![]() |
bmw sau mercedes ???
ideea e urmatoarea:
dupa multe vizite pe la toate firmele de masini , optiuniile mele sau restrans foarte mult, atat de mult incat s-au limitat la 2 variante. 1. bmw 335i cabrio cu pachet M , piele, si navigatie ( 57 000 E ) 2. mercedes c280 4matic full ( 56 000 E ) ca bani atat imi permit sa iau la bmw ce ma sfatuiti sa fac ca m-am blocat la pasul asta Mentionez ca trec de la o masina sport ( opel calibra turbo 4x4 :) ) , imi place la bmw motorul si faptul ca e cabrio, si la mercedes ca e 4x4 !! mentionez ca o sa fie singura masina , o sa merg cu ea iarna - vara |
Re: bmw sau mercedes ???
simplu si frumos 335i cabrio ,impecabil acel bmw mai ales motorul
|
in principiu cunosc datele tehnice la ambele
ideea e ca nu am condus masina cu tractiune spate si nu am idee cum se comporta iarna, iar bmw 335xi e numai coupe nu si cabrio !!! |
iarna trecuta am mers cu ub sl500 din 2003 si nu am fost deloc incantat, chiar si pe ploaie e greu de controlat !!!
|
vorba lu carmen serban
la masini e : MERCEDES si altele.... asa ca sfatul meu oricat de bun ar fi BMW`u tot mercedesu e bun Parerea mea:D |
Inclin balanta Bmw-ului si nu-ti face griji cu tractiunea spate ca la banii aia a pus Bmw-u atatia senzori si atatea sisteme ca nici nu-ti dai seama!
|
copileeeee,ce sisteme mahhh au pus de nu mai patinezi
eu zic sincer ca daca ai atatia bani sa dai pe o masina nu ceri parerea pe un forum plini de reisari.fa un drive test ,intra pe forumuri specializate de bmw si mercedes si apoi mai discutam |
si cum fac ... ma duc la bavaria si le zic sa-mi dea o masina si un drum cu zapada ? :))
|
Daca ai 30 ani mergi pe bmw.Pe la 40 vei avea timp sa conduci si mercedes.
asta e cel mai bun sfat. |
Quote:
|
Iti dau o idee de ce nu iesi din tipar si iei un EVO 10 4X4. Dak ti se pare k am vb aiurea imi cer scuze dar eu nu as ezita in alegerea asta.
|
Quote:
|
pachetul individual ridica masina la aproape 100 000 E ceea ce e foarte mult !
|
Ce chestie... am avut un client cu aceleasi alternative ca tine, si pana la urma si-a luat una identica cu asta: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...ml?id=42422882
|
nu vreau softtop !
|
la atatia bani citeste si testeaza tot ..pareri ,masinile daca se poate dar in final alege-ti singur ca a ta va fi nu a vre unui fan bmw sau merc.
|
Daca ati inceput cu Carmen Serban situatia este clara . FITE , FITE si restul POVESTIRI ADEVARATE. Cam asta se poate deduce din istorioara de mai sus . Ai bani pregatiti atunci iti alegi masina care vrei tu fara a cere sfaturi de pe forum . Bafta la alegerea masinii dorite.
|
nu intaleg de ce te-ai oprit la C280 cand 335 e chiar peste varianta mai puternica C350
2. Daca tie frica de tractiune spate, mai bine alegi 335xi coupe... |
cred ca imi schimb optiunea, ma indrept catre un 335 xi coupe!
problema era ca o voi folosi si iarna !!! nu cred ca ar fi ok ca vara sa merg cu 335 cabrio si iarna cu metroul !! |
335 cabrio, ca e cu plafon tare nu cu panza, iarna nu te afecteaza clima de afara, depinde doar prin ce zapezi circuli iarna, pe la munte deja se curata si la noi aporape peste tot, iar cele care nu sunt curatate nu cred ca te-ai risca sa intri nici cu 335xi sau 4matic. Cabrioul e mai misto vara, singurul minus pe care il vad in fata coupe-ului este greutatea in plus care afecteaza putin dinamica masinii.
|
stiu ca e hardtop, discutia era de tractiune !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning