Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   In amintirea mult iubitului nostru fratior, Cosmin-UNO (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/77075-amintirea-iubitului-nostru-fratior-cosmin-uno.html)

c2aus 09-05-08 01:29

In amintirea mult iubitului nostru fratior, Cosmin-UNO

1 Attachment(s)
Dupa cum poate a-ti auzit azinoapte 7.05.2008 bunul nostru prieten cosmin a murit in urma unui groaznic accident de masina.A plecat mult prea repdede dintre noi si incerc cu greu sa-mi stapanesc emotiile si sa-mi gasesc cuvintele....
Mereu foarte vesel si in foarte bune relatii cu cei din jur.. am deskis un topic in care as dorii sa adunam cateva ganduri frumoase si amintiri placute legate de el...
Va rog din suflet nu transformati acest topic intr-unul trist... este si asa foarte greu sa ne luam ramas bun...

deci cine poate spune o vorba frumoasa pt BRO' aici este locul...

BRO... ai grija de noi de acolo de sus... te iubim...

Gabi 09-05-08 01:42

Re: In amintirea mult iubitului nostru fratior...COSMIN-UNO

Dumnezeu sa-l ierte !

E pacat ca lista celor plecati dintre noi se mareste asa des si in aceleasi conditii, accidente rutiere ! :(

AdaEscada 09-05-08 01:48

Re: In amintirea mult iubitului nostru fratior, Cosmin-UNO

Hai ma Claus...cum frate sa nu te gandesti nasol...avea 23 de ani,asta nu e varsta la care sa mori...:((...doua vieti intr`un minut asa...doua familii distruse...mi se rupe inima pentru parintii lui,pentru toti prietenii apropiati..mi`a facut cele mai proaste sandwichuri pe care le`am mancat vreodata atunci la Bubu si a suparat`o pe prietena mea,Filip teribil:)...ieri mi`a zis pe mess ca`mi rupe fashu si mereu imi facea capu` patrat cu cuceririle lui...dar mi`era simpatic foc cu mainile alea epilate...cu zambetul ala plin de entuziasm si fitzele alea care`l faceau insuportabil de simpatic:).
Si ii multumesc lui Dumnezeu ca pe mine una m`a invatat mult...acum 2,respectiv 3 ani mi`au murit 3 persoane extrem de dragi..una pe motor,doua in masina...de atunci pe motor nu ma sui,iar in masina nu bravez..sa dea Dumnezeu sa invete si altii macar atat din pierderea lui si a multor altora.Chiar de intra un dobitoc in tine,una e sa`l "primesti" cu 80,alta cu 200:(.
Cat despre cauzele accidentului...putea sa aiba si 580,nu 180...dar caini,cai,carute,vaci,betzivi,biciclete,cacatzi de vaca de 5 kg,babe somnambule...COPACII de pe marginea strazii...Romania 2008:|...:(
Eu sper sa nu`l uite nimeni...o s`o rog pe Filip sa poseteze si una din poeziile alea ce i le faceam despre jantele lui:)...daca ai lui au nevoie vreodata de ceva,sa`i puteti ajuta..mai ales voi,acolo la Buc..sper din suflet sa invete toti ceva din asta si oricat de cinic ar suna,bine ca nu s`a chinuit...macar a murit cum ii placea,venind de la fotbal,gonind ca nabunu:).
Sa se odihneasca`n pace.:(

AdaEscada 09-05-08 02:11

Din ultima lui vara..

1 Attachment(s)
Dumnezeu sa te ierte.

nadir 09-05-08 09:17

dumnezeu sa il ierte!

cand va avea loc inmormantarea!
pacat mare pacat!

zetemte 09-05-08 10:49

Si mie nu imi vine sa cred ...

Cind am auzit de asta, la inceput nu credeam ca e el ... mie era greu sa cred ca ar putea sa fie el ... era cu noi acum cateva zile ... pleceam impreuna la mare de 1 mai ... si acum :(

Domnezu sa il ierte. Condelente mele pentru familia si prieteni lui.

R.I.P. Cosmin

snuggles 09-05-08 11:31

Joi 1 Mai era cu noi cand am plecat la mare... Nu stiam ca vine cu noi dar cand l-am vazut in parcare, chiar m-am bucurat nu am mai facut un cruise de ceva vreme si aveam un drum frumos de facut pana la mare.
Tot nu cred ca sa intamplat.
Imi exprim sincerele mele condoleante pentru familia si prietenii celor doi! Un om de mare caracter si un om bun care nu trebuia sa sfarseasca asa si acum.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
R.I.P Cosmin nu te vom uita

iulian.ghetto 09-05-08 12:26

condoleante..

TOBA^ 09-05-08 17:33

nu imi vine sa cred.... DUMNEZEU sa il ierte....nu mai am cuvinte...pacat...mare pacat...

sonyscorpion 09-05-08 17:47

Eu am aflat azi dimineta, am zis ca este o gluma macabra, nu am ce sa zic decat ca imi pare extrem de rau desi ne intepam foarte mult dar oricum in gluma, P A C A T !

fanu_WZI 09-05-08 22:04

Dumnezeu sa-l odihneasca!

EaGle 09-05-08 22:43

Incet incet ne ducem toti...:( Pacat de tineretea lui.
Dumnezeu sa-l odhineasca in pace !:(

cryssl 09-05-08 23:13

:(Dumnezeu sa'l ierte..Condoleante

R.I.P Cosmin

:(

Yackone 09-05-08 23:27

Dumnezeu sa-l odihneasca...condoleante familiei...

yany 09-05-08 23:29

Condoleante familiei :sad::sad::sad:

R . I . P .

COSMIN

:rolleyes2:cry::cry:prea devreme :cry:

SquadSoryn 09-05-08 23:32

Pacat... Dumnezeu sa`i ierte :( chiar acum am asistat la o coloana de masini in amintirea celor 2... Cosmin si Baul`.... soseaua aia e blestemata... in fiecare an ia cateva vieti.... Dumnezeu sa`i ierte :(

blazeyblaze 09-05-08 23:42

eu personal nu pot sa-mi revin....mi-a murit un frate....mi-a murit unul din cei mai buni prieteni in viata .....BRO....imi amintesc cu placere de momentele in care ne tachinam si faceam misto unul de altul :).....el imi zicea chiorutu meu datorita faptului ca port ochelari , iar eu il alintam bubonix....imi amintesc cu placere de momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna....de betii.....de caterinci....de plecari din bucuresti....oameni buni....din pacate nu reusim sa realizam ca viteza ucide!!!!! suntem in continuare inconstienti pana in ultimul moment, cand,. din pacate, nu mai avem ce face....anii ce au trecut mi-am inmormantat prea multi prieteni si sunt sigur ca si voi...cu toate astea nu ne potolim....fac un apel catre voi....NU MAI GONITI INUTIL.....lasati teribilismul la o parte....mi-a fost foarte greu sa il vad astazi ...nu mai era cosmin pe care il stiam eu...pacat....extrem de mare pacat....o viata frageda intrerupta de un moment stupid......am decis impreuna cu mai multa lume sa ne adunam maine seara in bragadiru pentru un ultim omagiu in cinstea acestui suflet tanar.....va rog frumos pe cei care veniti sa va comportati pe cat se poate de civilizat....nu avem nevoie de teribilisti sau de exhibitii auto....parintii lui nu ar rezista unui alt soc....va rog din suflet...am sters postul cu intalnirea din victoriei pentru ca asa m-am inteles cu baietii care decisesera initial intalnirea acolo....va asteptam pe toti cei care vor sa-l petreaca
DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA!!!!!!

yany 09-05-08 23:44

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1524953)
eu personal nu pot sa-mi revin....mi-a murit un frate....mi-a murit unul din cei mai buni prieteni in viata .....BRO....imi amintesc cu placere de momentele in care ne tachinam si faceam misto unul de altul :).....el imi zicea chiorutu meu datorita faptului ca port ochelari , iar eu il alintam bubonix....imi amintesc cu placere de momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna....de betii.....de caterinci....de plecari din bucuresti....oameni buni....din pacate nu reusim sa realizam ca viteza ucide!!!!! suntem in continuare inconstienti pana in ultimul moment, cand,. din pacate, nu mai avem ce face....anii ce au trecut mi-am inmormantat prea multi prieteni si sunt sigur ca si voi...cu toate astea nu ne potolim....fac un apel catre voi....NU MAI GONITI INUTIL.....lasati teribilismul la o parte....mi-a fost foarte greu sa il vad astazi ...nu mai era cosmin pe care il stiam eu...pacat....extrem de mare pacat....o viata frageda intrerupta de un moment stupid......am decis impreuna cu mai multa lume sa ne adunam maine seara in bragadiru pentru un ultim omagiu in cinstea acestui suflet tanar.....va rog frumos pe cei care veniti sa va comportati pe cat se poate de civilizat....nu avem nevoie de teribilisti sau de exhibitii auto....parintii lui nu ar rezista unui alt soc....va rog din suflet...am sters postul cu intalnirea din victoriei pentru ca asa m-am inteles cu baietii care decisesera initial intalnirea acolo....va asteptam pe toti cei care vor sa-l petreaca
DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA!!!!!!

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry::cry::cry:

Xel'Naga 10-05-08 01:52

Dumnezeu sa il odihneasca si Condoleante familiei si prietenilor apropiati. :cry::sad:

Hori 10-05-08 02:33

Prea devreme, s-a stins prea devreme, acestea sunt parerile noastre.... poate ... Dumnezeu l`a luat cu un scop... sa aiba grija de prietenii lui de acolo de sus... cine stie... Dumnezeu sa`l ierte si sa`l odihneasca in pace... Condoleante familiei.... Teribilismul asta va mai face multe victime... pentru ce? mai ganditi-va cand apasati pedala.... n`are rost ....pt nimic in lume n`are rost... !

