![]() |
Subaru Impreza WRX STI Ceres
Salut,
Haideti sa va prezint si \"masinuta\" mea. Vad ca s-a vorbit mai putin despre masina asta si poate sunt printre voi si fani Subaru. Am un Subaru Impreza WRX STI din 2003 pe care am facut ceva modificari . Am marit putin puterea in turbina, i-am schimbat sistemul de evacuare cu unul Borla care scoate niste urlete incantatoare pentru urechi si i-am pus un ambreaj de tipul celor folosite in CNR. Toate astea au dus-o undeva putin peste 300 hp. Daca va intereseaza , zilele urmatoare poate pun si niste poze cu ea. |
da..man super..masina..si merge foarte bine..chiar teas ruga..sa pui niste poze..man...ce performante are masina..acuma de la 0-100...si 0-200 ??asa aproximativ??? :)
|
ce inseamna putin la marit puterea din turbina?ai facut-o tu sau ai fost la un service ceva?ai schimbat presiunea de intrare?la asta te-ai referit?daca da,zi0mi te rog de la cat la cat...si evacuarea ai schimbat-o pe toata? galerie si restul?
|
normal ca nu de mine
treaba asta e facuta la Baia Mare de niste baieti care se pricep . Au marit presiunea de la 0.8 la 1.2. Evacuarea e schimbata de la galerie in colo. Nu i-am scos catalizator ci am eliminat toba intermediara , iar cea finala este mai mica. catalin rs4 acum am cronometrat 0-100 Km/h in 4.8s iar 0-200km/h in 11.7s Pozele mai dureaza nitzel (o zi-doua) |
La chip nu te-ai gandit ? Un motor turbo castiga mult din asa ceva ...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
iata si ceva poze facute azi
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si niste poze dupa ce m-am jucat putin cu ea pe ploaie . Mie mi se par super! :D
|
Sory , am uitat sa ma loghez inainte si am trimis pozele ca \"vizitator\"
akimoto ai dreptate dar oricum cred ca e mai bine in Germania |
io am comandat din germania si l-am montat aici
chiar iti plac abtibildele alea pe lateral ??? |
1 Attachment(s)
daca iti plac stickerele atunci fa-l tot
|
2 Attachment(s)
nu , dar pana le pun pe cele traditionale o sa le las pe astea (asa am luat masina)
|
man masina..din poza pot sa jur..cai in timisoara facuta sii ii masina..unui prieten mai exact sa fiu a lui staici florin..100-in 4,8..este posibil..dar 200..11,7..ai gresit rau de tot....pe bune si fara suparare.. :lol: :lol: imposibil..sa faca 200..in 11,7 ai gresit sigur..eu zic..ca 200..pe ste 20 de scunde am sati pun eu un test aici..cu un subaru cu 330 cp...
|
1 Attachment(s)
man, io am pus poza aia cu subaru lu staici...sa vada omu abtibildele
|
Quote:
Daca zici ca il cunosti pe Florin Staici poate sa-ti spuna el mai multe despre masina pentru ca a fost a unui prieten de-al lui din Piatra Neamt de la care eu am cumparat-o. din cate am inteles el i-a adus cateva piese pentru eu printre care si ambreajul asta sport. PS masina mea nu are abtipildurile Subaru pe ea. |
intradevar la Siromex e facuta , iar in privinta garantiei o sa aflu vineri ca tre sa merg cu ea la reprezentanta la Buc sa vad ce spun ei
|
Quote:
de la siromex nu? garantie mai ai la masina ? |
ok mersi ! succes cu garantia! :lol:
|
da..man scuze gresela..mea..nu mam uitat bine eram in graba.. :? da..21,7..suna realist..il cunosc pe florin....el ..are 2 subaru..din cate stiu amandoua modificate....oricum super masina...man.. :woowoo: :woowoo: :peace: :peace: :hug: sar putea sa fie naspa cu garantia acuma..cel putin aici daca iti cumperi o masina ..noua si te pui sa o modifici..nu mai ai garantie pe nimica... :twisted:
|
cu garantia nu se stie. sper ca se poate rezolva
eventual daca pierd garantia la ambreaj, dar nici asta nu e sigur |
stie cineva unde gasesc stickerele originale de Subaru ?
|
man..la subaru nu au?? :)
|
:D
Andrei baiatu cu ubaru are stikere pe el originale !
|
nu au asa ceva la Subaru
am auzit ca pot lua doar de afara, dar poate stiti vreo firma de tuning care aduce |
din motive practice si lesne de inteles am sa va rog frumos ca de acum inainte sa nu se mai post-eze numerele masinilor si nici numele reale ale soferilor...iar pe moderatori ii rog frumos sa stearga unde totusi se mai vad asemenea lucruri...
|
Re: :D
Quote:
Din cate am inteles i-a mai facut o modificare significanta la toba de esapament...in rest nu a mai modificat prea multe la ea... |
Re: :D
Quote:
|
te indoiesti sau esti surprins ? :D
|
Daca ce spui tu e adevarat, inseamna ca cei care au spus ca Andrei a facut modificarile mint. Daca ce spun ei e adevarat, inseamna ca tu minti.
PS: sper ca de Andrei Tentean e vorba :) |
mah : cum sa-ti spun altfel :
taica-miu e electrician auto la un service la care andrei venea inainte sa aibe subaruul cu un cielo pe care incerca sa il modifice...cu timpul a luat masina asta si le-a povestit tuturor angajatilor de acolo cum a obtinut masina... later edit : taica-miu nu a mai vb de prin luna octombrie a anului trecut cu el deci e posibil sa mai fi facut modificari...da' in mare parte cam asta a facut la subarel :D |
Quote:
|
Permiteti? Orice Subaru STI adica SUBARU TECHNICA INTERNATIONAL are alt drum la fabrica se face separat, pleaca o coaja de la fabrica Subaru peste drum este STI unde masina se echipeaza cu tot ce tine de cutie, motor, treb de rulare, frane... Vine fara abtibilde de genul celor lui Andrei. Andrei are abtibilde originale de la o firma specializata in producerea de autocolante din strainatate, insa nu pot fi made in Subaru sau STI. |
permitem sebastiane... :D
uite cu ocazia asta ca m-am facut de bacanie din cauza retardului de taica-miu... |
nu credeti ca sunteti cam mult offtopic?
aici e vorba despre alta masina |
4 Attachment(s)
Uitasem de topicul asta, dar acum ca am dat de el sa mai pum cateva poze mai actuale cu masina
|
Modificarile pe care le-am mai facut intre timp: galerii de evacuare HKS, filtru de aer conic AEM + tubulatura, un nou ambreaj sport AP Racing, blow-off APS, suporti de motor si de cutie sport, instalatie xenon, neoanu sub masina Street Glow, spoiler fata-spate Chrrgespeed (pragurile trebuie sa vina), instalatie audio formata din doua incinte de bass JBL GTO 1202 de 1200 W in cate da un amplificator Magnat si difuzoare de medii si inalte tot JBL in care da un amplificator Kicker si cam atat imi aduc aminte acum.
In viitorul foarte apropiat va urma un kit de distributie sport, un boost controler si niste ceasuri de bord complementare. PS: am schimbat si stikerele :lol: |
1 Attachment(s)
si o poza cu portbagajul
|
nu-mi place evacuarea aia pe mijloc :roll:
in rest arata foarte frumos. care mai e garda ta la sol ? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning