Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   BMW cabrio (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/7601-bmw-cabrio.html)

ZoliaT 27-08-05 00:24

BMW cabrio

6 Attachment(s)
BMW cabrio

Skillzu 27-08-05 01:11

uraaaaaaaaaat...tare rau imi par ede masina asta....nici fatza nici spatele....urata...atat zic...foarte multa munca da rnu-mi place :(

ZanDer 27-08-05 08:35

fata old style spate \"muscle\" ... hmz ... nu e o combinatie prea reusita zic io ... dar oricum presupun ca s'o lucrat mult la ea ... e reusita poate chiar frumoasa :)

DVDValy 27-08-05 10:22

urata rau pacat de investitie :(

mike20 27-08-05 13:28

nu`mi place... :evil: ..pacat de banii bagati in ea...si de munca....doar motoru` il mai salveaza.....in rest nu`i pe placu` meu :( :roll:

DnI 27-08-05 13:38

am votat \"frumoasa\" pentru munca si banii bagati in ea, merita asta. acum depinde de gusturile fiecaruia.

cel care conduce un bmw zilnic va zice ca este extraordinara, ceilalti ca noi vor zice ca este un`piculet scoasa din SF`uri...
cam ciudat kit`ul, parerea mea.

orlando 27-08-05 14:01

prea multzi bani bagatzi intr-un....kitch
deci parerea mea este ca este kitch...
cred ca au costat modificarile dar degeaba este urata rau de tot...
deci kitch! :wink:

SHOGUN-A8 28-08-05 22:37

Artata ca un fel de mutant.E ursulet,nu?

blowwind 28-08-05 22:41

lol...nici Zoliat n`a stiut ce sa scrie la topic :) BMW Cabrio :)) KITCH :D

steaua23 28-08-05 23:31

de frumoasa nu pot sa zic ca e ... dar imi place ideea cu motorul ce se vede ca la ferrari. e totusi de apreciat ca a iesit din monotonie, ca la urma urmei si asta inseamna tuning ... sa ai o masina deosebita fata de una stock.
ps: sunt eu chiar adormit la ora asta ... sau masina asta, partea din fata seamana unpic asa cu cea a unui a4 cabrio ... are pozele tot p'aci. :)

AR120CP 05-09-05 10:27

Arata tare ciudat pt un BMW :D :D . Dupa parerea mea tinde spre kitch..

shadowro 05-09-05 10:32

poate la moldoveni merge :shock:

EvLSant0S 07-09-05 06:13

is it just me ? or ...
e o masina atat de facuta .. ncat nu mai stii ce masina e ..
mie-mi plac jucariile astea , in Spania , e un golf .. extraordinar , facut ceva gen asta ... ca idee .. o chestie gen OLD VS NEW ... super tare : /
e chestie de gusturi aici : /
mie imi place, e deosebita , nush de ce ziceti ca e kitch .. poate va riscati sa ziceti si de ce e kitch ;)

BASU 13-09-05 11:03

mie imi place, pt k este ceva nou... imi place ideea... si prima data cand am vazut-o am zis \"what the f#@k is this\"... nu la multe masini am zis asta :lol:

Pitu 23-09-05 23:47

marfa si pe asta am vazut o pe viu

flaviutza 07-10-05 05:20

NU IMI PLACE DELOC,BBLLEEAAHHH
dar \"di gustibus non disputandum\" numai ca.............. pe langa un mare YAAKKK singuru lukru de \"respectat \" ca a pastrat rinichiutzii .... da si AIA ,CUM ARATA..... yakk
Am vazut-o la ITS Constanta si m-am gandit ca poate e expusa ca examplu pt. gusturi freekkyy!!

Danny-future STN 20-10-05 22:12

Chiar dak parerile sunt impartite in privintza kit-ului exterior trebuie apreciata originalitatea ideii... Destui bani si cred eu ca si pasiune bagate in masina asta asa ca TOT RESPECTUL :peace: pt cel ce a avut ambitia de a avea o masina unica !!!!!

Jentile sunt marfaaaa :peace:

co-k 16-11-05 01:46

Nota 10 pt. originalitate. De e bine de e rau..............Mie imi place cel mai mult kitul lateral

Urban_Racing 05-03-06 19:21

Re: BMW cabrio

am vazut mashina la Kogalniceanu! cel mai mult imi place ce se vede prin capota!

aleXpeed 14-11-06 10:31

doar stopurile pe spate sunt misto in rest e urata chiar daca s-ar fi bagat multi bani in ea. KITSCH!!!!

dexter_20 17-11-06 15:07

Nu credeam ca poate iesi ceva urat dintr-un BMW tunat

claudiu lucian 21-11-06 09:31

doamne..ce urat e, cine a putut sa-si bata joc d el in halu ala?????

Bogdan_ozzy 22-12-06 16:03

lol ........ botul e de audi TT ?? :))=)) nu imi place deloc

alexzander407 03-01-07 02:02

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 201159)
prea multzi bani bagatzi intr-un....kitch
deci parerea mea este ca este kitch...
cred ca au costat modificarile dar degeaba este urata rau de tot...
deci kitch! :wink:

buey buey buey .... nu ti se pare k intreci o limita ??? no ofense baiatu da nu e frumos deloc din partea ta sa zici k e kitck ... nu are stikere cu boss sau nike pe luneta si nici cu speed pe usi... o fi ea urata da nu e deloc kitch gandeste-te k omu ala a bagat multi bani si pasiune in masina aia ... nu iti cer sa o placi te rog sa ii acorzi putin respect proprietarului...

dj16xxs 03-01-07 13:56

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 682804)

buey buey buey .... nu ti se pare k intreci o limita ??? no ofense baiatu da nu e frumos deloc din partea ta sa zici k e kitck ... nu are stikere cu boss sau nike pe luneta si nici cu speed pe usi... o fi ea urata da nu e deloc kitch gandeste-te k omu ala a bagat multi bani si pasiune in masina aia ... nu iti cer sa o placi te rog sa ii acorzi putin respect proprietarului...

am fost la i.t.s. 2005 la constanta si am vazut-o live...intial am zis ca s-a terminat cu jmecheria ce frumusete de masina iar in momentul cand am constat ca e urs mi s-a taiat....am vazut-o de la distanta si mi se parea bestiala...nu asa trebuie facut un urs(asta e un exemplu de asa NU)...in masina s-a investit enorm...motor M,interior cu multe accesorii scumpe dar prost cumparate....prea mult galben in interior....masina e departe de a fi un kitch....dar nu face parte din marea FAMILIE A URSILOR....asta e mai mult un e30 volga dacat un e30 bmw....am poze si cu interiorul....daca vreti pot pune!

alexzander407 03-01-07 16:57

pune pozele cu interiorul plzzz !!! cam asta a fost si parerea mea prea multi bani bagati , dar prea departe de "familia ursilor" ....cine stie poate omu a vrut sa o scoata din "monoton" i s-au parut prea banale kiturile originale acum asta e vb ta pitic e un exemplu de "asa nu"

dj16xxs 04-01-07 20:56

4 Attachment(s)
pozeleeeeeeeeeeee

alexzander407 04-01-07 21:52

interioru ar fi chiar dragut daca nu ar avea atat galben !!! pacat de bani investiti in ea putea sa faca ceva mult mai frumos cu bani astea .... mersi pentru poze

thor 04-01-07 21:59

nu`mi place,respect insa ce are sub capota...dar ca design...nu e pe gustul meu...respect insa munca si efortul financiar depus de propietar...

alexzander407 04-01-07 22:00

2 Attachment(s)
cred k tipu a incercat sa ii dea aspectu ala clasic de BMW 502 model de prin ani 50-60 cu grila prelungita mult si si farurile rotunde , uite niste poza

Alecsinho 10-01-07 11:28

[QUOTE=alexzander407;685130]interioru ar fi chiar dragut daca nu ar avea atat galben !!! pacat de bani investiti in ea putea sa faca ceva mult mai frumos cu bani astea .... mersi pentru poze[/QU

ce zise pitic si tu rpd...:lol: :lol: io care ma uit zilnic pe 4tuning nu este topic sa nu vad acolo alexzander dar chiar te pricepi ma... bv si bafta spune la baieti cum sta treaba cu masinile :rolleyes2 :rolleyes2 si baieti ascultati de el ca nu va "minte" ;)

cosmin92 16-01-07 22:26

kitch naspa ce naiba ala e bmw??:))=))naspa rau:D

cosmin92 16-01-07 22:26

daca era dacie iesea mai bine :)) cel mai urat bmw care lam vazut..sincer aqum:(

cosmin92 16-01-07 22:27

aaaa aqum am vazut numarul ma scuzatzi=))))

bogdan_3.25ix 16-01-07 23:23

La exterior e naspha rau !!!kitch,kitch,kitch!!! Dar motoru???

JUST-DO-IT 17-01-07 02:11

am votat frumoasa,pt munca si banii depusi......fata e naspa sorry......spatele e dragut si daca nu era ata de galben era si mai fain....

mmneg 17-01-07 19:20

am incercat omul sa faca ceva special dar nu prea a iesit:
-grila eleganta fata dublata de policarbonatul ala transparent cu suruburi de pe capota.
-luftul capotei in fata. la cata bani s-au bagat se putea mai bine. la capota bagi degetul dar la bara nu bagi unghia. parca astea vin uniforme la o masina
-linia capotei de sub parbriz nu are nici o legatura cu linia parbrizului.
-nu i-a ajuns grila fata, a mai tras niste grila in capota PATRATOASE ca de , alea din masca erau rotunjite.
-designul capotei se termina la parbriz, nu face tot unitar cu toata masina.
-"actibildul" de pe parbriz vine tzais ... in vitan. ca de, e retro su trebuie sa ii punem ceva mai modern.
-daca te bagi la un proiect unicat, alege niste jante cum trebuie. in cazul asta 2 numere mai mari (sa aibe proportie cu fata) si cu buza neaparat. bmw-ul arata cel mai bine cu jante cu buza. ingusta pe fata si lata pe spate.
-mai zic?

votez kitch

Sarris 17-01-07 19:30

Sa-ti spun sincer respect pentru munca si ideea cu motorul care se vede prin capota, dar e kitch rau asa ceva nu se face unui BMW, putin respect pentru marca si bani aruncati pe fereastra. Cred ca banii care au fost cheltuiti pe ea, se putea face un proiect mult mai fain.Scuze, dar stii cum e gusturile nu se discuta.

speed line 17-01-07 19:49

kitch acuma depinde si de gusturi

MARI_NSL 19-01-07 23:31

urtaaaaa in fata , spatele mai merge dar in fata aiure rau.la nimerit pe kitch:))))

All times are GMT +2. The time now is 23:15.

- Copyright 2026 4Tuning