine cu modificari si pentru restul gamei, oferind o marire a cilindreei de la 4.2 la 4.5 litri atat pentru motorul aspirat cat si pentru cel supraalimentat. Cresterea este de 80 cai putere, rezultatul final fiind de 380, respectiv 500 cai putere. Pentru motorul V6 diesel de 2.7 litri, Arden propune o marire de putere de la 207 la 250 cai putere. Alte modificari includ o suspensie sport modificata si jante ultrausoare pe 21 inci. La exterior, Jaguar XF a primit un bodykit complet care include un nou spoiler fata cu prize de aer largi si LED-uri, praguri laterale cu guri de aerisire, un difuzor spate si un eleron discret. Grila radiatorului si capota motorului au luat si ele o noua forma. |
frumos kitul dar deja ledurile incep sa ma plictiseasca. le-am vazut pe prea multe masini.....
|
Erau ABSOLUT necesare LEDurile tip Audi? :)
|
frumoasa felina
|
nu prea imi plac "proiectoarele" alea cu leduri parca sunt luate dupa S6. daca vroiau neaparat sa puna led-uri puteau macar sa le faca sa arate altfel...
|
care va fi insa pina la urma puterea pentru V8-le de 4.5....500 sau 550cp?E o piesa frumoasa...as fi atre curios sa o vad live, sa-i vad rotile.Sincer nu am vazut jenti de 21".
|
arata foarte bine, mai ales in spate...in fata au imprumutat led-urile de la audi, dar e ok...insa motorizarea e de exceptie! bv lor!
|
superb kitul.....chiar imi place f mult
|
Quote:
Incorect ca sa intre pe tritoriul lui M5 trebuie sa aiba 550 cp de la fabrica ! Ca M5-ul daca merem cu el la tunat il manca cu tot cu fulgi pe Jguarul asta al lui Arden . In rest arata bine masinuta . |
sincer nu prea-mi place nimic la masina asta,e prea incarcata
|
din spate zici ca e Bmw
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning