![]() |
Mercedes S Class by ART
8 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...af33950106.jpg
Mercedes S Class by ART 403 CP, 530 NM, 20"RIMS ART tuning a modificat un S Class. Motorul de 5.4l produce 403 CP si un cuplu maxim de 530 Nm. Tevile de esapament masoara 80 mm in diametru, formand un tot unitar cu nuanta bicolora a masinii si kitul exterior. Modificarile exterioare au fost realizate discret si se rezuma la bara fata, pragurile, bara spate cu deflector de aer si eleronul portbagajului. Setul de iluminat include lampele cu Xenon si proiectoarele de ceata cu halogen. De asemenea, masina a fost coborata cu 35 mm pe jante de 20 inci. Interiorul e finisat cu piele de culoare mocca si "sandy beige". Ansamblul e completat de volanul sport, perdele electrice pentru geamurile din spate si un set exclusivist de covorase. Ca nota picanta, in consola centrala spate poate fi amplasat un minifrigider auto. |
Re: Mercedes S Class by ART
wooooow belea belea.....:)arata super
|
asta inseamna personalizare la cel mai inalt nivel..
|
are catzei putini... pardon calutzi :D:D arata bine la exterior dar nu strica ceva maidanezi in plus
|
foarte tare masina asta
|
...deci e mai mult decat marfa,se putea putere mai mare
|
Superba. Nam cuvinte !lux
|
adevarata..cum altfel ar putea arata un Mercedes S Class:rolleyes2...
|
Este superb S-Klasse si stoc dar asta mi se pare fantastic.
Totusi as vrea sa fac ceva obiectiuni: -nu prea i se potrivesc pragurile. Este totusi o limuzina nu o masina sport. Parerea mea. |
Eeeeeeeeeeeeee... firar mama lor de bani sa fie...:((
|
Quote:
|
Quote:
probabil ca inca nu ai trecut de etapa "2fast2furious" daca 400 de cai nu iti ajung... ti se pare ca asta e o masina pentru liniute?! in alta ordine de idei la bara fata consider ca se mai putea lucra! |
S-klass, modelul actual de fabrica mi se pare extraordinar de reusit, chiar o capodopera,iar aceasta varianta cu destul bun gust
|
E cu destul de mult bun gust facuta, dar parca lipseste sigla Mercedes de pe capota. :)
|
mama mama.. ce bijuterie!!!
ma fac eu mare.. |
Quote:
|
s ul este frumos doar cu kit amg...sau brabus...acesta este urat..concureaza cu asma
|
fatza nu prea imi place da mere :D
|
Superba masina... Arta... totusi e un S Classe si isi spune cuvantu. Au facut treaba buna cei de la ART.
|
urat bine as folosi masina daca as fi profesor de design la lectia asa nu se face mai bine merg cu trotineta sau calul decat masina asta
|
Imi place paintul, ced ca e f greu sa intretii asa o vopsea cel putin la noi.
|
Superba,n`am c zice... :D :) :X :X :X
|
prea tare masina arata bine rau
|
Interesenta combinatia de culori! :)
|
Quote:
|
Masina pt cei cu bani si cam atat...:(
|
super scula ...merturile sunt masini adevarate stock dar mai ales modificate..
|
Asta-i genu de masina in care te urci imaculat fiind.
Te pui pe facut dush inainte...te dai cu Armani...Stiti voi |
Eu daca e vorba sa ies fac dush inainte fie ca ma urc in Aveo, Astra, sau Dacia.. ma dau cu Titto Bluni, Bvlgari, sau ce mai am.. nu e nevoie sa am Mercedes ca sa fiu curat si sa miros bine :D Si miros bine si cu STR8 dat, nu trebuie sa ma dau cu Armani :P
|
cred ca asta a vrut sa fie un post rautacios la adresa mea nu?
|
Nu. :) A fost un post menit sa te faca pe tine sau alt cititor, sa zambiti. Daca vroiam sa fiu rautacios nu postam asa. Stai linistit.
|
cata calitate.... foarte tari finisajele.... combinatia de culori.. totul
|
culorile alese nu sunt extraordinare:roll:
in rest masina arata spectaculos... |
Mie nu imi place deloc.
|
a strikat-o cu ce 2 seturi de proiectoare si accent prea mult pus pe sportivitatea care nu o are iar faza cu frigiderul mi se pare penibil ...bmw seria 7 are asa ceva de foarte mult timp
|
nu m-am putut impaca niciodata cu moda mercedes cu 2 culori, mi se pare prea pimp...
in afara de asta e foarte bine realizata, si ca imagine generala, si ca finisaje, desigur |
Quote:
|
... vopseaua in 2 tonuri nu este pentru S Class si nu trebuie sa fii vreun geniu ca sa observi... ii da o "aroma" de taxi :-P...
|
Eu zic ca ii da o nota distincta si e frumoasa masina vopsita in aceste 2 culori.. si daca este ceva care o strica intr-o oarecare masura sunt cele 2 seturi de proiectoare, in rest cele 2 culori nu cred ca ne duc cu gandul la taxi pe nici unul din noi. Imi spun si eu parerea.. ;)
|
Quote:
ce masina ai? stii ce inseamna 200 cp, sau macar 140 cp fie ei si tdi?!?!?!? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning