Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   LSD-uri pentru Mercedes-Benz CL (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/77192-lsd-uri-mercedes-benz-cl.html)

Ed_Crane_1983 10-05-08 10:44

LSD-uri pentru Mercedes-Benz CL

1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...560237a270.jpg
LSD-uri pentru Mercedes-Benz CL

- Conforme cu standardul de siguranta TUV
- Dotate cu sistem GRS si GRS+ pentru mai multa siguranta si o deschidere/inchidere optima a usilor LSD
- Pot fi montate in punctele de prindere ale usilor originale

Efectul LSD asupra Mercedes-ului CL e imediat si de durata. Usile lambo sunt dotate cu sistemul GRS+ (Guided Roller System), oferind posibilitatea ajustarii acestora. LSD vin cu certificare germana TUV.

Instalarea usilor se realizeaza simplu, fara a fi nevoie de modificari sau revopsiri ale caroseriei. Se mizeaza pe imbinarea perfecta, si in acest sens ajuta sistemul de ajustare tridimensionala.

ADDOstreet_racer 10-05-08 10:54

Re: LSD-uri pentru Mercedes-Benz CL

Printre cele mai frumoase masini de pe piata ..pacat k pretu e un pic cam exagerat .....la masina ma refer in general ....cat despre lambo ....chiar se potriveste ....

RUDY20140TDI 10-05-08 11:15

Dau bine LSD-urile pe masina.
No comment

xtrim 10-05-08 11:38

Arata bine pe CL-u

Prestige 10-05-08 12:03

Nu stiu ce sa zic despre "simbioza" asta...pentru mine pare putin fortata desii liniile cl-ului sunt fluide si dau impresia de masina exotica....parca e prea eleganta pt LSD....

keez 10-05-08 12:11

prea smechera masina nush dak putea sa iasa mai bn un CL

steffan 10-05-08 13:56

si cu usi normale masina arata fantastic... acum nici nu mai am cuvinte..

SV25MBN 10-05-08 14:01

Din punctul meu de vedere, nu arata asa bine. Masina este una sportiva, dar eleganta, nu imi place cum arata aceste LSD pe masina. Parca nu se potrivesc cu liniile fluide ale masinii.

VWluci 10-05-08 14:02

usile aste sunt sportive, iar Mercedes-Benz ii sta mai bine lux decat sportivitate. (parerea mea)

SI_FLR 10-05-08 14:17

nimic impresionant...nu-i sta bine la masina cu asa ceva

carmaniac 10-05-08 14:41

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1525460)
Nu stiu ce sa zic despre "simbioza" asta...pentru mine pare putin fortata desii liniile cl-ului sunt fluide si dau impresia de masina exotica....parca e prea eleganta pt LSD....

total de acord...nu se preteaza lambo la un cl:sad:

gelu_r 10-05-08 14:54

iti trebuie 2 metri inaltime liberi ca sa deschizi usa deci intru garaj mic nu intri decat pe trapa..
super tare ideea de a le pune in locu celorlalte fara a mai gaurii masina si modifica...presupun ca au un pret special pt posesorii de cl..mie chiar imi place cum arata e ceva unic la o astfel de masina ca kit amg vezi peste tot..

criss_cars 10-05-08 15:47

Ar fi fost mai frumos sa se deschida k la Rolls park pe o masina atat de eleganta nu dau chiar atat de bine LSD parerea mea.

ROSSI 46 10-05-08 17:43

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1525710)
iti trebuie 2 metri inaltime liberi ca sa deschizi usa deci intru garaj mic nu intri decat pe trapa..
super tare ideea de a le pune in locu celorlalte fara a mai gaurii masina si modifica...presupun ca au un pret special pt posesorii de cl..mie chiar imi place cum arata e ceva unic la o astfel de masina ca kit amg vezi peste tot..

presupui gresit...pretul lor este acelashi nu se uita la mashina sau la fata omului astea sunt romanisme deale nostre shi vad k deshi eshti tanar te incadrezi k mentalitate,,, poti intra in mashina fara probleme chiar dak te afli in garaj ptr k ushile intai se deschid in lateral k shi la balamaua originala apoi se deschin vertical...asa k nu sunt lambo dors 100% la lambo se deschid direct vertical...oricum ideea este f buna shi arata bine...pe orice mashina..atata timp cat mashina nu are chedere totul este perfect poti pune LSD k mashina va arata f bine...chederele eu le vad k fiind singurul impediment...

molady11 10-05-08 18:02

E o Bestie cu Aripi :P

Marius_mym89 10-05-08 21:16

parca CL e prea eleganta pt LDS....dar nu pot sa zic ca nu ii sta bine...

gunball 10-05-08 21:55

e trasnet...no comment

sir_sanjei 11-05-08 04:12

arata misto masina, si chiar nu demult a trecut una turata rau pe langa mine si suna demential, iar cu usile alea PFFFF, as vrea si eu una!

danibavarezu 11-05-08 13:21

se integreaza in aspectul lui, oricum CL e o masina frumoasa si cu multe gadgeturi

jacksoon 11-05-08 22:40

frumos nu am ce sa zic......

andi_cimpean 12-05-08 00:13

Nu-i frate asa. Nu se preteaza la un Mercedes Lambo Doors. Uitati-va cum ii sta unui Lambo, e mult mai fluid, pe CL-ul asta arata ca silicoanele lui "Shtorfi" aka Gyorfy.

adut 12-05-08 15:50

arata bine dar totusi parca nu se preteza la chesti de genul asta

UNLORD 12-05-08 18:55

Quote:

Originally Posted by SI_FLR (Post 1525661)
nimic impresionant...nu-i sta bine la masina cu asa ceva

Ai perfecta dreptate!

darkeddy 13-05-08 19:58

parca isi ia zboru'...in orice caz e mortal

lucian ion 16-05-08 12:05

lasatiooooooo stoc ca e mai frumasa.bai vere unii chiar nu inteleg ca nu la toate masinile le sta bine cu LSD, cel putin asta mie chiar nu imi place cum arata.(poate din cauza culorii ca e prea sobra ???????)

SV25MBN 16-05-08 15:44

Pai culorile sobre se potrivesc pe CL. Nu poti sa spui ca daca vezi un CL portocaliu fosforescent ca o Supra, i-ar sta bine cu LSD.

All times are GMT +2. The time now is 16:33.

- Copyright 2026 4Tuning