![]() |
Old Constantza
5 Attachment(s)
Poze cu \"vechea cetate\" Tomis :P
|
5 Attachment(s)
:arrow:
|
5 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
|
Beton ideia cu pozele vechi din orase am mai ziso si o voi zice.Felicitari BRO :wink:
|
faine pozele, unde le-ai gasit?
|
Frumos, foarte frumos... inca odata : ce vremuri, ce oameni, ce orase, ce civilizatie... Cat mi-as fi dorit sa ma fi nascut pe vreme aia...
PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
|
mijto, te integrezi in atmosfera cand studiezi imaginile astea...
|
Super misto asta cu pozele ;)
|
daka voi zicetzi...plm noi vrem sa pogresam nu sa regresam...dar fiecare cu parerea lui...
|
frumoase pozele .. lipsesk insa din ele mashinile modificate sau motoarele fara tobe :) .... si nebunii care iarna se dau cu frana de mana :))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
toti vrem sa evoluam.. dar uite ce frumos am evoulat.. am distrus natura.. daca te uiti mai bine la poze, o sa vezi ca orasul era chiar CURAT, casele erau INTREGI.. eh.. macar acum nu avem gropi.. bine ca n-am vazut pozele acum 2 ani ca ma ofticam pe vremurile alea :D
|
Re:
Quote:
Vremurile de atunci erau superbe cel putin la ce stiu eu de la bunici si ce am mai vazut prin poze si am citit... Asa ca parerea ta e fara valoare daca tu zici ca nu iti spun nimic aceste poze inseamna ca esti pe langa rau de tot... |
Re:
Quote:
nu are rost sa va contrati, lasati pozele sa vorbeasca :wink: |
buna ideea cu pozele, frumoase peisaje, dar totusi...io n-as vrea sa fi trait pe vremurile alea
sper ca in continuare nu veti incepe sa-l plangeti pe ceausescu :lol: |
Nici nu era Ceausescu cred pe vremea de cand sunt pozele alea! :lol:
Las ca il plang destui, nu e de ajuns??? :lol: |
ba cred ca era ceausescu pe vremea aia, dar in stadiul de proiect :lol: ..a murit pe la ~70 ani (in 1989) deci s-a nascut cam prin 1915-1920...iar fotografia (din cate stiu eu) s-a inventat prin 1910-1915, nu cred ca a ajuns la romani inainte de 1930 :lol: ...oricum era o gluma, nu cred ca sunt foarte multi tineri care sa-l planga pe raposatu'
|
neeeeaaahh, cu siguranta nu, ca dak nu era el poate eram si noi macar ca ungurii sau cehii acum...
|
Foarte frumos madfish ... bravo!! mai vedem si noi cum era constanta pe vremuri !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning