![]() |
Fiat 500 Sportivo by Hamman
12 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...03e1cb6cd3.jpg
Fiat 500 Sportivo by Hamman Tunerii germani de la Hamman s-au ocupat cu grija de Fiat 500 si rezultatul poate fi cantarit in aceste imagini. Evacuare dubla, suspensii modificate mai usoare, jante noi, toate fac parte din garderoba Fiatului 500 by Hamman. Suspensiile coboara masina cu 20 mm pe fata si 30 mm pe spate. Sistemul de franare a fost upgradat cu discuri de 280 mm (doar pentru modelul 1.4i). Motorul de 1.3 Multijet a cerut ceva caluti in plus si i-a primit, 15 la numar. Astfel, dezvolta acum 90 cp in locul celor 75 cp. Interiorul a primit pedale din aluminiu si covorase realizate la comanda. Hamman ofera pentru micul 500 si o serie de decaluri, la alegere. |
Re: Fiat 500 Sportivo by Hamman
nu puteau si ei sa puna un motor de 150 pe ea.ce e aia 90..o fi ea mica da tot nu fuge k lumea
|
Not bad :)
|
frumusica foc :p dar un motor mai mare nu strica ;)
|
Da arata bine.
Dar parca ar fi trebuit in motor mai puternic. |
si motoarele pe benzina ? ele nu au primit nimic in plus ?
|
MARFA.....si cred ca 90 CP ii ajung ca doar nu vreti sa isi ia zborul :-P
|
vareanta neagra imi place cum arata
|
Isi strica firma pe Fiat!
|
daca i bagau 150 de cai era prea jmekera mashina :)
|
daca baga cai mai multi strica afacere lu nene ala care face MINI.
Combinatia galben cu jante negru sta extrem de bine pe multe masini, asta fiind o exceptie. Nici pedalele alea nu-s cea mai mare frumusete vazuta vreodata. Se putea si mai bine de la hamman |
nah.. mi se pare neadecvat.. nu m-a impresionat
|
masina asta e aspirator de femei
|
Nu, e doar aspirator :)
|
Sincer m-au dejamagit cei de la hamman ma asteptam la cva mai frumos dar ma rog unde sa pui pe un asemenea fiat:(
|
aia neagra o vreau yo..:cry::cry:
|
Quote:
raspuns:prin acel numar, "90", se exprima caii putere ai masinii, care masina fuge foarte bine, pentru greutatea pe care o are.:D Poate nu stiai dar mult mai important este raportul dintre caii putere si greutatea masinii, care se exprima prin raportul cai putere pe tona.Nici mie nu mi place matematica da la asta e foarte simplu de calculat;), fiindca are fix o tona, adik raportul este unu' foarte favorabil=> 90cp/tona Tare curios sunt ce versiune de e46 ai, fiindca e posibil sa ai o mare surpriza, raport mai prost:cry: raportul la serie 3 asta nou(e90) 320i Touring este de 98 cp/tona, asa k sunt tare curios c versiune de e46 ai????????, sa vedem dak mai razi cu aceeasi pofta:cry: app: fiat 500 1.4 16V stock are 100 de cp foarte tunabili si trebuie sa apara si abarth, versiunea racing(un fel de //M la BMW)Astept cu interes rasp tau la intrebare si sa nu imi interpretezi gresit postul k si eu sunt un mare fan al bavarezilor:D OFF: Ma mir k ink nu au aparut adevaratii "raceri", sa inceapa sa spuna k au ei 520d si k are mai multi cai.Raportul CP/tona face masina performanta, fiindca orice cal are nevoie de o carutza usoara k sa mearga mai repede:lol::lol::lol: |
mishu nu uita de cuplu. la un motor mic nu poti avea un cuplu chiar mare...deci tocanitza nu vine chiar sub forma cartofi/tigaie...
|
Quote:
eu am vrut sa mi exprim opinia fatza de cei de genu"hai frate doar atat"(nfs-istii) E pacat k ink lumea isi mai ia masini doar de dragu siglei, cand majoritatea impart platformele intre ele(c1, peugeot 107, aygo sunt aproape identice).Din clasa ei este poate cea mai buna masina, asa k este jenibil sa apara posturi de genu' bmw lu tata are mai multzi cai si kestii dastea.:???: De V.A.G. nu mai vb:sad:cum te ai simti sa ti iei un lambo si sa vz k aproape acelasi casetofon il are si audi |
Offtopic : normal ca c1, 107 si aygo sa fie aproape identice, din moment ce impart aceeasi platforma si aproape in totalitate aceeasi caroserie.
|
Quote:
|
Ceva special este in mod sigur. In plus, pastreaza traditia prin anumite elemente clasice regasite intr-o masina moderna.
|
Parca e o masinutza de jucarie;))
|
din nou acelasi subiect, de ce tuneaza astia masini mici, facute pt oras, pt consum, eu nu inteleg..................mie unul nu imi place deloc filozofia asta..........
|
banuiesc si sper ca urmeaza si un motoras mai naravas ceva gen clio rs,fiesta st...de aratat ,arata criminal e super frumusik
|
Hamman devii moale!
|
... dezamagitor... totusi la finisaje nu ai ce comenta...
|
................oricum frumosa masina
|
e simpatica tare! 90cp e bine...da cu 150 no comment :D
|
cred k puteau sa-i scaota mai multi cai.e frumoasa:-)
|
Quote:
Quote:
|
Super masina.Incodata felicitari. pana la urma fiatul arata bine si cu foarte putin tuning exterior..si cu bun gust. Normal ca nu sia bagat Hamman flexu panan oase sa strice o masinutza asa frumoasa..delicata, si mai important Istorie. Intradevar, cred ca mai e loc pentru caluti pe acolo,..but all in all este cu bun gust. Sigla M nu este totul.ok?:censored:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning