![]() |
Masina mea : Opel Astra f 1.6
Sfaturi, pareri............
|
Re: Astra f 1.6
la ce sfaturi si pareri ?
|
Quote:
|
asteptam poze...
|
Baga frate niste poze sa vada ochiu'!!!
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
cat consuma? mersi
|
6 afara 8.5 oras
|
stie cineva de unde pot sa cumpar spoilere de GSI?
|
SALUT! Am intrebat si eu pe forum de spoilere de GSI dar nu mi-a dat nimeni nici un raspuns. Pana la urma m-am dus la un magazin de piese auto import (numai la unul) si am intrebat si baiatul de acolo a zis ca ar putea sa-mi aduca, dar nu stie cand, la un pret de ~6 milioane bucata dar numai partea de plastic cea care vine pe exterior si care nu stiu daca vine pe suportul pe care il avem noi (apropo si eu am o astra f 92 dar in doua portiere). Daca stie careva care a montat asa ceva rog sa ne dea si noua un mesaj.
P.S. E faina masinuta, sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute.BAFTA!!! |
Ce vrei sa-i faci?
|
pai as vrea sa ii pun kitul de gsi si o vopsea mai mistho imi place sa fie cat mai originala si in stare perfecta de functionare
|
am nevoie de cupla pt remorca -- poate faci un pret daca nu iti trebuie merci
|
1 Attachment(s)
cine imi face rost de un eleron deasta (cel de jos)
|
Si eu caut asa ceva.
|
Daca gasesti da-mi si mie o informatie...te rog.
|
ok incerc sa mai caut dar slabe sanse
|
hmmmmmm nici o sugestie macar??????
|
Hmmm...eu cred ca e cam scump ,sa stii ca am gasit si eu la cineva care aduce de afara dar mi-a cerut 160 euro (intr-adevar nu stiu daca are lampa de stop pe el).Daca vrei te pun in legatura cu el. Eu momentan nu pot sa-l mai iau pentru ca au aparut alte prioritati. Bafta!!!
|
azi a primit un set nou de amortizoare pe gaz :) . acum sta super in curbe :)
|
as vrea sa o trec pe gaz voi ce ziceti merita se duce motorul mai repede?
|
2 Attachment(s)
new picssssssssssssssssssss
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai putea pentru inceput sa o vopsesti toata in culoarea masinii sau alta culoare daca ai alte planuri :D O folie ar da bine,nu neaparat cea mai inchisa,cat sa-i schimbe aspectul ;) si jante dragute NEAPARAT:oops:
Imi place tipsul:P Sa ai grija de ea;) |
ms de sfaturi la vopsit intra pe 15 iulie tot culoarea asta cat despre jante o sa urmeze si ele deocamdata mai merg si astea .
|
2 Attachment(s)
a mai primit 2 difuzoare M.N.C. si 2 tweetere .........aaa si stikerul 4tuning:)
|
Pe drumul cel bun :)
|
frumoasa masina.... sa o stapanesti sanatos
|
3 Attachment(s)
Pregatiri pt. vopsire o sa renunt la semnul cu opel si la gaurile pt nr o sa fie cat mai clean haionul
|
Ai gasit bare de GSI ca eu tot nu dau de ele ... Bafta la vopsit !!!
|
Quote:
|
nop pt ca esta intarita
|
1 Attachment(s)
salut cine poate sa imi faca si mie rost de stopuri deastea si pret mersi
a iesit azi de la vopsit arata super poze maine |
De ce nu mergi pe stopuri in stil clasic, cu dunga alba, dunga rosie? Ar arata mai bine ca astea clare cred eu, parerea mea.
|
da la alea ma gandeam si eu dar nu am spoilerele vopsite sunt negre si cred ca o sa se potriveasca si cele alese de mine
|
lasa ca e faina stopurile astea... ma interesez maine aici la noi in satu mare sa vad daca este la un preten... se ocupa de opel si are multe piese
|
4 Attachment(s)
Poze noi
|
Misto cu hayonu clean, cu deschidere din telecomanda ar fi si mai fain.
|
este reusit....m-am interesat de stopuri si daca iti trebuie poate sa aduka prin septembrie ca el asteapta sa se stranga mai multe comenzi ca doar pentru una nu are rost sa mearga, cred ca intelegi
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:52. |
- Copyright 2026 4Tuning