Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   9ff demonstreaza ca GT9 e chiar rapid: 409 km/h (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/77190-9ff-demonstreaza-gt9-rapid-409-km.html)

Ed_Crane_1983 10-05-08 10:27

9ff demonstreaza ca GT9 e chiar rapid: 409 km/h

6 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...55c10c7a71.jpg
9ff demonstreaza ca GT9 e chiar rapid: 409 km/h

GT9 dezvolta 987 de cai putere

In lumea celor mai rapide masini, intalnim cele mai impresionante cifre. Ne referim aici la viteza acestora si bineinteles la preturile exorbitante. Garajul exotic presarat cu nume ca Koenigsegg CCX, SSC Aero Twin-Turbo si Bugatti Veyron isi deschide portile pentru o noua bestie: 9ff GT9.

Bolidul e bazat pe Porsche 911 GT3 si cei de la 9ff nu au facut rabat de la performanta. Sasiul din carbon-kevlar gazduieste un motor twin-turbo 4.2l care dezvolta nici mai mult nici mai putin de 987 CP. GT9 by 9ff a atins pe circuit viteza de 409 km/h (253 mph) si pare construita pentru a impresiona.

VWluci 10-05-08 10:41

Re: 9ff demonstreaza ca GT9 e chiar rapid: 409 km/h

uite astea o minune, ce bijuterie :X:X 987 de cai :| lejer... :D:D Acel twin-turbo de 4.2 ...

2fast4you 10-05-08 10:53

Atia chiar au de gand sa nu acopere partea din spate cu un spoiler ...

Adytza22 10-05-08 11:08

Ia uitati-va la roata spate , janta are o poza cu modelul jantei fata.

dolb 10-05-08 11:10

photoshop curat

RUDY20140TDI 10-05-08 11:13

Da cam ciudate rotile din spate?:rolleyes2

Undying_Renault 10-05-08 11:22

cred ca janta aia de pe spate e gen formula 1... si jantele de f1 arata similar daca v-ati uitat.... totusi nu cred ca "e photoshop" :lol:

Snapy_xxl 10-05-08 11:23

1 Attachment(s)
O fi avut alte roti pe spate, cele pentru drift ;)
Imi place ca are cd-player :lol:

xtrim 10-05-08 11:36

Ce frumos e ......Bvo lor pt performantza obtzinuta :D

Prestige 10-05-08 11:50

Nu e o informatie tocmai hot dar oricum....bine ca a ajuns si pe 4tuning...
Am observat reactiile forumistilor straini cand sa oficializat rezultatul si am ramas placut surprins sa vad ca in mare s-a inteles ce s-a realizat aici si de cat efort a fost nevoie ...insa pe forumurile unor site-uri romanesti pasionati nostrii se contrazic pe teme de genul...."porshe e boi ca schimba tot la 911 cand pot sa faca ei alta sa fie cea mai smekera (cu K obligatoriu )" :neutral:....sau "Asta nu poate fi un porsche! E o chestie penibila facuta dintr-un superb porsche gt3.Pacat ca exista oameni ca distrusii astia care au facut asa ceva".......imda.....9ff ....dobitocii astia...cine drq sunt si astia....
N-ai cei face...pana si aici se vb de photoshop si janta pozata mai putin de motorul de doar 4.2 litri ce dezvolta un cuplu si o putere iesita din tiparele normalitatii (si nu.....nu o sa bubuie dupa 10 kilometri ).
Oricum prin asta dar si prin multe alte proiecte ale celor de la 9ff demonstreaza ca sunt regii neincoronati ai tuningului extrem.....

bogdan gba 10-05-08 12:10

Corect ce a spus prestige. Si treaba aia cu janta din spate nu e in photoshop pt ca daca va uitati atent, doar janta e diferita, cauciucul se vede clar ca e real. Oricum, bv celor care au reusit sa faca asemenea "racheta"

Platinum Squirrel 10-05-08 12:15

amin, fraaate!!!!!!!

dolb 10-05-08 12:17

si acum or sa apara copii cu cosuri pe fata care or sa spuna: bye bye veyron :lol: ca na.. e la ordinea zilei

keez 10-05-08 12:26

din punctul meu de vedere masina arata super bine si chiar ma bucur ca au renuntat la ideea de a avea un eleron de dimensiuni mari

boy_wonder 10-05-08 12:34

masina asta a fost facuta ca sa stabileasca recordul de cea mai rapida masina de productie din lume..
viteza de 409 km/h a fost atinsa pe 10 aprilie in Papenburg si este de neinteles de ce le-a luat atat de mult celor de la 9ff sa dea acest anunt..

D0ryN 10-05-08 12:42

arata a photoshop...:|altfel nu se explica aspectul rotii din spate...:|

alyxtr 10-05-08 12:54

waw cred ca dak ar avea aripi ar putea sa zboare:D

Big_Slim 10-05-08 13:40

Poate ca jantele sunt vreun prototip si nu vor sa se vada, de aia au pus poza...si chiar daca ar fi in photoshop nu prea conteaza masina e criminala oricum

boy_wonder 10-05-08 13:50

al naibii photoshop.. ia uite-l ce alearga :)))))))))

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/-ffYokJgg5s&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/-ffYokJgg5s&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

steffan 10-05-08 13:53

nu e deloc photoshop, este o masina reala cu fff multi cai ce a stabilit un record, o viteza uluitoare, 409km/h, tot respectul pt cei ce au facut aceasta masina si Porsche demonstreaza inca o data de ce este in stare, va mai arat un prototip :) acesta are 3.8 L twin-turbo si 1054 cai

iata link-ul mai bine va uitati chiar voi :) :

http://www.rsportscars.com/porsche/2...en-motorsport/

DyZ 10-05-08 14:07

"jentile" sunt din motiv de aerodinamica ... nu este photoshop

SV25MBN 10-05-08 14:22

In filmulet nu mai sunt acoperite asa , sunt jantele normale. Frumos clipul, l-am urmarit cu sufletul la gura si aplecat in fata spre display :D

Kraks 10-05-08 15:15

mama frate,zici ca e mare masina,nu au fost in stare sa o faca "bine",e "incompleta".Oricum nu o sa-i ajunga pe cei de la Bugatti.

forbidden 10-05-08 15:26

poate o sa radeti de ceea ce cred eu dar.... sunt de parere k ceea ce vedeti la roata e un fel de capac ptr a permite o fluidizare a aerului, acesta fiind pus acolo ptr a pemite trecerea aerului in linia dreapta ptr performante mai bune

SV25MBN 10-05-08 15:29

Nu, acel capac nu este acolo cat timp masina este folosita. Pe mine m-a dus gandul la felul cum arata cauciucurile de F1, si m-am mai gandit si la acele huse care le au cauciucurile inainte de a fi montate, doar ca astea nu au nimic pe gume, doar capac deasupra jantelor. Oricum aceste ganduri mi-au fost spulberate cand am vazut filmuletul, si rotile spate arata normal, cu jante asemenea celor din fata.

dolb 10-05-08 15:31

nu contest masina! ci contest pozele! se vede clar ca este prelucrare in imaginile de la inceputul topicului! .. daca ar fi fost husa s-ar fi vazut o cuta ceva.. nu aratau atat de bine intinse!

boy_wonder 10-05-08 15:43

2 Attachment(s)
ete si masina in realitate.. sa numai existe dubii..

SV25MBN 10-05-08 15:43

Pai spuneam ca m-au dus cu gandul la acele huse, dar ca nu sunt acoperite si cauciucurile, deci in cel mai bun caz erau niste capace care acopereau jantele. Bineinteles, ma pot insela si eu.

steffan 10-05-08 15:44

ce taraboi pe seama unor capace... :|

SV25MBN 10-05-08 15:47

Noi, aici pe 4tuning, suntem foarte pretentiosi, si ne legam si comentam orice. Suntem pretentiosi legat de detaliile masinilor, de aia suntem si membri 4tuning. :D

apache 10-05-08 15:49

apropo...chiar ei compara cu bugatti veyron....la 0-100 nu prea se descurca porche-ul bine.....si chiar si asa au scos 409 km/h pt ca-i facuta din carton...sa fim seriosi ..cat de luxos e veyronul inauntru si asta parca-i cotetz

EaGle 10-05-08 15:55

:lol: cert e ca spatele e oribil...apoi..sa fim seriosi, veyron-ul e limitat ! ...
Apoi exista alte masini care sunt mai puternice, dar nu sunt in productie :)

THX-1 10-05-08 16:01

Quote:

Originally Posted by Adytza22 (Post 1525369)
Ia uitati-va la roata spate , janta are o poza cu modelul jantei fata.

Se numesc huse pt. slicuri,absolut toate slicurile facute pt. viteze mari(vedeti si la monoposturile de Formula 1 cand sunt scoase din garaj) sunt protejate cu aceste huse tocmai pt. a impiedica anumite corpuri straine sa ajunga pe partea de rulare a anvelopei!-Aderenta trebuie sa fie perfecta la acele viteze!

Mister Elucidat!!! :???:

vacaroz 10-05-08 16:12

veyron, porsche... cam acelasi aluat.cred ca cei care au facut acest porsche nu au vrut sa deranjeze pe cei care au facut veyronul si viceversa.dc? poi porsche si vw cam sunt mana`n mana.si sunt ceva motoaredin grupul vag care sunt facute de porsche.si cum porsche si cu grupul vag sunt prieteni buni cred ca si`au impartit categoriile cand au facut aceste2 super masini.veyron mai versatila sa zicem si acest minunat porsche mai sport, mai de pista.ca sa va iasa din gand comparatia gt9 vs veyron

THX-1 10-05-08 16:15

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1525859)
veyron, porsche... cam acelasi aluat.cred ca cei care au facut acest porsche nu au vrut sa deranjeze pe cei care au facut veyronul si viceversa.dc? poi porsche si vw cam sunt mana`n mana.si sunt ceva motoaredin grupul vag care sunt facute de porsche.si cum porsche si cu grupul vag sunt prieteni buni cred ca si`au impartit categoriile cand au facut aceste2 super masini.veyron mai versatila sa zicem si acest minunat porsche mai sport, mai de pista.ca sa va iasa din gand comparatia gt9 vs veyron

Acesta este un 9ff GT9,nu mai are nici o legatura cu firma porsche,cu atat mai putin cu grupul VAG!

apache 10-05-08 16:50

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1525864)
Acesta este un 9ff GT9,nu mai are nici o legatura cu firma porsche,cu atat mai putin cu grupul VAG!

si as mai avea eu de adaugat ca nu e deloc asta mai sport ca veyronu :)))

axxel4you 10-05-08 17:55

Primele poze sigur sant lucrate ... ca au si unele mici erori!
Cine a postat pozele ori nu s-a uitat la ele ori este complet dezinteresat de parerea pasionatilor de pe acest forum!:twisted:

ROSSI 46 10-05-08 18:17

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1525799)
ete si masina in realitate.. sa numai existe dubii..

fatza de cea din pozle de la inceput sunt mici diferente...clar mashina exista shi se shtie k cei de la 9ff au demarat acest proiectcu ceva vreme in urma cu intentia clar anuntata de a depashi cei 400 de km\h...la paraguri eu aparut nishte lamele ..extensii sau prelungiri puteti sa le spuneti cum vretzi

cei care o ard cu photoshopul sunt cu putzine probleme...mashina exista se shtie de ea e un monstru...ce conteaa acele capace huse care sunt puse?...parerea mea este k sunt jante pline shi cum spunea cineva mai sus cred k au fost puse ptr a imbunatati aerodinamik...shi ptr a nu arata urat k sa ziceam ori a fost aplicat ceva peste un autocolant sau facut f finut cu aerograful un model de janta..atata tot...ce e tema asa mare de dezbatut?...iar ptr baietii cu veyronul ce sa zic...sa se roage poate o sa apara shi la nfs sa se joaca shi ei...suntetzi praf...contestatzi pe ce baza?..doar voi shtitzi...hai k imi racesc shi imi sonsum degeaba vorbele cu nimeni...bravo 9ff...exceptzional...iar ptr cel cu grupul VAG shi legatura shi conspiratia realizata intre companii...ce pot sa ic nam cuvinte...eshti mare frate...eshti priceput chiar ai viziune nu gluma...iai demascat iai dat de gol...ai desconspirat...bravo...:rolleyes2...

SV25MBN 10-05-08 18:18

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1525840)
Se numesc huse pt. slicuri,absolut toate slicurile facute pt. viteze mari(vedeti si la monoposturile de Formula 1 cand sunt scoase din garaj) sunt protejate cu aceste huse tocmai pt. a impiedica anumite corpuri straine sa ajunga pe partea de rulare a anvelopei!-Aderenta trebuie sa fie perfecta la acele viteze!

Mister Elucidat!!! :???:

Sunt doar niste capace care acopera jantele, nu sunt si huse pe cauciuc. Si am explicat chestia asta mai devreme. Multumim pt completarea facuta de tine, gresita dealtfel. ;)

@ axxel4you, ce greseli vezi tu in primele poze? Si nu spune de capacele care acopera jantele spate, daca vezi altceva. Chiar sunt curios, poate nu am observat eu ceva.

ROSSI 46 10-05-08 18:21

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1525814)
apropo...chiar ei compara cu bugatti veyron....la 0-100 nu prea se descurca porche-ul bine.....si chiar si asa au scos 409 km/h pt ca-i facuta din carton...sa fim seriosi ..cat de luxos e veyronul inauntru si asta parca-i cotetz

auzi loganu lu tata...:shock:...carbon kevlar nu e acelshi lucru cu carton...e chiar de k k t 9ff'u asta nu?...auzi cotez ice omu'...lnu mai posta pe forum ce dumneeu invata k ai capacitatea anu asta...ai lucruri mai bune de facut...;)

All times are GMT +2. The time now is 04:50.

- Copyright 2026 4Tuning