![]() |
Dacia 1320 T
2 Attachment(s)
Cateva poze cum masina!
|
Re: O liberta din 89
3 Attachment(s)
Masina a fost in reparatie capitala acum 4 ani cand am schimbat toata fata la ea inclusiv usi, iar de atunci nu sa mai facut mai nimic la ea! initial am zis ca o mai tin ceva vreme pana aduc o masina de dincolo dar m-am razgandit si am zis ca o i-au de la zero! acum este la un atelier de tinichigerie pt reparatie capitala si niste mici modificari! Vor veni si niste modificari pe la motor! mai pun niste poze
|
Arata oribil cu fata aia !
|
nene acu ca o facusi asa ocupate de alte treburi la ea , e cam ciudatica cu fata asta .Mie unuia nu imi place deloc design-ul asta de a iesit pe poarta uzinei
nu prea inteleg cum arata masina acuma * da jos kestiile alea de pe bratu de la stergator * aliniazale si tu sa sa fie la orizontala stergatoarele * scurteaza bratu de la stergatorul din dreapta ca trece stergatoru peste keder nu prea ia curbura parbrizului * parasolar cred ca ar prinde mai bine unul din autocolant negru sau chiar si mai util unul din folie auto |
Quote:
|
Quote:
E un fel de Dacia cu fata de BMW, sunt 2 generatii diferite pe aceeasi masina, sunt linii curbe imbinate cu muchii ascutite, s.a.m.d. |
Quote:
|
mie unu imi place cum arata si cu fata asta si de aceea iti zic succes in continuare.la motor ce modificari ai vrea sa ii faci???
|
Quote:
Bafta ! |
Quote:
|
ai fost sa vezi de motor. ? :) :D
|
Quote:
|
sper sa fie bun motoru :).. ne auzim maine .. pe la bloc.. iti fac o vizita poate :):)
|
curios nu am mai vazut combinatia asta pe liberta inca , sa vedem ce o sa iasa ... spor la treaba
|
sper sa iasa ceva frumos...asteptam pozele
|
Lucrarea avanseaza, am fost azi pe la atelier si erau sudate toate patru aripile pe masina iar maine inepe sa scoata clantele de la usile din spate si poate se apuca si de capota! Incepe sa prinda forma masinuta! Cat despre motor voi pune poze ca sa vedeti si voi despre ce este vb! Mai tz revin cu poze
|
Gratian, unde ai dus-o? Ce faci la capota, o cobori peste faruri? Si pe mine ma bate gandul asta de vreo 2 ani, dar chiar nu stiu cine ar putea sa o faca ca lumea.
|
In legatura cu capota, da va veni peste faruri! Masina ii la un tinichigiu acolo pe centura aproape de sensu giratoriu!
|
Is curios sa vad cum iese. Nu stii cat costa o "interventie" de-asta?
|
Sincer nu stiu cat costa!
|
5 Attachment(s)
Deci niste poze de astazi!
|
vad ca merge treaba .. in cateva saptamani e gata daca in 3 zile a reusit atatea :)
|
spor la treaba in continuare bafta
|
9 Attachment(s)
Lucrarile continua la masina! au fost schimbate toate portiunile cu rugina de pe masina si au inceput baietii cu chit din fibra! pun ceva poze cu starea masinii in momentu de fata! si pun poza mult asteptata cu motoru care va veni pe ea
|
Intresant... Spor la treaba! :)
|
hmm .. interesant proiect. Spor la treaba in continuare !:boogy:
|
Ms ms, zilele trecute am incercat motoru de pe butoias si merge excelent! azi merg la masina sa dau un strat de autovapant pe podu pedalier si apoi ma duc sa curat mochetele!
|
ooo ce super a iesit... :D .. super marfa... cum merge motorul ?:)
|
Mere perfect motoru! is vii toti caii
|
dupa vopsire ii cobori suspensia???io as zice sa o mai lasi un pic mia jos si sa-i pui cauciucuri cu garda mai mica.
|
Normal ca va fi coborata, cat se poate de mult tocmai de aia am evazat aripile sa nu fie probleme si asta numai cu ajutorul unui prieten care ma ajutat tot timpu!, se stie el!
|
Atunci marti ne bagam sub ea ? ? :D :P :D
|
Cand ii gata vopsita o bagam in garaj sa o punem jos
|
Graty ceva noutati ? :)
|
6 Attachment(s)
ceau omu! azi dimineata am fost la masina si si au cam terminat de chituit, maine dimineata asa zice ca ii da filer sau cum drec ii zice sprit chit! cred ca pe vineri o vopseste! Te sun mai tz, merg la lucru
|
se apropie de final... :) .. jantele cand le vopsesti ?:)
|
Marti dau jantele jos si le duc la indreptat iar miercuri daca is gata le curat!
|
si de vopsit masina cand e gata ? :)
|
9 Attachment(s)
Am fost azi pe la masina si si era dat un strat de sprit chit in zonele cu probleme iar maine dupa ce se mai fac finisari se va da toata masina si probabil pe joi vineri se va vopsi! pun ceva poze mai vechi si dupaia pozele cu starea actuala a masinii! si inca ceva culoarea va fi alb boreral, cred ca va fi ok
|
Aproximativ peste o saptamana e gata .. as putea sa zic . :) ... abia astept sa vad ce iese :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning