![]() |
LSD-uri pentru Mercedes-Benz CL
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...560237a270.jpg
LSD-uri pentru Mercedes-Benz CL - Conforme cu standardul de siguranta TUV - Dotate cu sistem GRS si GRS+ pentru mai multa siguranta si o deschidere/inchidere optima a usilor LSD - Pot fi montate in punctele de prindere ale usilor originale Efectul LSD asupra Mercedes-ului CL e imediat si de durata. Usile lambo sunt dotate cu sistemul GRS+ (Guided Roller System), oferind posibilitatea ajustarii acestora. LSD vin cu certificare germana TUV. Instalarea usilor se realizeaza simplu, fara a fi nevoie de modificari sau revopsiri ale caroseriei. Se mizeaza pe imbinarea perfecta, si in acest sens ajuta sistemul de ajustare tridimensionala. |
Re: LSD-uri pentru Mercedes-Benz CL
Printre cele mai frumoase masini de pe piata ..pacat k pretu e un pic cam exagerat .....la masina ma refer in general ....cat despre lambo ....chiar se potriveste ....
|
Dau bine LSD-urile pe masina.
No comment |
Arata bine pe CL-u
|
Nu stiu ce sa zic despre "simbioza" asta...pentru mine pare putin fortata desii liniile cl-ului sunt fluide si dau impresia de masina exotica....parca e prea eleganta pt LSD....
|
prea smechera masina nush dak putea sa iasa mai bn un CL
|
si cu usi normale masina arata fantastic... acum nici nu mai am cuvinte..
|
Din punctul meu de vedere, nu arata asa bine. Masina este una sportiva, dar eleganta, nu imi place cum arata aceste LSD pe masina. Parca nu se potrivesc cu liniile fluide ale masinii.
|
usile aste sunt sportive, iar Mercedes-Benz ii sta mai bine lux decat sportivitate. (parerea mea)
|
nimic impresionant...nu-i sta bine la masina cu asa ceva
|
Quote:
|
iti trebuie 2 metri inaltime liberi ca sa deschizi usa deci intru garaj mic nu intri decat pe trapa..
super tare ideea de a le pune in locu celorlalte fara a mai gaurii masina si modifica...presupun ca au un pret special pt posesorii de cl..mie chiar imi place cum arata e ceva unic la o astfel de masina ca kit amg vezi peste tot.. |
Ar fi fost mai frumos sa se deschida k la Rolls park pe o masina atat de eleganta nu dau chiar atat de bine LSD parerea mea.
|
Quote:
|
E o Bestie cu Aripi :P
|
parca CL e prea eleganta pt LDS....dar nu pot sa zic ca nu ii sta bine...
|
e trasnet...no comment
|
arata misto masina, si chiar nu demult a trecut una turata rau pe langa mine si suna demential, iar cu usile alea PFFFF, as vrea si eu una!
|
se integreaza in aspectul lui, oricum CL e o masina frumoasa si cu multe gadgeturi
|
frumos nu am ce sa zic......
|
Nu-i frate asa. Nu se preteaza la un Mercedes Lambo Doors. Uitati-va cum ii sta unui Lambo, e mult mai fluid, pe CL-ul asta arata ca silicoanele lui "Shtorfi" aka Gyorfy.
|
arata bine dar totusi parca nu se preteza la chesti de genul asta
|
Quote:
|
parca isi ia zboru'...in orice caz e mortal
|
lasatiooooooo stoc ca e mai frumasa.bai vere unii chiar nu inteleg ca nu la toate masinile le sta bine cu LSD, cel putin asta mie chiar nu imi place cum arata.(poate din cauza culorii ca e prea sobra ???????)
|
Pai culorile sobre se potrivesc pe CL. Nu poti sa spui ca daca vezi un CL portocaliu fosforescent ca o Supra, i-ar sta bine cu LSD.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning