Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Intalnire Caraudio Bucuresti!!! (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/76974-intalnire-caraudio-bucuresti.html)

yo_tibitzu 08-05-08 00:45

Intalnire Caraudio Bucuresti!!!

Salutare!!!Cineva a propus o intalnirea pentru pasionatii de CarAudio din Bucuresti si din imprejurimi...Nu este un concurs este doar o intalnire in care o sa ascultam sistemele noastre o sa spunem pareri si o sa discultam probabil la o cafea si la o friptura :D ... Nu conteaza daca aveti un sistem audio impresionant sau unul decent ( eu nu mai am nimic o sa vin cu subwooferele in portbagaj sigilate :D ) importanta este pasiunea,sa ne cunoastem sa cerem pareri etc.
Am propus ca aceasta intalnire sa fie in fiecare sfarsit de luna in ziua de Sambata la orale 10:00 in parcarea METRO MILITARI (sa ales aceasta locatie pentru ca este accesibila si libera aceasta fiind ocupata cam 30-40% plus ca este un restaurant in parcare cu preturi accesibile :lol:) ca sa se mai stranga 2-3-4-5 lei pentru urmatorul sistem)
Ramane ca prima intalnire sa fie Sambata in ziua de 17.05.2008 (saptamana viitoare) unde o sa stabilim si urmatoarele intalniri.

Cu respect Tiberiu.

bad_boy2k 08-05-08 01:38

Re: Intalnire Caraudio Bucuresti!!!

eu sunt "game" :D asteptam sustinatori!!!

yo_tibitzu 08-05-08 01:40

salutare...pana acum avem o lista de 4 persoane...asteptam pasionatii...

CLAUDIU_URBAN 08-05-08 09:40

salut , io as veni sa ne cunoastem si sa vad pe viitor cati clienti deai mei as gasi acolo . noroc .

yo_tibitzu 08-05-08 19:06

daca ai preturi bine si marfa de calitate o sa ai clienti sigur...

Nu mai este nimeni pasionat de CARAUDIO? sa nu imi ziceti ca astia sunt toti...

yo_tibitzu 11-05-08 20:32

Deci intalnirea CARAUDIO BUCURESTI este stabilita 100% fara nici un fel de amanare:

Ziua:Sambata (saptamana aceasta)
Data:17-05-2008
Orele: 10:00
Locatia:PARCAREA METRO MILITARI (pentru cine nu stie la iesirea catre autostrada Bucuresti-Pitesti)

yo_tibitzu 17-05-08 00:32

sper ca nu a uitat nimeni de intalnirea de maine orele 10:00 in parcarea METRO MILITARI

Vyk 22-05-08 23:52

Dati si voi detalii, s-a mai tinut, cum a fost, comentarii...

yo_tibitzu 23-05-08 10:20

3 Attachment(s)
da sa tinut am fosti cativa 7 masini si 7 baieti...a fost foarte ok...am vorbit am ras am schimbat parerei am primit pareri pentru viitoarele sisteme am ascultat sistemele...una peste alta a fost foarte frumos...urmatoare intalnire nu sa stabilit inca dar o sa fie la jumatatea sau la sfarsitul lunii iunie in aceeasi locatie...la aceeasi ora presupun...

Yuri Prime 22-04-09 22:32

Se mai aude ceva mai facem vro intalnire ceva poate in mai ? :D

SKR* 23-04-09 01:17

Quote:

Originally Posted by Yuri Prime (Post 2258497)
Se mai aude ceva mai facem vro intalnire ceva poate in mai ? :D

De ce nu chiar la sfarsitul fiecarei luni, cum era stabilit candva?

ceachi 23-04-09 01:44

Eu vin ,stabiliti voi cind si unde!

yo_tibitzu 23-04-09 07:20

da si eu vin daca organizeaza cineva...odata am incercat sa organizez si eu...si ne-am strans 7-8 persoane si cand am incercat sa organizez alta intalnire nu a mai venit nimeni...

AlexBanu 23-04-09 10:40

I'm in..:D

SKR* 24-04-09 21:42

Quote:

Originally Posted by yo_tibitzu (Post 2259052)
da si eu vin daca organizeaza cineva...odata am incercat sa organizez si eu...si ne-am strans 7-8 persoane si cand am incercat sa organizez alta intalnire nu a mai venit nimeni...

Ce presupune organizarea?

Yuri Prime 24-04-09 22:05

Pai orgazinizare , sa stabilim cine vine ca asa decat 2 3 nu prea isi are rostul sa fim mai multi macar 10 :) ,sa stabilim data intalnirii , locul intalnirii sa ne fie cat de cat usor sa ajungem , ora.
Altceva nu prea imi vine in minte la ora asta.

Yuri Prime 24-04-09 22:08

Daca vreti putem organiza ceva o intalnire la padure unde sa nu ne derajeze nimeni sa facem un gratarel ceva :D
Momentan am fi vro 4 care doresc o intalnire car-audio , sariti cu idei.

DOOM 28-04-09 16:10

cineva care n-are un sistem prea avansat .. poate sa vina ? :D

AlexBanu 28-04-09 16:17

Evident, poate sa vina oricine e interesat de domeniu.

SKR* 28-04-09 17:07

S a gandit cinceva la o locatie intre timp? Cred ca de asta depinde cel mai mult (si de data) cate persoane vor veni.

Yuri Prime 28-04-09 18:54

Ca locatie putem alege o parcare a unuia dintre hypermarketuri : Cora Pantelimon , Selgros Pantelimon , Selgros Militari , Auchan(da de obicei e cam full parcarea) , ca data inca nu se stie dar intr-o sambata sau duminica presupun. Daca aveti alte locuri unde credeti ca ar fi bine spuneti.

P.S. Ca sa fie clar poate veni orcine , nu conteaza daca are sistem , nu are sistem sau daca are decat un cablu schimbat la toata instalatia audio.Pur si simplu e o intalnire pentru cei pasionati car-audio mai invatam ascultam alte sisteme discutam .Repet nu este un concurs !!! oricine e bine venit care are cat de cat interes in acest domeniu :)

DOOM 28-04-09 20:03

k, cati suntem pana acum ?

Yuri Prime 28-04-09 20:09

Am fi vro 9 pana acuma.

SKR* 28-04-09 21:18

Daca pentru inceput sunt 9 este bine, cand vom alege locatia si data sa vedem cati se mai strang, dar si 10 daca sunt (masini) tot e bine (zic eu). Haideti, curaj!

y_u_s 28-04-09 21:37

Vreau si eu :D ...Ca o sugestie daca se poate sa se intample seara sau in weekend...

Yuri Prime 28-04-09 22:07

Da si 10 masini ar fi bine ,zic sa facem in weekend intr-o sambata ce ziceti ?

SKR* 28-04-09 22:27

E bine Sambata.

DOOM 29-04-09 09:48

pt mine e ok sambata sau duminica.

AlexBanu 29-04-09 11:04

pentru mine oricand !

SKR* 18-05-09 16:46

Nu mai zice nimeni nimic? Nici macar cei aproape 10 ?

B-14-BYE 22-05-09 10:44

vreau sa vin si eu.. cand se face intalnirea?

Yuri Prime 28-05-09 19:29

Momentan nu prea se mai aude nimic din pacate , putem facem sa zicem in 2 sapamani asa ?

SKR* 28-05-09 23:21

Pai haide sa stabilim data si sa facem niste "inscrieri", sa stim sigur cati vor fi.

Yuri Prime 28-05-09 23:25

Pai hai sa zicem o data , de preferat intr-o sambata sau duminica , sa zicem pe 6 sau pe 7 , ori 13 sau 14 iunie ?

yo_tibitzu 28-05-09 23:32

Eu zic pe 6 iunie Sambata...Duminica stam si noi acasa ne relaxam etc ...Trebuie sa legem o locatie...

yo_tibitzu 28-05-09 23:35

La Mall Platza in parcare???Sau o parcare de la un market ceva...sa avem spatiu si sa nu deranjam pe nimeni...

SKR* 28-05-09 23:38

E bine weekendul viitor. Deci 6 sau 7, sa vedem cum au si ceilalti timp (unii lucreaza sambata). Sa stabilim si o ora. Locatia cred ca e buna.

y_u_s 29-05-09 17:26

Vedeti ca locatia nu cred ca e buna. Pe verificate, am fost saptamana trecuta din aceleasi considerente, sa nu deranjez pe nimeni si se pare ca m-am inselat, au venit repede baietii de la paza sa ne ia la intrebari. Cel putin asa e la Plazza...poate voi aveti mai mult noroc.

yo_tibitzu 29-05-09 19:07

Atunci gasiti voi o locatie accesibila tuturor...Eu am spus o parere...

Prima intalnire a fost anul trecut si a fost in parcarea METRO MILITARI si nu ne-a deranjat nimeni...

y_u_s 29-05-09 19:10

Cred ca e mai potrivit acolo, nu cred ca se supara nimeni.

All times are GMT +2. The time now is 03:13.

- Copyright 2026 4Tuning