![]() |
Punto - Potrivire accesorii
Salutare, is Joker din Cluj. La inceputul lui martie mi-am cumparat un Fiat Punto Mk2 5 usi si as dori sa-mi cumpar cu timpul niste stopuri noi, body kit, jante noi etc. Am spionat toate siteurile pe care le-am putut gasi cu tuning pt Punto si nu-mi pot da seama daca cele 2 masini (3 usi si 5 usi) sunt de aceleasi dimensiuni sau nu.
Intrebarea este urmatoarea: stiti cumva daca sunt identice ca dimensiuni si daca locurile de prindere a spoilerelor sunt identice? De asemenea daca stitzi cumva daca stopurile sunt de aceleasi dimensiun si daca se potrivesc pt ambele variante? (Daca nu sunt identice, sunt stopuri pt. 5 usi? daca se poate rosu cristal, daca nu, clare) Va multzumesc anticipat raspunsurile, sper ca ma putetzi ajuta cu orice detaliu chiar si minor. P.S. Spunetzi-mi va rog si siteurile preferate de voi de pe care se pot lua la pretz cat mai rezonabil lucruri, sau daca se gasesc mai multe lucruri unice pe ele. |
[Chat]-->FiaT PuNt0 5 UsI [Piese, discutii, tuning, noutati,show&shine]
jokermanule, despre spoilere nu stiu sigur, s-ar putea sa fie diferite, dar stopurile stiu sigur ca sunt diferite la 5 usi fata de 3 usi. daca te uiti atent pe siteurile cu produse de tuning se specifica daca sunt pentru cele in 5 usi, dar majoritatea au doar pentru cele in 3 usi
|
Re: Fiat Punto dimensiuni
ms ms, stitzi cumva stopuri pt 5 usi?? M-ar interesa rosii cristal look, dar daca nu si clare... si incerc sa le fac rosii
|
joker,pune o poza cu micutzu,poate ne vedem prin oras.... :)
|
1 Attachment(s)
paote ne vom vedea, deocamdata umblu cu un clio pt ca al meu inca nu-i inmatriculat, abea astept s-o inmatriculez si incep sa strang pt piese :D
(numa poza asta o am deocamdata) Attachment 522265 |
1 Attachment(s)
Joker ... eu am un Punto cu 4 usi din 2000 ... si are in fata spoiler de Punto Sport :)
Banuiesc ca is la fel ... |
pe fartza am auzit ca is bune toate, oare pe spate se potrivesc?
|
Quote:
|
mi-ai spulberat bunastarea :((
P.S. diferentzeles is majore sau s-ar putea modifica usor sa incapa? |
Quote:
|
intzeleg, ms mult
|
se potriveste doar spoilerul fata, altceva nimic, nici praguri, nici bara spate, nici stopuri, nici haion
|
Re: Fiat Punto - potrivire accesorii
de suspensie site careva daca se potriveste ? sau orice alta piesa de pe orice masina care se potriveste pe punto
Gen : scaune+bancheta alfa 147 intra pe punto perfect daca nu ma inshel |
Quote:
da, suspensiile se potrivesc la toate, eu tocmai le-am primit pe ale mele scaunele se potrivesc de asemenea intre cele 2 modele si si scaunele de alfa 147 insa cu mici modificari la bancheta, la prinderi. am mai vazut si punto cu volan de alfa 147 dar n-am intrebat cat de greu a fost montajul |
punte spate de alfa 145 potriveste cumva pe Punto mk2? :D cam buna intrebarea... asai? :P
|
stiu ca se potriveste cea de hgt, alfa habar n-am
|
Cam ce modificari ar fi necesare la prindera banchetei de alfa pe punto?
|
dupa spusele celor care au facut-o e vb de modificari minore la prinderi, mai detaliat de atat nu stiu.
|
salut ...am si eu un fiat punto diesel 1.9 sdi si as vrea sa ii pun o toba sport ...am vreo sansa sa ii schimbe sunetu sau se aude tot la fel ? dati-mi si mie pareri va rog
|
mai bine pune-i un kit de inductie, da un sunet frumos, tobele pe diesel nu isi au rostul, suna ca trectorul
|
Am tot vazut prin Cluj un Passat negru care e diesel si are evacuare sport.Nu suna a tractor, ci are un suierat... gen BOV la fiecare schimbare de viteza. Am gasit si pe net un filmulet cu ceva similar.
|
si acum uite cum se aude un kit de inductie GSR pe un grande:
https://www.youtube.com/watch?v=2dYKp...eature=related |
Quote:
ca vad ca sti cam multe si mi ar face placere daca mai putea ajuta |
Quote:
|
am ocazia sa cumpar niste arcuri sport eibach -40mm spate...ele au fost puse pe un punto 176 dar omul mi-a zis ca el a cautat pe net si nu stiu ce si ca s-ar potrivii si la punto 188...idea este ca nu am cum sa le probez...risc daca le iau sau chiar se pot potrivii? ar mai fi chestia ca pe punto 1 avea motor 1.2 sx si eu pe punto 2 tot 1.2 sx am !
|
intra pe site-ul eibach si vezi daca arcurile pt 176 si 188 au acelasi cod de produs
|
Re: Punto - Potrivire accesorii
Salutare. Aveti idee ... planetara stanga de la un fiat punto 2002 1.2 8v ... potriveste la 1.2 16v an 2000 ? Mersi
|
da .
|
Salut, deţin un fiat punto 176, vreau sa pun arcuri sport,dar am vazut noi majoritatea sunt foarte scumpe, aveţi idei de la ce alte maşini se mai potrivesc ?
|
nu cred ca merge altceva
varianta mai ieftina ar fi niste suspensii reglabile FK tuning, sau Ta technix daca pui doar arcuri iti omori amortizoarele, si nu iesi ieftin de loc |
Quote:
|
Arcurile de 188 nu merg pe 176
|
Quote:
|
imi pare rau daca postez gresit ,dar mi-am pierdut rabdare stie cineva un site de unde pot sa cumpar diferite piese si accesori pentru tuning,noi,am un punto mk2 1.2 16 valve modificat doar motorul si la exterior n-am lucrat deloc,iar kit-uri sau alte chestii de genu nu gasesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning