![]() |
ADEVARATUL Logan cu Facelift
azi a trecut pe langa mine din sens opus un logan mai ciudat. mi-a sarit in ochi, l-am vazut pentru 1 sec din fata si 2 sec in oglinda (spatele).
vreau sa spun ca toate pozele puse pana acum nu sunt cu viitorul logan. nici cea cu hayon, care parea cea mai probabila. in proportie de 90% este aceeasi caroserie, schimbarile sunt la faruri (sunt parca mai rotunjite si mai alungite - mai urate), in lateral n-am prea observat, iar in spate pare mai constipata. portbagaul schimbat, stopurile parca nu aveau alta forma, ci doar alta organizare. arata ciudat (sau cel putin asa mi se pare acum), forma masinii nefiind schimbata. nu am avut cum sa-i fac o poza, totu s-a intamplat prea repede. oricum, o sa fiu cu ochii-n patru sa il pozez daca il mai vad. daca cineva are poze cu el, ar fi ideal |
Re: ADEVARATUL Logan cu Facelift
Era camuflat sau cei de la Dacia au lasat sa se vada totul?
|
ca de obicei au lasat sa se vada totul. nimic camuflat, la fel cum n-a fost camuflat nici un model dacia pe care l-am vazut pe aici cu mult inainte sa se lanseze. doar numerele de probe iti spun ca e in teste:))
|
Quote:
din fata nu l-am vazut...:cry: aaa, si avea noua emblema Dacia..care seamana cu un desfacator de capace de bere :lol::lol::lol: |
alb, mie mi s-a parut argintiu nu mai conteaza:)) de ce nu i-ai tras o poza?
|
3 Attachment(s)
asa arata??:rolleyes2
|
spatele arata mai bine(dar tot nu as cumpara)
|
exact. mersi pentru poze. din ce am vazut eu asa arata. nu am avut cum sa fiu atent la detalii sa-mi dau seama daca-s diferente, dar in mare asta e
sa stiti ca pe strada arata mai rau:)) |
Vă salut! Au mai apărut cāteva poze cu noul facelift al Daciei Logan, aici este linkul http://www.************/noutati-stiri...2450329#images
|
asta e... nu suport grila aia
|
Bine bine si cat o sa coste? Ca unul echipat costa o gramada de bani. Nu-i mai masina de 5000 euro, e dublu!
|
eu zic ca poate mai mult ca dublu :lol:
|
Eu nu inteleg persoale care arunca cu noroi in logan. De unde va mai luati voi masina noua cu airbaguri abs cu 8 mii de euro? Si sa fim seriosi, arata si mai binedecat renault clio, si mecanica este de pe renault asa ca nu vad care is motivele. Ce ati fi vrut? Sa scoata dacia direct coupe de 250 de cai, cu piele si alte minuni?
|
7 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
sa fiu sincer...nici n`arata rau, MAAJOR improvement...spatele e foarte atragator,si daca dacia isi face un obicei din asta,chiar mi`as lua un logan :)
bafta |
un pas inainte...dar tot urat ramane :|
|
Orice i-ar face tot urat ramane.
|
arata destul de ok...nici actualul nu arata rau din punctul meu de vedere
|
2 Attachment(s)
Se pare ca vor fi multe schimbari, inclusiv la interior.
|
Un mare pas inainte chiar o schimba mult in bine acest facelift. Atat interior dar mai ales exterior.
|
evoluam si noi incet...vb lui hori...dak tot il upgradeaza asa...poate imi iau si eu unu pe viitor...spatele e mult mai oke...
|
chiar o schimbare mare
oare ceva si pe la motoare ceva mai mari ??? |
mmmm de fapt nu arata rau....tineti-o tot asa....poate vreodata o sa ajungem si noi ceva mai cunoscuti in materie de masini ;)
|
pentru o Dacia arata binisor
|
este o schimbare placuta..
|
clar o schimbare in bine:D si modelul actual arata bine, cel putin mie imi place. Sa vedem mai multe poze;)
|
Daca spatele nu este asa de ridicat ca la modelul vechi imi iau si eu una!
|
da.. sa zicem ca e mai bine.. oare cat o costa? parca vad ca sare de 15000 :lol:
|
Arata binisor pe afara.
Iar la interior vad ca au copiat putin de la Sandero. Sa o tina tot asa poate ajungem si noi unde e Skoda acum. |
arata mult mai bine decat acum
eu unul mi-as cumpara logan |
Acuma mai arata a masina.......!! Foarte frumusica
|
mai fratilor la pret de logan se pot cumpara o multime de masini (nu ma refer neaparat la masini noi)
|
Quote:
|
Quote:
|
o schibare in bine..imi place...imi place schimbarea darnu si mashina
|
sa inteleg ca a iesit deja pe piata masina?:O
nu cred...atunci cum naibi au ajuns piese la ala pe loganul negru:|? |
Cu faceliftul asta a ajuns sa-mi placa Loganul, nu cred ca de-acum inainte ar mai putea avea un concurent (design exterior/interior, spatiu, dotari) la pretul care sper sa ramana ca cel actual:D . Chiar imi place ce vor scoate, facem si noi in sfarsit niste masini mai frumoase, mai cu pasiune, nu doar unele strict pentru vanzari si implicit a le creste veniturile francezilor, parerea mea;) . Sunt pe drumul cel bun deocamdata.
|
A imbunatatit putin aspectul , dar tot nu ma atrage .
|
Sincer nu arata asa rau. E frumushica, mie unul chiar imi place, ca sa nu mai zic ca e o imbunatatire majora fata de Loganul pe care il stim cu totii. Daca au coborat si putin linia portbagajului, o sa fie o masina care chiar o sa te faca sa zambesti cand o vezi.
|
Farurile arata bine dar grila aia e cam nasoala
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning