![]() |
Jante pt Dacie!!!
Salut.Vreau sa mi pun si eu pe Dacia mea din 2000 niste jante misto da nu gen Cms!Am pe cineva in afara si vreau sa i zic sami aduca da nu prea ma pricep .Daca ami aduce in 4 prizoane pot sa modific masina sa le pun?Ca am vazut pe aici jante misto puse pe Dacii:D Care este faza? Merge sami pun?Astept raspuns ms mult.
|
Re: Jante pt Dacie!!!
pui flanse pentru 4 prezoane sau schimbi tot sistemul de prindere cu unul de renault.
mai multe detalii gasesti cu usurinta cautand prin topicuri ;) |
jante Renault 5 Alpin in 3 prezoane cu flansa
|
flansa unde se gaseste ?
|
pai sa-ti faca un strungar...
|
cauta bine ca pe 4 tuning o sa gasesti...am vazut si eu cateva modele de flanse de vanzare...
|
Daca tot pui flanse pune pt 4 prezoane .Se gasesc mai multe modele de jante 4x100 decat in 3 prezoane si mult mai ieftine
|
MA INTERESEAZA SI PE MINE NISTE FLANSE DAR NU PREA AM VAZUT PE FORUM
|
Quote:
Incearca cu tamburi de renault 19 |
18......
|
Lasa flansele, cauta niste jante adevarate daca ai pe cineva care poate sa iti aduca.......eu daca as mai avea o Dacia 1300 as alege jantele Gotti
http://www.gbsalpine.com/wheel/gotti/eng/r17.html http://www.gbsalpine.com/wheel/image...heel/r17_b.jpg http://www.simon-auto.de/bilder/shopbilder1/241540.jpg http://www.autofiends.com/wp-content...eels/x13_b.jpg http://www.simon-auto.com/alpine/bilder/npro_madin.jpg http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:C...heel/a53_b.jpg |
Quote:
|
3 Attachment(s)
sal si astea dau bn p dacie !!1 si am tamburi de R 18
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
sunt chiar raspandite gasinduse pe multe dacii gen WRC..SGM*RIP*..etc
|
...nu ma pricep la ce costuri implica trecerea pe fuzete si tamburi de R18, si daca e mai mic costul ca si achizitionarea unor jante in 3 prezoane....
Baietii care au facut aceste operatii poate ne povestiti putin??? cat a costat? ...stiu ca se fac multe modificari dar e bine sa stim ce costuri si ce implica dupa montarea lor.... se intampla sa nu mai poti face reviziile/verificarile RAR si atunci trebuie cotizat :shock:.... ... pt ca din pacate in tarisoara noastra nu se inghesuie nimeni sa faca o lege sau ceva sa putem fi si noi in randul celorlante tari, care pot modifica in limitele legii multe chestii la masini...e tare rusinos cum ne uitam peste gard la vecini nostrii si ne minunam cum ei modifica Daciile noastre ( Cehia, Polonia, Ungaria si Slovacia) ... la ei nu e periclos? ... de asta intreb ce e mai ieftin? achizitia unor jante cu 3 prezoane, sau trecerea la 4??? B 51 zym, arata bine jantele tale.... si masina e valoroasa :-) |
pt cei interesati am eu punte completa de reno 18 cu tamburi in 4 prez
|
Quote:
|
Eu ma declar fan de jante in 3 prezoane, deci Dacia mea nu va avea niciodata jante in 4. :lol: Nu am nici un motiv intemeiat pentru asta, pur si simplu mi se pare ca trebuie sa aiba jante pe 13'' si prinderi 3x150. Exista binenteles si dezavantaje evidente in a pastra configuratia asta raportat la conversia 4x100: montarea discurilor de frana pe spate si a celor ventilate pe fata :sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
costurile..... iesi tot pe acolo daca stai sa te gandesti... o trecere facuta ca la carte cu tot cu piese mana de lucru, tamburi pe spate te ajunge la un 300 de euro daca vrei discuri spate te costa un pic mai mult:) depinde de unde o iei, deci e cu dus intors:) daca iei gotti ramaie cu franele da dacie stoc... nu tin franele te duci in bordura strigi jenti de 300 de euro(nu e combinatie) investesti 300 euro in trecere calumea, primesti frane de 2X mai bune ca alea de dacie, posibilitatea de a pune orice model de janta 4X100 legat de RAR cand deja lumbli la frane alt nr de prezoane nu te mai gandesti daca treci un ITP sau alte teste de genu decat cu spaga sau cunostine... asta este adevarul... ne ascundem dar asta e.... daca vrei modificari mergi asa cum sunt... vrei stock... ramai stock:) parerile sunt impartite:) |
Quote:
Ce s-a facut in tara asta, s-a facut pana in '89. Cu regret, am constatat asta. un exemplu simplu: americanii, pun pe masini, motoare de 10 litri (masini care au iesit din fabrica cu motoare modeste), de roti nu mai vorbim. |
Multumirile mele pt nelutz69 de cand caut acel site postat mai sus sa imi cumpar acele jante ....abia astept:X
|
Quote:
|
Quote:
Compara ultimul facelift de la Logan cu zimbetul lui Basescu si ai sa vezi ca seamana 1:1 :D :D :D |
lasa loganul.. ziceam de berlina
|
3 Attachment(s)
replica renault 5 alpine.........
|
frumos model, cam greu de gasit.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
daca e sa ami dau si yo cu parerea de ce nu pui de aro 10? Sunt chiae faine si nu mai tre sa modifici nimic
|
Eu vreau niste canade DUBLATE, poate ma ajuta cineva unde pot sa gasesc sau unde pot sa fac. :D
|
2 Attachment(s)
am si eu o intrebare? ce jante sunt cele din poze? pt ca are 3 prezoane, si merg pe dacie fara nicio modificare!:) si asta este prima si ultima dacie pe care am vazuto cu asemenea jante!
|
Quote:
|
mai pozele puse de mine nu sunt de dacie!;) aiai sigur!:)
|
Ba da...sunt o alternativa la CMS-urile alea arhicunoscute.
Am si eu in Calarasi o Dacia 1310, "incaltata" cu jante d-alea. P.S. Am o mare dilema...:lol:...vad blocuri in poza aia, dar totusi langa bloc, sunt niste gaini, multe gaini...:lol:... WTF... |
aseara m-am uitat pe google, si jante de alea am vazut pe aro care erau facute pt raliu! bagati in google, la cautare poze si scrieti:jante aliaj aro super rally si primele 2 poze, din pacate nu pot sa le maresc, ca nu sunt membru acolo unde au aia pozele si acolo vad jante de astea! si in legatura cu gainile printre blocuri...este prin petrila pe undeva...cred, ca de acolo este masina!si este de vanzare!;)
|
Kormetal. Pe la jumatatea anilor '90 au aparut pe Dacii (dar uzina nu a montat niciodata asa ceva). Daca ai rabdare si cauti, in mod cert vei gasi. Nu sunt chiar asa de rare.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning