![]() |
masina pana in 2000 euro, mai veche de 14 ani.
Asa cum scrie si in numele topicului vreau sa imi cumpar o masina pana in 2000 de euro.Imi dau seama ca in banii astia nu imi voi gasii ceva mai nou de 14-15 ani. Asa ca m-am obisnuit cu ideea, mai ales ca taxa de inmarticulare va fi foarte scazuta.Vreau o masina pana in 2000 de euro pentru ca nu vreau sa o tin mai mult de un an, un an jumate.
Ca dotari nu pot sa fiu pretentios, m-as multumii cu orice , dar am cateva conditii la motor 1.Sa fie pana in 2000cm3, 2.Sa fie o masina puternica, dar nu exagerata, ca sa nu bag nici benzina zilnic :) Pana acum am gasit cateva modele: Honda CRX Mazda mx-3 Hyundai S Coupe BMW 316 si 318 Astept orice sugestie referitoare la subiect:!: |
Re: masina pana in 2000 euro, mai veche de 14 ani.
precizez ca masina sa coste 2000, taxele de inmatriculare si aducere in tara nu intra in acesti bani :)
|
in 2.000 gasesti e36 318 in stare decenta. Caut si eu acum pentru cineva, si daca gasesc ceva ok, te anunt.
|
in 1000-1500 gasesti in germania o pisica belea ! cu euro 2 .. taxa o sa fie din iulie de numai 300-400 euro!! bafta
|
Ia-ti un 205 in banii astia!
|
Quote:
Imi poti da mai multe detalii: ce motor ar avea, si eventual daca sti un consum. |
Quote:
|
AM mai gasit si opel asta gsi, ar fi oare o varianta buna?
|
Quote:
atentie, asta e varianta diesel! poti cauta linistit pe criteriul urmator Limousine: bmw 318 an minim fabricatie 1992, maxim pret 2001 euro, maxim km : 200.000, diesel/benzina , deutschland, buisness seller |
scuze dar mie pisica asta numai decenta nu mi se pare as spune mai mult rapaga descentrata sa fim sincer e loc si de mai bine.
Quote:
|
Quote:
uite o masina serioasa: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...ml?id=46476154 |
1 Attachment(s)
nissan 200 sx s13 169 cp stock , motor 16 valve 1,8l benzina , geamuri electrice, coupe.
Japoneza!!!! si gasesti una buna pe la 1500 oiro. Mai dai inca 500 pe transport si ai masina acasa...si te incadrezi in pret. Parerea mea. Alegerea ta. |
am gasit-o si eu asta, oricum eu aveam nevoie de niste modele de masini in general, si din cate am citit pe forumuri cred ca o sa ma axez in principal pe 3 masini: honda crx II, mazda mx-3 si toyota celica.nu as zice nu unui bmw, dar parca e cam plina tara de ele.O sa studiez inca, si am sa ma decid...cand m-am hotarat am sa va anunt.
Totusi daca aveti alte sugestii sau sfaturi le accept cu mare placere |
Quote:
|
tu stii ce vrei mai bine decat mine.
Asta e modelul care o sa-mi iau si eu in curand ca sa o pregatesc de tuning...ca masina poate sa faca multe. Daca o sa cauti gasesti pana in 1500. Asta e pretul ei real. cam pe aici s-ar situa. Inca o data...masina o cumperi pentru tine si tu stii exact de ceea ce ai nevoie. |
Quote:
|
Quote:
Varianta cu "bussiness seller" adica autohaus... nu o recomand decat daca vrei sa cumperi singur si sa faci o rezervare anticipata. Ce iti recomand... sa cauti masina la privat neamt... prima mana, carte service... ce avantaje ai? privatul nu isi pune +%profit, e negociabil in limite mai mari decat la orice autohaus, nu risti sa fie luata de la altcineva ieftin, lovita si reparata. Daca vrei ceva din zona Berlin... am cateva oferte... da-mi add pe Y!M/skype pentru detalii. Succes. |
da Marson, dar la privat gasesti rar si majoritatea tepe! : exemplu e46 diesel full din 2004 la 5000 de euro la privat:|
|
Quote:
Dupa ce a strabatut toata tara... de la München la Hamburg... a sunat-o omu pe nevasta-sa sa ii caute pe cineva sa le faca legatura cu neamtul (cei doi nu vorbeau nici engleza, nici franceza, nici germana... stiau 2 vorbe pe spaniola si una pe turca)... si m-am trezit cu ei la Berlin :D In 8 ore erau deja in drum spre tara... in 2 masini.. obositi, stresati de tzepele de pe mobile... insa multumiti de faptul ca au luat masina :) Masina luata de la privat... insa verificata si cu pret real. Succes la cautari.. si mare atentie la anunturi. Servus |
eu iti iau nr de telefon in cazul in care ma mai duc prin germania si nu gasesc ce vreau dar deobicei iau pe firma sa mi se deduca mwst
|
Dak ti-ai lua o Honda nu ai treaba cu ea!SI eu ma refeream la 205 gti kre fuge d rupe!
|
da mane dar la japoneze platesti taxa de 10 % din valoarea masinii pt ca nu e produsa in europa
|
daca se strica nissanu is curios si eu de unde iei piese ? alege opel corsa :)
|
Quote:
|
Quote:
ORCUM MERITA |
Salut,am un peugeot 205 GTI 1.6 105 HP in stare perfecta de functionare si inmatriculata pe numele meu.Masina a fost reconditionata cap-coada anul asta,mai putin vopsitoria.Am inlocuit cam tot ce tine de mecanica(punte spate,amortizoare,discuri,placute,motor+cutie 5000 km si multe alte maruntisuri ).eu cer 2200 eur dar e discutabil.Are geamuri electrice,jante aliaj,alarma,inchidere centralizata,geamuri ionizate.E din 1988 , are ITP-ul pana in octombrie anul asta. pt mai multe detalii 0724.855.428 Vali.
|
2 Attachment(s)
pt mai multe poze [email protected]
|
Quote:
Multumesc de oferta, dar nu ma atrage deloc modelul...fara suparare. M-am decis in jur de 90% sa iau o honda crx...restul de 10% bat spre vw corrado... Ms inca odata de oferta |
daca vrei performanta si fiabilitate ia crx .. nu exista masina pe lume stock la acelasi motor sa bata un crx! eu si acum am regrete ca am pierdut unu de cateva luni..+ ca n are tot taranu din romania .
|
+ ca frate.. e frumoasa fooooooooc
|
crx e super... am tot avut cateva zile una parcata langa a mea (am impresia ca avea si arcuri sport). oricum, a mea parca e autobuz pe langa ea:))
|
Quote:
|
nu nu... nu ma intelege ca am avut eu:)) am avut una parcata langa a mea adica era una parcata langa a mea. am formulat eu gresit.
nu era del sol. si mie mi se pare mai frumoasa cealalta |
am condus si eu un del sol. mi a lasat o impresia placuta. e foarte joasa, sta bine pe sosea, iar la turatii relativ inalte scoate niste sunete foarte placute, chiar si una stock.
iar vara e senzatie... poate in viitor o sa mi cumpar si eu una ca masina de duminica.. merita ! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning