Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - 1.2 16v Novitec (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/75975-punto-1-2-16v-novitec.html)

Erros20 26-04-08 22:52

Punto - 1.2 16v Novitec

3 Attachment(s)
Salutare .... Sunt nou printre membrii Fiat ... fost membru Daewoo Espero :) ....
Am reusit sa pun si eu mana pe un Fiat Punto modificat in germania ... care mi se pare cea mai reusita tranzactie :) !
Pozele care sunt puse ... au cam 7 luni ... maine am sa ii fac cateva poze
Tuning : Evacuarea este Novitech x 4 iesiri ... de la motor ... sistem audio beton ... 2 x amplificatoare ... Magnat + Mac ... in prezent are si tub de bass, puterea exacta nu o cunosc nici eu ... in orice caz se aude :D ... jentile sunt Oz, 16 ... ( pacat ca au fost revopsite ... si`au cam pierdut originalitatea ) , la fel si pragurile ... tot oz ... ''ochelari'' la stopurile spate .
Cam atatea are acuma ... imbunatatiri ... atata imi aduc aminte acuma .
Acuma probleme ce are : ... faza scurta face figuri ... ( am fost la electrician si mi`a spus ca dupa sarbatori o repara - oxidate firele , lucru des intalnit la Fiat`uri ) , trebuie sa ii construiesc o alta pleoapa la far ( un mic incident in care s`a pierdut pleoapa ) , pragurile ... reflecta calitatea drumurilor noastre ... si cam atat .
Acuma curatenie am facut in ea cat de cat , mai am de cumparat ceva huse mai originale , si alte accesorii , pt confort .
Pe viitor ... ma tenteaza un volan sport si ceva neoane undercar ...
Sper ca nu ati adormit citind asta . Numai bine ! :)

monk 27-04-08 02:38

Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitech

frumoasa masina. sa o stapanesti sanatos...

dar scoate emblema aia ferrari si aia de la rezervor....

Erros20 28-04-08 22:20

Quote:

Originally Posted by monk (Post 1504860)
frumoasa masina. sa o stapanesti sanatos...

dar scoate emblema aia ferrari si aia de la rezervor....

A ... emblema aia de la ferrari ... are mai multe de alea montate pe ea ... una la usa de la portbagaj, pe usile laterale , in bord are 2 si pe oglinda retrovizoare :) ... oricum mie imi plac cum arata numai ca mnoa ... nu prea se potrivesc
Aia de la rezervor .... a fost data jos ... si .... :( ... a ramas lipiciul ala de pe el ... si nu stiu cum sa fac sa il dau jos ... o sa fiu nevoit sa pun altul daca nu reusesc sa il sterg :(

vlad_VSV 28-04-08 22:42

doua intrebari : polita din spate unde is difuzoarele ii taiata dupa forma vechei polite si sta pusa numa asa acolo sau are ceva sistem de prindere facut ca la vechea ? nu de alta ca si io vreau sa imi fac si nu stiu cum sa fac sa fie mai bine sa nu zdrangane acolo asa si a doua intrebare ai suspensii sau suspensia originala si ce dimensiuni ai cauciucurile ?

ps: frumoasa masina,doar mai tre pigalita pe ici pe colo si ii brici,sa ai grija de ea,bafta

Erros20 29-04-08 09:49

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1505094)
doua intrebari : polita din spate unde is difuzoarele ii taiata dupa forma vechei polite si sta pusa numa asa acolo sau are ceva sistem de prindere facut ca la vechea ? nu de alta ca si io vreau sa imi fac si nu stiu cum sa fac sa fie mai bine sa nu zdrangane acolo asa si a doua intrebare ai suspensii sau suspensia originala si ce dimensiuni ai cauciucurile ?

ps: frumoasa masina,doar mai tre pigalita pe ici pe colo si ii brici,sa ai grija de ea,bafta

Deci, polita aia din spate ... e facuta dupa dimensiunii ... sa intre perfect, sincer nu stiu cum arata cea veche :D , iar pe lateralele politei este aplicat scai cu o parte adeziva ... sper sa intelegi ( e un sistem de prindere cu scai ) ... si isi face bine treaba 8)
A ... cat despre roti .... 195/40/16 si parca are 8 inch latimea cauciucurilor , care este si cea mai mare problema ... nu is omologate :( ...
Tin sa precizez ca protectia aia de fibra de sticla din fata e scoasa afara ca altfel nu incap acolo si iarasi vine o parte proasta -> arunca noroi la motor ..
Suspensii sport , firma nu o stiu ... am o carte cu si despre tuningul facut la ea da e pe germana , si nu inteleg nimic ...
In rest , noi sa fim sanatosi ! :rolleyes2
Later edit : 2 poze facute cu telefonul la bunica-mea :oops:

Jokerman170 29-04-08 10:27

praguri OZ?? face oz si piese tuning pt fiat? x_x

vlad_VSV 29-04-08 12:57

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 1505538)
Deci, polita aia din spate [...] poze facute cu telefonul la bunica-mea :oops:

ms mult :)

DarkSun 29-04-08 15:46

Masina arata ok DAR :

Tiganiile alea de pe spate fa-le repede sa dispara. 2.8, Ferari, Tuning , racing ? Rad oamenii de tine sincer, da-le jos si lasa totu negru. La fel si panaramele alea de steme ferarii, sa fim seriosi.

Lipiciul de la embleme se ia cu acetona + alcool izopropilic, iar apoi dai un polish peste si nu se observa ca ar fi fost ceva acolo.

Da toate alea jos si fa poze after sa vezi ce bine da.

Erros20 29-04-08 16:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DarkSun (Post 1506113)
Masina arata ok DAR :

Tiganiile alea de pe spate fa-le repede sa dispara. 2.8, Ferari, Tuning , racing ? Rad oamenii de tine sincer, da-le jos si lasa totu negru. La fel si panaramele alea de steme ferarii, sa fim seriosi.

Lipiciul de la embleme se ia cu acetona + alcool izopropilic, iar apoi dai un polish peste si nu se observa ca ar fi fost ceva acolo.

Da toate alea jos si fa poze after sa vezi ce bine da.

Am sa incerc si cu ceace zici tu ... sper sa mearga ... la rezervor am incercat cu tot ce este posibil si tot nu merge :( ...
Sigla pe spate de la ferrari ... nu stiu de ce am impresia ca e lipita cu super glue ... iar pe laterale ... nu sunt autocolante sau altceva ... seamana a paint :???: ... in rest .. in special 2.8 o sa dispara :-)
Embleme si in interior .... mai jos

Jokerman170 29-04-08 18:06

ala tzi-o sabotat airbagu, doamne feri de s-ar declansa ala tzi-ar sari drept in fatza, sau mai rau n-ar lasa sa se rupa plasticu

Erros20 29-04-08 22:16

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 1506379)
ala tzi-o sabotat airbagu, doamne feri de s-ar declansa ala tzi-ar sari drept in fatza, sau mai rau n-ar lasa sa se rupa plasticu

:cry2::cry2::cry2::cry2:
sper sa nu sara :D

CicioNE 29-04-08 22:34

lipiciul merge cu diluat numai nu abuza

Eugen_TL 30-04-08 00:24

deci omu era inebunit dupa altceva... tiganie rau rau incepuse sa faca din ea! tu o poti face extrem de draguta... dia jos ce ti-au spus baietii un polish si gata... cat mai curata sa fie !

Erros20 30-04-08 08:48

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1507082)
deci omu era inebunit dupa altceva... tiganie rau rau incepuse sa faca din ea! tu o poti face extrem de draguta... dia jos ce ti-au spus baietii un polish si gata... cat mai curata sa fie !

Asa fac ... deja nu mai am unghie de la cat am frecat lipiciul ala ... :???:
A mai ramas semnul ala pe spate mare ... :???: pe ala presimt ca este mult de lucru ... mai astept sa imi creasca unghia :lol:
Sper sa le rezolv azi !

vlad_VSV 30-04-08 14:39

cand ai niste timp,poti imbraca polita aia unde is boxele in ceva mocheta subtire neagra,vezi ce fain o sa dea ;)....mai departe asteptam poze sa vedem ce ai mai mesterit :D

Erros20 30-04-08 17:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1507826)
cand ai niste timp,poti imbraca polita aia unde is boxele in ceva mocheta subtire neagra,vezi ce fain o sa dea ;)....mai departe asteptam poze sa vedem ce ai mai mesterit :D

hehe ... am facut asta deja :) ...

Jokerman170 30-04-08 18:35

1 Attachment(s)
Nu te supara dar ce-i cu alea pe el? Mai ales "grila" aia din fatza sau ce-o fi?

Erros20 01-05-08 00:06

Tin sa va reamintesc ca nu eu am lipit chestiile alea pe ea ... asa am luat-o ... eu doar incerc sa o readuc la viata :???: ...:rolleyes2:lol:
Deci :
- grila pe unde respira caii am dat-o jos acu 2 zile
- abtipildul de pe luneta ( era un ghepard cred ) ... s-a dus si ala
- chestiile cu ferrari am reusit sa le dau jos cu mult chin fara sa afectez vopseaua
- grila verde de la praguri face parte din trecut .... in trecut erau jentile verzi ... si din cauza asta si difuzoarele sunt verzi ... pe viitor o sa o rezolv si pe aia ... cat de repede
- Oz-ul de la tobe ... imi place cum da ... chiar arata calumea ... :) alea le las asa ...

Maine o sa fac alte poze dupa ce o spal ... abia astept ! :D:lol:

P.S. Cel mai urat imi arata usa de la rezervor :( :( ... nu am reusit nicicum sa dau jos lipiciul :( .... si am lipit provizoriu un alt abtipild de ala pana rezolv cumva treaba asta :( ...:?::!:

r4mp 01-05-08 01:41

Pai in cazul acesta, solutia ar fi sa cureti direct cu un smilgher :D dupaia primer, vopsea, lac si aia e :-)

morpheusmaster 01-05-08 01:52

Man...masina e super tare!!! Imi place la nebunie cum arata exterior!!! Fac abstractie de toate briz brizurile si o consider DEBADGED!!! Imi place la nebunie aspectul ei!!! Mult bafta cu tuningul pe ea!!! Si acum cateva sfaturi de la moa...
1) Baga folie pe ea (daca esti amator de folie) ...o face mai mortala
2) Mie personal terminatiile alea la evacuare mi se par niste tevi de la buda puse acolo 2 cate 2, 4 in total...mergi frumos la un mester...sa ti le taie mai dinauntru cumva...si cumparati 2 tipsuri duble sau simple, cum doresti si sudeaza tipsu pe ele sau prindel ;) DIN NOU, zic eu, ALTFEL o sa arate!!! (si tipsurile sa fie ceva mai groase) ceva in genu asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1208949097 sau https://forum.4tuning.ro/imagehosting...add37324c3.JPG

Toate ca toate, MISTO PUNTACHELE!!! MULT SUCCES!!! Cu motorul cum stai??? fiind novitec edition!!!???

LucianF 01-05-08 09:45

Vrei sa spui ca trebuie sa arate asa:https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1193658947 Numai ca asta este toba cu totul de la ASSO Racing.Si apropo Erros20 masina sa-o stapanesti sanatos ca nu este o masina rea.

Erros20 01-05-08 11:12

Hm ... nu stiu ce sa zic ...
Si mie mi-ar place sa am ... inca toate geamurile negre :D ... da nu stiu ... parca mai mult imi place asa ... e mai ... ''clara'' ( mai este vreme pentru asta )
- pana in ce pret ii o foliere ?
Tevile de esapament , intr-o poza mai veche am vazut ca erau si ele cromate si aratau altfel, da mnoa .
Din pacate eu locuiesc in Zalau si aici nu prea sunt mesteri care se ocupa cu asa ceva si ii ceva mai greu sa faci modificari de astea ... ''mai mari''
Pe viitor intentionez sa pun ceva de la Remus ! :)
La motor nu stiu ... am o carte groasa cu si despre tuningul facut in Germania ... da nu stiu sa citesc ... asa ca ... :s

Jokerman170 01-05-08 11:51

pai tuning asa "mare mare" n-ai ce sa faci, pt lucruri k tzevi de esapament etc gasesti si la zalau, sau daca nu vii aici in cluj

Erros20 02-05-08 07:18

2 Attachment(s)
Am dat jos de pe ea aproximativ tot ce era in plus ... :)8)
O sa incerc sa rezlv si problema rezervorului ... pana atunci e bine asa
Intrebare : cu ce culoare sa vopsesc grilajul ala de la praguri ? m-am gandit la negru :) ?!:?::lol:
A ... ceva eleron nu are nimeni ? :)

DarkSun 02-05-08 12:36

Grilajul ala fa-l gri, nuanta jantelor :)

Ps. mai e o bulina cu rosu cu ceva vvvvv-uri, aia ce e ?

Ala de pe capacu de la rezervor du-te la o spalatorie care face si polish, in 15 minute nu mai vezi nimica.:-)

CicioNE 02-05-08 13:52

eu nu stiu de ce va luati chiar in ha;lul asta de om......

Gabi 02-05-08 13:54

Quote:

Originally Posted by CicioNE (Post 1510785)

Numai cunoscatori si avizati, numai oameni bine intentionati !

26WRC: ai primu' si ultimu' avertisment, ca vad ca tot nu te potolesti !

Eros: scoate nene tot ce e nefolositor si inestetic pe masina. O sa arate foarte bine apoi.

Jokerman170 02-05-08 16:44

Quote:

Originally Posted by CicioNE (Post 1510785)

Hai ca nu ne luam de el, mai glumim si noi... nu cred ca le ia in serios ;)

vlad_VSV 03-05-08 00:18

apai le cam ia in serios,ca o mai disparut de pe ea ce nu ii folositor,si arata mult mai bine,insa cu mici obiectii :)...

Erros20 03-05-08 10:39

Pai am cam luat tot ce era urat pe ea ... bulina aia din spate e chestia aia cu 16v :)
Azi vad ca e vreme buna ... abia astept sa mai cobor sa mai mesteresc cate ceva ...
numai bine

Astept sa vina seara sa vedeti ultimul ''update'' la masina :D

morpheusmaster 04-05-08 23:44

Angel eyes??? Xenoane??? Undercar neons???

Erros20 04-05-08 23:47

2 Attachment(s)
Uite ca am reusit sa pun pozele ! :lol:
Sper sa va placa :)
Maine ma duc sa o transcriu ... sa ii pun nr personalizat ? sau nu ... astept si ceva sugestii ...
Tot maine mai trebe sa ii schimb si o pozitie spate stanga ... :)
Ce parere aveti de ''update'' ? :lol:
Numai bine !

morpheusmaster 04-05-08 23:57

He He He, ce tare :))

Erros20 04-05-08 23:59

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1515009)
He He He, ce tare :))

Ma bucur ca iti place :-P:oops:

babone 05-05-08 00:00

frumos puntachele erros,arata mult mai bine acum decat la inceput cu toate maruntisurile alea pe ea.cum ai facut "fiat-ul" acela,o poza pe noapte ar fi perfecta :D.numai bine si bafta la tuning

morpheusmaster 05-05-08 00:00

Cum ai facut??? Ai desfacut acolo stopul...si iai pus in fata un plastic negru...decupat cu fiat, nu? sau o folie cumva :D

Erros20 05-05-08 00:03

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1515016)
Cum ai facut??? Ai desfacut acolo stopul...si iai pus in fata un plastic negru...decupat cu fiat, nu? sau o folie cumva :D

Pai sunt abtipilduri cu fiat :) ... restul e imaginatie 8)

monk 05-05-08 08:15

iti dau eu solutie daca nu reusesti sa scoti emblemele.... FA-LE NEGRE !
dar eu iti garantez ca se pot scoate fara probleme. apoi iei diluant si acetona si se rezolva orice. dar ai grija cu acetona ca poa sa atace vopseaua daca abuzezi.

cat despre airbag, stai linistit ca iti sare si cu ala acolo. locul de unde se rupe volanul este exact unde e scris fiat. se si vad urmele pe unde e taiat din fabrica pt a se putea rupe usor, asa ca nu iti fa probleme.

Erros20 05-05-08 09:05

Quote:

Originally Posted by monk (Post 1515201)
iti dau eu solutie daca nu reusesti sa scoti emblemele.... FA-LE NEGRE !
dar eu iti garantez ca se pot scoate fara probleme. apoi iei diluant si acetona si se rezolva orice. dar ai grija cu acetona ca poa sa atace vopseaua daca abuzezi.

cat despre airbag, stai linistit ca iti sare si cu ala acolo. locul de unde se rupe volanul este exact unde e scris fiat. se si vad urmele pe unde e taiat din fabrica pt a se putea rupe usor, asa ca nu iti fa probleme.

Am reusit pana la urma sa le iau pe toate :) ... 8)

Erros20 05-05-08 12:40

Uite ca azi mi-am luat si un difuzor pt. bass ... ca wooferu ala rotund am reusit sa il ard :) ..
Difuzoru ii creat de firma BM ... sincer nu stiu prea multe despre firma asta da mno ...
Detalii : - 12''
- dublu bobinat ( 2 x 50 oz )
- maximum power 600 w
- normal power 400 w
- frequency 30 - 3000 hz
- sensitivity 90 db
- 4 + 4 ohm
Sper sa fie bun de ceva :D , in weekend o sa ii fac ceva cutie ... ma mai gandesc la design .
Si tot azi mi-am vopsit grilajul ala verde in negru ... poze maine ... ca nu am aparatul la mine .

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2026 4Tuning