F_L_R 10-05-08 03:02

-Maine seara si N S L se va aduna la Bila pt a veni catre Cornetu purtand cu noi un ultim omagiu pt Cosmin.
-Dumnezeu sa l odihneasca in pace.............................................. ........... . . .

browser 10-05-08 03:17

Condoleante familiei, imi pare rau :((

c2aus 10-05-08 03:49

https://www.youtube.com/watch?v=B1iRdarN6WY

de la fratii tai.. in stilul tau.. pentru sufletul tau...
da-ne putere sa trecem si peste aceasta noapte...
miss ya...

Dr3adLorD 10-05-08 05:11

Dumnezeu sa-l ierte :cry:

T.rac3Er 10-05-08 09:10

detalii despre accident?!

Perfect Auto 10-05-08 10:33

Dumnezeu Sa-L Odihneasca in Pace.
Condoleante.

KENZO 10-05-08 11:20

Condoleante!!!dumnezeu Sa'l Ierte Si Sa'l Odihneasca In Pace.
Pacat:(....r.i.p

SquadSoryn 10-05-08 12:13

1 Attachment(s)
RIP ...........:sad::sad::sad::cry:

Slim29 10-05-08 13:12

RIP!! Condoleantze Familie si Prietenilor lui! Dumnezeu sa`l ierte!

semit 10-05-08 13:15

Pacat, A FOST ... pacat ca acum sufera uitandu-se la cei apropiati cum sunt sfasiati de durere si desi vrea sa mai vorbeasca cu ei sau sa-i tina in brate pentru o ultima oara.. este imposibil... :( Adio Cosmin

Fixius 10-05-08 14:55

nu pot sa cred... in decurs de o luna 3 prieteni mi s-au dus...

Dumnezeul sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !!!

B-64-MDR 10-05-08 16:06

Ultima oara cand l-am vazut era cu cateva ore inainte sa se intample tragedia, nu imi vine sa cred nici acum ca a plecat dintre noi. Cand am vazut poza pe copac nu stiu parca devenise totu f ciudat. Cosmine ai grija de tine unde te-ai dus si sper sa iti fie mult mai bine acolo daca ai vrut sa pleci asa repede dintre noi. Dumnezeu sa te aiba in grija lui :-(.

yoda 10-05-08 17:06

RIP Cosmin...ne tachinam, ne intepam dar doar in gluma!la fel , pacat!

26WRC 10-05-08 17:22

trist :no::no::no: odihneasca'se in pace!

eddymutu7 10-05-08 19:39

in amintirea unui baiat frumos finut stilat,cu tot viitoru in fata...mi-a sarit in ajutor desi ne cunosteam de mai putin de 30 de minute...in seara aia am adormind barfindul numai de bine..nu puteai sa nu il respecti cand il auzeai...nu stiu imi navalesc in cap tot felul de imagini...doare ,un baiat de nota 10 +++
condoleante familiei...

JFk_Florin 10-05-08 19:59

Condoleante familiei :( .....R.I.P Cosmin :(

MARI_NSL 10-05-08 20:15

pacat ... odihneasca-se in pace ...

Teroarea 10-05-08 20:26

pacat mare pacat R.I.P e urat ce se intampla si nimeni nu face nimic in legatura cu animalele care in loc sa fie inchise in locuri special amenajate hoinaresc pe strazi :(

Stoxy_69 10-05-08 20:36

nu l-am cunoscut pe cosmin dar stiu ff bine cum e sa pierzi pe cineva apropriat dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei :-(

Mas 10-05-08 20:39

De-abia m-am intors de la el. L-am cunoscut cand eram mai mici: el avea 11-12 ani si mi-l aminteam pe copilasul de atunci. Cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca ne-am mai intalnit o data acum 2-3 luni fara sa ne dam seama ca ne stim de cand eram mici... Deh... viata ne-a dus pe drumuri diferite si din intamplare am dat nas in nas dar nici unul nu si-a dat seama ca ne stim. Parintii lui ii stiu dinainte de-al avea, ti se rupea sufletul sa-i auzi strigand de durere si cum apropiatii lui plangeau in hohote. Nu am avut puterea sa intru in camera unde era: astfel de imagini ma urmaresc zile si nopti intregi... Daca voi putea voi mai veni o data diseara, alaturi de restul oamenilor din lumea asta a curselor.
Pacat de el. Avea 21 de ani si pe 21mai ar fi implinit 22: toata viata se desfasura in fata lui. Odihneasca-se in pace si Dumnezeu sa-l ierte

All times are GMT +2. The time now is 13:22.

- Copyright 2026 4Tuning