![]() |
Mazda 3
3 Attachment(s)
Mazda 3
|
hmmm....grila oribila.....nu prea imi place mie k design dar e ok.dragutza..de apreciat neoanele....jentzi neaparat.....e frumoasa per total
|
Re:
xxx
|
nu`mi plac jantele si eleronul...trebuiau inlocuite jantele...pacat....k mazda3 e o masina frumoasa :evil:
|
Arata cam urat cu spoiler-ul ala din fata si parca nu prea arata bine dintr-o parte-culorile parca sau nu stiu ce :?
|
grila fatza oribila..merge plasa neagra...si eleronul ala ...pana mea :) la ce viteze supersonice prinde nu cred ca e necesar!!!!! URGENT JENTI :)
|
prea nfs pt gustu meu
|
Masina este in general foarte frumoasa, dar are un mare minus eleronul si masca fatza.
|
hmm... rice boy.
|
e super dar nu prea ,adica jante cam comune si grila cam ingaurita nu? :D
|
reusita:peace:
|
1 Attachment(s)
....
- eleron , exagerat ... arata relativ bine .. eu asa as face-o .... ceva de genul .. |
jentzi prea stock shi eleron prea mare-ash fi mers pe unu din aluminiu
|
merge :wink:
|
nice
|
Re: Mazda 3
Frumoasa! masca aia e ceva asha gen samurai! :)
|
Re: Mazda 3
kitch kitch kitch... imi pare rau, sper ca propietarul nu o ia personal... prietenii cei mai buni zic lucrurilor pe fata!
abtipildele sunt varza, si de grila de la masca din fata nici sa nu mai vorbim... da jos grila din fata si aripa din spate, da jos abtipildele, si deodata o sa ai o masina respectabila! Eu zic ca masina e salvabila. succes |
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning