![]() |
Mercedes SL500 by Prior Design
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...841df12a8c.jpg
Mercedes SL500 by Prior Design Kitul exterior Prior Design pentru Mercedes Benz SL 500 este format din bara fata, capota, praguri, aripi modificate in stilul SLR, jante de 21 inci si un deflector de aer in spate. Cu ajutorul chiptuningului, SL a ajuns la o putere de 477 CP. Sprintul 0-100 km/h e realizat in 5s, viteza maxima a masinii fiind de 300+ km/h. |
Re: Mercedes SL500 by Prior Design
fioroasa rau :D
|
superba...
|
Din fata e super agresiva .etc.... dar in spate e prea masiva..prea butuocanoasa...nush cum sa ii zic...mi se pare mie asa ca spatele nu se intregreza in peisaj prea bine...!
|
Quote:
|
e unul din putinele mertzane ce imi plac.. el si cu SLR:X:X:X pakt k noul SL nu mai e asa frumos :(
|
Inca un SL modificat dupa SLR.. mda.. super..nu ca ar arata rau, dar ce-ar fi sa nu le mai faca pe toate sa semene cu SLR ?
|
marfa....dar asta nu e vechiul model de SL ?? si vorba lu SV25MBN cam semana cu SLR mai ales din fata si in lateral
|
Pai aripile si capota sunt copie dupa SLR.
|
Din fata arata bine dar Spatele mai trebuie lucrat nitel.
|
frumosss......................................
|
Nu prea imi place... adica sincer bara fata nu se integreaza prea bine din peisaj... culmea culmilor ca zic asta p un site de tuning... dar "stock" arata mai bine(parere proprie)... oricum ... masina asta este dreamcar pentru multi....
|
...............................................
|
ma scuzati...a trebuit sa alerg sa cumpar alta tastatura k cealalta s a ars k au curs cam multe bale cand am vazut masina asta
|
mult prea adevarata din toate punctele de vedere!!!
|
e ca atunci cand vezi o tipa tare pe strada ji ti-ai dori ca noua ta prietena(iubita) sa aiba ce e mai frumos de la aia...aja e si cu SLR si SL .... toti cu SL-ul isi doresc ce e mai mijto pe SLR...logic nu???? sau am inceput sa aberez???
|
mda, e frumoasa rau dar seamana prea mult cu SLR....
|
tiganie!tiganie!
|
tare masina inca odata mercedes e cea mai tare masina din lume
buna vorba mercedes si restu de masini |
Quote:
|
Jantele sunt misto dar restul kitului nu ma da pe spate.
|
... frumoasa...
|
nu vreau sa fiu rautacios(pac-pac), dar a spune ca masina asta este urata, nu are stil..si alte rautati ma face sa cred ca sunte-ti invidiosi...DAR gusturile nu se discuta.
|
Salutare. Uite un model de la Prior copiat de mn si modificat umpic..
https://forum.4tuning.ro/609-exterioa...or-design.html |
a mea face 4.9 suta e mai tare si mai eftina plus ca asta e nasola la pret sincer nu prea multi isi cumpara ,plus consumul te rupe eu am 320 de cp si merge mai tare ,apropo am o Toyota celica gt4 st205 tractiune integrala ,faza e ca la Mercedes doar visati dar gt4 meu puteti sa-l cumparati,asa cu rima ,binenteles va salut cu stima,Sorin.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning