![]() |
BMW lui WET sau GOLF-JETTA lui Charlie
6 Attachment(s)
in urma discutiilor deschise de charlie cu privire la bmw lui Wet, am decis sa deschid o sesiune de voturi ca sa vedem care masina e mai faina!
|
Pai nu prea e echitate aici. :) BMW-ul nu are poza de interior.
|
BMW-ul e frumos. Nu-mi plac proiectoarele duble. Restul impecabil!
Golf tipic nemtzesc! |
C&O are o mashina f buna in comparatie cu Charlie ..... cum sa va spun ... azi am cumparat Auto Super Market shi am vazut BMW ca al lui C&O la 15000 de Euro .... shi Golf la 4000 .... na apoi faceti diferentza .... BMW-u era stock ... shi golfu facut la Rieger park .... Shi inca ceva .. la inceput C&O a avut shi el Golf shi drept sa va spun imi placea mai mult decat cel al lui Charlie .. singura diferentza intre cele doua este k golfu lu C&O nu avea ushi de Lambo .... Shi nu mai fi asha de increzut Charlie, k mashina ta rupe tot k nu e chiar asha .
|
amu fara sa fie cu suparare da numai jantele la golfu ala fac cat jumate de bmw.dak tot faceti comentarii pe seama masinilor sa fim mai realisti.dak komparam proprietarii e alta poveste...insa am si eu golf si nu pot sa zic k a meu e mai tare k a lui charlie, desi...cine stie cunoaste...cat bani tre sa bagi intrun golf 2 din 88 si cati bagi intrun bmw din 2000.nu prea putem compara astea 2 masini sunt total diferite....si fiecare cu gusturile lui....
|
ia bagati si golfu meu aici :lol:
si pasatu lui vet :lol: :shock: |
hi hi hi
vreau sa vad si eu golful. Unde este? |
golfu e chiar prima masina de pe acest topic :)
|
Tuning
daca era Golf IV sau II era ceva... asa e cam slabut la exterior (inafara de usi si jante) Interioru` e mijto..
VET`u e mai mijto.. mult mai mijto. Aee un atuu ca e BMW :lol: |
haideti sa gandim oleaca, comparati un bmw cu un amarat de golf?
|
Spuneam ca vreau sa vad si eu Golful in REALITATE. Ca si eu pot pune poze pe net cu o Supra de 70-80.000 Euro si sa spun ca este a mea.
|
da stefan parca aveai o supra in garaj :)) cand iesi cu ea??
|
Au lucrat astioa la canalizare in fata garajului, si fiind foarte joasa nu am cum sa ies din garaj.
|
4 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
aa.. stati.. am uitat sa va spun.. mi-am luat si eu un civic type r.. pun doar poze.. nu vi-l arat pe bune.. ca sa va fac ciuda.. :lol: :lol: * :peace: *acest post este un pamflet :lol: |
Charlie ... tu ejti din Suceava ... sau de unde ... unde locuiesti k nu am vazut niciodata golfu ..?
|
Low_Ridah tu nu ti0ai dat seama inca ca ca postu ala e un pamflet ca sa il citez pe LaMishto?? :)) poate o avea dar nu l-am vazut prin suceava sau poate nu e din suceava.... da in fine eu nu cred ca aia e masina lui :lol: :P
|
Sau poate este din Suceava dar nu are cum sa scoata masina din garaj din acelasi motiv pentru care nu imi scot nici eu Supra.
|
3 Attachment(s)
:)) apropo sa va arat supra mea de 1000 CP cumparata ieri!! ce parere ai stef?? la cursa ne bagam la o liniutza intre suprele noastre?? asta daca potzi sa ti-o scotzi din garaj :))
|
Voiam sa ajung uneva .... vezi in poze se mai afla nijte mashini ... iar in aia din fatza se vede uh alt golf cu numere de Germania ... deci in concluzie as putea spune k el are mashina din GERMANAIA... shi dak siar aduceo in tzara ar putea sa o vanda cam la un sfert de pretu Bmw-ului lui C&O ... intzelegi ...
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: |
2 Attachment(s)
Am zis sa-mi iau shi eu una cu usi de Lambo .... :lol:
|
bai.. voi daca ma mai suparati mult.. ma enervez si`mi iau un sl 65 amg.. de vreo 612 cai.. renunt la banii de inghetata pt o zi si`mi iau.. ce mare vrajeala? :lol:
:peace: |
Hai gata ajungava-ti !!! golf era tare daca era acuma 10 ani asha facut !!! Si bmw pentru zilele noastre ii super !!! deci concluzie nu este comparatie !!! doar daca faci comparatie ca golful sa fie in 92 si bmw in 03 !!! Asha da !! Dar cred ca tot bmw castiga !!!
|
Ideea este k cat sa laudat Charlie cu mashina lui ... tot nu este la fel de scumpa ... shi nici pe departe mai faina decat a lui C&O ... chiar dak Golfu ar fi fost inmatriculat tot nu ar fi la fel de scump k BMW-u...toate astea in cazul in care Charlie ar avea mashina aia ...
|
|
ma oameni buni! eu cred ca charlie trea sa faca comparatie cu ciorapu lu ala din dorohoi, yonutz21, si atunci ar fi castigat!! nu cu un bmw ! asa ca charlie ai cam pierdut!
|
golf
hm....sincer sa fiu golful ala nu l-am vazut prin suceava si nici prin zonele limitrofe, desi arata cat de cat binisor. Oricum cel mai frumos golf 2 este tot a lui andrei
|
Re: golf
Quote:
|
stie toata lumea ca a lui andrei e cel mai tare
|
cu jantele alea bmw se face de tot ***atul, parca is luate de pe A.R. 147 de prin '95
|
De ce nu ganditi in felul urmator : Golful face max 4000 de euro :lol:
BMW-ul face 15000 de euro 8) 15000-4000=11000 de euro de tuning => k daca isi lua C&O un Golf k al lui charlie sau mai nou ... baga 11000 de euro in el ...... :twisted: Dar sa excludem cat a bagat C&O in BMW sa il aduca in starea in care este .. :D |
Re:
Quote:
|
Wa tu tot nu intelegi k mashina ta face nu face nici 4000 aici .... nu o poti inmatricula ..... cine o cumpara sa se plimbe cateva luni ..
|
Re:
Quote:
|
Shi de ce nu iesi cu mashina prin oras ..... sa te vedem shi noi ... dak tot te lauzi ..... ieshi cu mashina ta de \"8000\" de euro la o faleza .... Asta in cazul in care masina e a ta ....
|
E bolnav omul.. Tre` sa`l credem.. :lol:
|
Nu ai ce cere de la asa ceva .... sunt satul pana peste cap de bagatori de ajtia in seama......
|
Sincer, mi-e greata.. as vrea sa pot sa`i dau ignore..
|
Tare as vrea sai vad VR6-le lu Charlie la cursa pe 18 .......dar cred k masina e prea \"faina\" sa participe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......
|
Man.. eu sunt satul de toti taranii care pleaca sa`si rupa spatele in alte tari si cand vin aici se cred mare macho.. i`m sick of them..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning