![]() |
Porsche 944 by Strosek
16 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...1c7a5c44e1.jpg
Porsche 944 by Strosek Varsta lui Porsche 944 nu si-a spus niciodata cuvantul, si personalizarea unui asemenea model ar putea reprezenta o investitie justificata. Totusi, unii spun ca designul clasic al masinii nu se potriveste cu orice kit exterior actual. Daca s-a pierdut sau nu stilul unic al anilor '80 in cazul lui 944, asta decideti voi. |
Re: Porsche 944 by Strosek
Superba......parca zici ca e un model american de masina nu european
|
Foarte frumoasa :X
|
place place...mau putin stopurile:roll:
|
Misto rau pt un 944
|
la spate e cam incarcata! in rest f frumoasa!
|
arata bine pt o masina din '80 dar la capitolul stopuri si jante cred ca se putea gasi ceva mai misto.
|
frumoasa pt o masina din 80'
|
Arata bine insa ar trebui sa ii inlocuiasca jantele , sau sa puna cauciuc cu talon mai mic , sa schimbe stopurile care sun foarte urate , si sa dea jos eleronul ala ...
|
Superba ......modificata cu bun gust ....:D
|
Mai bine lasau stopurile originale ar fi aratat mai bine.Iar fantele alea din aripile spate nu le vad rostul asta e singurul model de Porsche cu motor pe fata eleronul ala iar nu prea da bine in rest e o masina frumoasa.
|
Nu imi place !
|
imi place pana la aripa spate...au stricat luneta ,si tot spatele cu exagerarea aia de evazare a aripii....in rest jantele vin beton cu toate ca mai misto erau cu buze polishate ..si mai e un kit de la strosek pt 944 ceva mai ne hardcore..mai frumos ,si include sii farurile alea cu lupa celebre pt strosek ( cine stie despre tuningu din germania din anii 80 stie despre ce vb :P )
|
Imi place 928-ul mai mult
|
deci masina asta e BOMBA! e superba!
|
Quote:
|
Quote:
|
Sincer .. s-au cam pastrat aceleasi linii . si acelasi stil ca si in '80 .. si oricum aratau bine si pe vremea aia... ,dar si acum.. si rara mai gasesti unul sa fie cat de cat in stare buna .. .
|
Pentru anii ei arata Super Bine.
|
mai frumoasa cu stopurile orig....in rest superb exemplar
|
frumoasa......si interesanta
|
prea tare masina asta..
|
Cam nashpa kitu`....culoarea oribila...mai frumoasa era stock
|
... cat de bine ii vine culoarea!!!... modificata superb (mai putin stopurile)...
|
superba masina:>
|
Numele spune totul , nu poate arata rau un Porsche , imi place ...
|
jantele merg foarte bine-dupa parerea mea ,tunerii au vrut sa pastreze o tema mai retro de aceea nu au pus angel eyes sau stopuri clare sau jante cromate.a fost modificata inteligent.imi place masina , e superba. si atitudinea pe sosea e extraordinara.
|
accectabila
|
e tare masina ...frumos modificata si parca negrul ala de pe jante ii intregesc aspectul....:D
|
frumos de tot....am ramas placut impresionat
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning