![]() |
wrx sti
k tot ati zis sa nu mai scriu in topic-ul facut de Sebastian am deschis topicul acesta.
De curand mia venit kit-ul de la chargespeed si nu stiu ce roti sa-mi comand,defapt am gasit niste roti care imi plac cat de cat la pit stop,(Baracuda). VA rog daca se poate sa-mi dati un sfat sau niste link-uri cu ce mi sa-r potrivi la masina. P.S Culoarea o sa fie galbena iar noul meu kit arata cam asa:http://www.chargespeed.com/gdbwide.htm |
6 Attachment(s)
iti pot recomanda eu cateva modele de jante...
jantele sunt de la firma viglia 1000! le potzi gasii la c&c |
Re: wrx sti
Quote:
|
esti orb? a scris omu si de culoare
|
Quote:
|
lol...am crezut ca ,culoarea jentilor sa gie galbena :)...m`am grabit :)...sorry...dar nu cred ca era cazul sa`mi saritzi asa la gat!!!!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
uite ceva care cred ca s-ar potrivi
|
tu erai la paintball la keoke duminica seara?
arata bine masina... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
P.S Culoarea o sa fie galbena iar noul meu kit arata cam asa:http://www.chargespeed.com/gdbwide.htm[/quote]
zi`mi si mie culoarea masinii plz...conteaza mult si aia in alegerea jentilor :D ...[/quote] Chiar,esti orb? :roll: :D :D |
Re:
Quote:
P.S Merci :!: |
Re:
Quote:
si kiar as vrea sa vad mashina cand va fii gata... ca din cate aud ai investit mult si sigur nu va fi una normala ci cred ca va fi de bun gust din cate am vaz...! oricum bafta si bani multzi ptr ca iti trebuie la asemenea accesorii! :wink: |
Re:
Quote:
Cand o sa fie gata o sa pun cateva poze k sa-mi zici daca am gust. |
vi la cluj?
|
Re:
Quote:
|
5 Attachment(s)
:arrow:
deci...omul s`a hotarat pe acele faruri si stopuri..pe fundal negru...portbagaj in culoarea masinii dar asteapta in continuare pareri si idei... :) culoarea va fi Galben de Murcielago :D .... masina va arata bestial... P.S. pozele sunt facute sub supravegherea lui si postate cu acordul lui... :) |
arata bine daca o sa iasa ca in vt-ul care l-ai facut tu...
dar parca am o sugestie bine asta tzine de gust... farurile nu sunt mai frumoase cu conturul galben culoarea caroseriei?? eu parca asa vad... in orice caz daca o sa arate asa o sa rupa multe gurii... si daca are si ceva capabil sub capota...rupe gura targului urat... si se vede pe proprietar ca tace si face nu este ca altzi care daca isi pu n un kit made by Vitan Barzeshti se lauda o luna... inca odata bv proprietarului! stima si respectul meu! :wink: |
Re:
Quote:
|
o sa fie o prezenta foarte interesanta pe strazile noastre....parerea mea e k arat chiar bine cu carbonul pe portbagaj si ar arta super cu amandoua farurile pe negru..nu doar unu..mi se pare aiurea....si cu negru dah bine in contrast...eventual ceva mic pe ea scris cu negru pt contrast..sa nu fie prea goala...eventual reclamele pe usa cu ce are sub capota :twisted:
R3$p3kT! |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Deci: cam asa arata eleronul pe care l-am comandat.
Si am sa va zic tot ce am pus pe masina: 1 Kit Charge Speed 2 Roti Baracuda Epos 19 toli Silver Black 3 Ambreaj racing (nu mai stiu cum se numeste) 4 Filtru de aer Injen 5 Buji iridium NGK + 6 Esapament complet Invidia 7 Short shifter 8 Pompa de benzina, injectoare racing, regulator de benzina 9 Furtune racing 10 Boost controler 11 Supapa Blow off? asa se numeste? 12 Capota carbon 13 Faruri + stopuri de la Morette 14 70% din interior l-am facut de carbon 15 Tv,Dvd, xenon, boxe, bufer, etc 16 Trebuie sa mai fac ceva bani pt k tot ce am pus pana acum m-a cam rupt, urmeaza in viitorul apropiat inca minim 300 cp, k sa-mi pot permite sa-l invit pe Sebastian la liniute. :D |
stii k vrem si noi un dyno sheet si poze,nuh? :D
ps.:cine se ocupa de masina dak nu stii exact ce ai pe masina?...dah aia e BOV..adik Blow-off valve... :roll: |
Re:
Quote:
|
n-am intreabt cu rautate dar ma rog..... :roll:
|
bv omul! deabea astept sa vad cum trage masina cu pompa de benzina & boost controller! bv inca o data si mult succes in continuare! ps: mam dat aseara cu subaru de la 2+2 si lam halit rau :D (eu sunt cu subaru negru tom)
|
lol. aha... deci erai ala tuns scurt... eu am mers in noaptea aia pt prima oara si primul lucru pe care l-am auzit erai tu care ziceai ca nu mai intri ca dor bilele alea de mori si am vrut sa merg acasa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
masina e superba... da' parca primise si ea niste splashuri :oops:
|
Re:
Quote:
|
nu iti recomand ! vino la noi si ai sa vezi si de ce !!!
salut ! am vazut ca nu prea esti incantat de ceea ce ai gasit si iti recomand sa nu te arunci inainte sa vezi ceea ce putem sa iti recomandam si noi ! iti spun ca STREET CAR CONCEPT e ceea ce iti vei dori sa ai mereu ! ai sa vezi de ce spun asta ! uite nr meu de tel **** *** *** ! da un mesaj sau suna-ma si stabilim o intalnire la firma , ca sa vezi si tu ce avem !
sosea libera iti doresc ! mario |
Re:
Quote:
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
Uite iti atasez ceva de niste jante bune. |
da! ar fi chiar misto sa facem ceva de genul cum ai zis tu un club wrx sau ceva sa facem plimbari cu masinile, intalniri, etc.! ar fi misto da sa vb cu cat mai multa lume cu subaru!
|
think about !
salut ! iti pot arata cateva modele pe care le avem noi si eventual mai putem sa iti recomandam si altceva ! lasa-mi un mesaj pe privat si vb mai detaliat !
mario |
Re: think about !
Quote:
|
jante
nu am cum sa las nr aici pe forum ! da-mi un mesaj pe yahoo messenger sau un mesaj privat aici pe forum si o sa iti pot lasa un mesaj cu numarul meu de telefon sa ne vedem la noi la firma sa iti arat ce si cum !
mario |
1 Attachment(s)
:D
|
facuta in photoshop sau ce ? : /
|
Da,in sfarsit am invatat sa pun poze pe forum. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning