Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un TICO alb (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/75891-tico-alb.html)

sorin_sorin95 25-04-08 23:35

Un TICO alb

3 Attachment(s)
Masina am luat-o de 3 zile, este un Tico SX din '98, are 42000km , masina a fost tinuta in garaj. I-am achizitionat niste scaune tip scoica fixe Toora, dar din pacate nu cred ca-mi incap deoarece au umerii foarte lati, astazi a primit si un HU Sony r3350. In cele 3 zile nu m-a dezamagit, numai cuvinte de lauda am la adresa ei. Astept sfaturi si critici. :D

Geo_ZGA 25-04-08 23:52

Re: Un TICO alb

s-o stapanesti sanatos, arata f bine masina.
pt scaune poti sa-l intrebi pe quick_shifter sau vezi cine si-a mai pus scaune sport pe tico, ca mai sunt destui.

sorin_sorin95 25-04-08 23:58

Multumesc Geo, fostul proprietar a tinut-o numai in garaj de cand a cumparat-o , interiorul este impecabil. Cu scaunele cred ca o sa mai astept un pic, acum ma ocup cu actele.

BOLnavu 26-04-08 02:45

felicitari pt achizitie,sa o stapanesti sanatos fara evenimente!cat te-au costat scaunele sa imi fac si ew o idee ca cine stie...sunt noi sau sh?

Io4rap 26-04-08 09:25

frumoasa masina felicitari si scaunele alea se pot pune pe masina cu putine modificari. Bafta

sorin_sorin95 26-04-08 09:27

Scaunele sunt SH, le-am luat la un pret de nimic, omul era in foame de bani si plus de asta are masina coupe si nu prea putea urca in spate cu scaunele astea.

VDAN 26-04-08 10:20

frumoasa masina se vede ca a fost ingrijita,sa ai grija de ea si sa o stapanesti sanatos
ai gasito bine la 42000km,cam cat te au costat scaunele?

sorin_sorin95 26-04-08 12:16

Quote:

Originally Posted by VDAN (Post 1503605)
frumoasa masina se vede ca a fost ingrijita,sa ai grija de ea si sa o stapanesti sanatos
ai gasito bine la 42000km,cam cat te au costat scaunele?

Multumesc , pe langa faptul ca e ingrijita masina am luat-o si la un pret destul de bun, zic eu ,;)8000Lei.;)
Scaunele au fost 100 Lei , mi le-a dat un prieten care le tinea degeaba.:lol:

Io4rap 26-04-08 12:49

vai ce pomana au fost scaunele alea :|

vn-08-nen 26-04-08 12:55

Esti de belea ... Misto " cursa " ti-ai tras ... " lipeste-i " scaunele inauntru , un sistem audio SPL sau SQ ... si mergem la agatat ... de posesoare de ... ;)) iti zic pe mess ca e obscen :D ... Si cam ce " ganduri malefice " ai cu ea ?!?

CobraArt 26-04-08 13:12

Modelul de scaun care il am eu este cam lat in umeri si lat el in sine.Sa imi zici si mie cum poti sa bagi ambele scaune in masina.

sorin_sorin95 26-04-08 13:17

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1503839)
Modelul de scaun care il am eu este cam lat in umeri si lat el in sine.Sa imi zici si mie cum poti sa bagi ambele scaune in masina.

:sad:Din pacate nu cred sa reusesc doar sa dau unul din ele mai in spate, ca de taiat din umeri nici nu ma gandesc, oricum daca nu reusesc sa le pun pe masina voi fi nevoit sa le vand.
Latimea sezutului e aceeasi dar umerii imi cam dau batai de cap.

Mustang 26-04-08 13:25

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 1503845)
:sad:Din pacate nu cred sa reusesc doar sa dau unul din ele mai in spate, ca de taiat din umeri nici nu ma gandesc, oricum daca nu reusesc sa le pun pe masina voi fi nevoit sa le vand.
Latimea sezutului e aceeasi dar umerii imi cam dau batai de cap.

Sa imi spui si mie la ce suma te gandesti. ;)

morpheusmaster 03-05-08 00:46

Nu vreau sa fac aici concurenta...dar negre fiind :) TE SCAP DE ELE CA PAINEA CALDA!!! :) Spune un pret si daca mi se pare ok oferta ;)...batem palma...

BOLnavu 07-05-08 01:24

ai rezolvat ceva cu scaunele sau le pasezi mai departe?

sorin_sorin95 07-05-08 18:38

NU am rezolvat nimic cu scaunele ca nu sunt in localitate momentan ,si m-am ocupat de acte ,le-am finalizat. In weekend o sa incerc sa mai surubaresc pe la ea si o sa revin cu poze ,cu noile numere. Am si eu o intrebare cum pot pune numerele pe masina fara suport ,cumva sa le lipesc ceva de genu ca nu vreau sa se vada rama aceea?

Gabi 07-05-08 18:41

Cu banda dublu adeziva, da' exista riscu' sa te trezesti fara el pe masina.

BOLnavu 07-05-08 19:29

te poti duce la o tipografie...sau cineva care se ocupa cu autocolante carti de vizita,colantari auto.
nu ar fi mare lucru...

Geo_ZGA 08-05-08 11:19

Quote:

Originally Posted by BOLnavu (Post 1520526)
te poti duce la o tipografie...sau cineva care se ocupa cu autocolante carti de vizita,colantari auto.
nu ar fi mare lucru...

nu e legal. ramai fara talon si iei amenda pt asa ceva.... pt niste numere nu asi risca.

BOLnavu 08-05-08 15:42

el a intrebat eu i am raspuns...

quick_5hifter 13-05-08 13:55

Salut, felicitari pentru achizitie! Din '98 este si Tico-ul meu, insa e o diferenta enorma intre ele: al tau a fost tinut in garaj si ingrijit "babeste" (in sensul ca batranii sunt in general mai grijulii cu masinile), iar al meu a fost tavalit pe strazile din Tulcea (piatra cubica din belsug) in regim de taxi, tinut in ploaie si probabil tarat prin toate baltile si gropile, a fost lovit in toate usile si in fata + spate s.a.m.d. -> diferenta se vede de la o posta. Ai grija mare de el si vei vedea ca e o masina de cursa lunga din toate punctele de vedere!

Scaunele ai putea sa le montezi direct pe sinele originale, care sunt asimetrice - vei avea nevoie de un adaos ca sa inlaturi diferenta de nivel.
In legatura cu "umerii", nici nu poate fi vorba de taiat, mai degraba de indoit...incearca sa desfaci putin tapiteria scaunului in partea din spate - jos, astfel incat sa poti sa o prinzi la loc fara sa se vada...asta ca sa vezi din ce material este confectionat cadrul / conturul scaunului... daca e din aluminiu, cred ca vei putea sa indoi putin "aripioarele" din zona umerilor, spre interior, numai cat e nevoie ca sa nu se loveasca unul de celalalt.

Oricum, ca sa faci proba sa vezi daca incap ambele scaune, trebuie sa le demontezi pe cele originale si sa le asezi pe cele tip "scoica" direct pe sine, la distanta de 1 cm unul de altul. Diferenta intre nivelul sinelor este de ~6-7 cm la fiecare scaun, pune un lemn (de proba) peste sina mai joasa ca sa vezi daca se intersecteaza scaunele.

La mine a fost simplu montajul, mi-au ramas cam 4-5 cm cel putin intre scaune, iar intre scaun si stalpii central-laterali mi-au mai ramas cate 2 cm pe fiecare parte...insa scaunele mele cred ca sunt cele mai mici posibile, motiv pentru care masina mea isi rezerva dreptul de a selecta pasagerii dupa greutate :lol::lol:

Daca scaunele tale nu depasesc cu mult spatiul disponibil, cred ca poti sa le indoi un pic... ar fi pacat sa nu le pui, arata bine si ofera o sustinere laterala buna in timpul condusului.

@BOLnavu & Geo_ZGA: cred ca se referea la aplicarea numerelor originale FARA suport, nu la inlocuirea numerelor cu altele imprimate....cel putin eu asa am inteles... daca e asa cum am spus eu, cred ca e cea mai buna solutie sa folosesti 2 placute din alea metalice perforate care se folosesc la motorasele de inchidere centralizata, le nituiesti pe numere (necesita perforarea numerelor, din pacate) si apoi le prinzi cu holsuruburi pe bari, in orice pozitie vrei (placutele acelea de inchidere centralizata sunt flexibile si oarecum rigide - dupa remodelare).

Toate cele bune si multa bafta cu scaunele! Sper sa reusesti sa le montezi, intr-un fel sau altul!

sorin_sorin95 14-05-08 09:01

Ms Quick ,intradevar eu nu vreau sa inlocuiesc numerele ci sa le prind cumva fara suport ,ca le detest.
Scaunele sunt din fibra de sticla iar tot ce se numeste husa se poate da jos si spala , m-am indragostit de ele ca altfel le vindeam de mult. marea problema e ca au 57cm latime in umeri.
AM SCOS maisna si la drum lung ,acum fiind cu ea in BV si se comporta destul de bn ,mai mult de 140 nu a vrut sa ia , si la viteze de peste 120 se aude un sunet ciudat.
Spuneti-mi si mie cu ce dau sa se prind vopseaua de bord ,ca am si degresat si tot degeaba. Plastic primer n-am gasit de nici o culoare.

morpheusmaster 14-05-08 11:20

Primer pentru plastic trebuie sa dai ;) Gasesti sigur in Brasov dar nu stiu unde exact sa te trimit eu :)

Io4rap 14-05-08 15:12

primer plast se cheama solutia . la noi e cam 8 lei suta de grame :D

sorin_sorin95 14-05-08 18:19

Ms baieti mult, dar am fost si la carrefour si in bricostore dar nici macar n-au auzit de asa ceva. tre sa mai incerc. Apropo aveti cumva vreo rama de Sony ,grila din jurul frontanelei?

Io4rap 14-05-08 22:48

am eu dar sunt pt niste difuzoare de 10 cm... cauta la policolor ca aia au :P

sorin_sorin95 23-05-08 17:10

3 Attachment(s)
Poze noi cu noile numere , un tips si o incercare nereusita de a vopsi bordul.

Io4rap 23-05-08 17:36

vai dar cum l`ai vopsit? :)) trebuia si mai jos pe toata bucata aia...

sorin_sorin95 24-05-08 01:34

L-am retusat acum e vopsit complet si se vede mult mai bine, am facut si scrisul pe cauciucuri cu alb ,si a primit un nou cadou un volan Luisi Falcon 31, dar trebuie modificata bucsa . Revin cu poze maine.

mad_mario 24-05-08 21:01

scoate-i dunga aia argintie de pe bari!!!!! scoate-i tips-u ala urat!!! si hai sa vdm volanu;) ca arata naspa cu husa aia pe volan:D spor la treaba!!!!

madroghez 28-05-08 02:52

am si io un tico si vreau ajutor.recomandatimi si mie un service bun in craiova.pt tunning exterior unde trebuie sa ma duc.astept raspunsuri .ms

sorin_sorin95 28-05-08 23:48

Din pacate sunt din Vrancea si nu te pot ajuta.

orygen 31-05-08 18:09

crezi ca pot gasi piulite pentru jenti aliaj ?si unde ?

vn-08-nen 01-06-08 00:01

Gasesti la orice magazin auto , presupun !
Ce ai mai facut ma nebunule la masina ? La TICO !

sorin_sorin95 06-06-08 18:03

1 Attachment(s)
Am facut proba la scaune si spre fericirea mea imi incap la limita, maine ma duc sa-mi cumpar teava rectangulara pentru adaosuri la sine si saptamana viitoare sa dau o fuga la un strungar sa-mi fac o bucsa pentru a pune noul volan.:-P

morpheusmaster 07-06-08 00:06

Ce volan ai acolo?

topser 07-06-08 00:17

unu cu buton galben :)))))

morpheusmaster 07-06-08 00:23

Asta am vazut si eu :)) si cred ca este un volan de la MOMO...cu buton galben :)) de care vreau si eu sa imi iau :D D'asta intreb...

topser 07-06-08 10:33

sau raid :)

sorin_sorin95 07-06-08 19:23

Volanul este Luisi Falcon 310 ,claxonul era cojit si am scos eu la imprimanta un nou colant galben cu Luisi. Volanul l-am cumparat de la un baiat din Sacele.

All times are GMT +2. The time now is 07:33.

- Copyright 2026 4Tuning