![]() |
E46 - 318i my new car ...
4 Attachment(s)
BMW 318i 116CP 2000 Black, climatronic, trapa, semi piele, jante 18"
|
Re: my new car BMW E46 318i
sa o stapanesti sanatos, arata f bine masina
Sa aveti grija unul de celalalt!;) |
Masina arata super bine... Jantele vin beton pe ea.. Cat te-a ajuns ?
|
Super arata.Sa ai grija de ea.As vrea sa stiu cat te-a costat.Lasa-mi un pret pe pm.Daca se poate.Mersi mult
|
Re: E46 - 318i my new car ...
In primul rand va multumesc!!! :)
am dat la schimb golf 4 ( https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/38099-golf-4-incerc.html ) + taxa de prima inmatriculare care acum este in jur de 1600-2000 EUR dar mai astept pana in iulie :D poate scade ceva :D in rest masina e in stare perfecta, trebuie inlocuite doar 2 bucse fata, 147K KM, volan, schimbator , frana de mana, cotiera fata PIELE, eu mi-am oprit cd-playeru .. el avea un dvd player dar nu-mi placea cum se auzea asa ca am facut schimb :) Jantele sunt si de vanzare dar inca nu m-am hotarat 100% si la ce pret... eu as vrea sa-mi iau model M6 de 17 sau poate 18.. |
salut . io zik sa pastrezi jantele astea . vin bine pe masina ...
iar alea de m6 sunt prea comune ... au ajuns si pe dacia logan :lol: ... |
oooo domnu ce masina neam luat :-) sa ai parte de ea f frumoasa mai ales culoarea hai ca ne vedem in trafic :D
|
Parerea mea sa lasi jantele astea.. sau sa daca vrei sa le schimbi nu-ti lua de m6 ca prea are toata lumea... oricum e masina ta si faci ce vrei cu ea
|
Mersi Lau :)
@dragos002 intradevar ii plin de M6 (pentru ca dau bine) dar am sa tin cont de parerea ta, ma voi gandi de 2 ori inainte sa le dau. mersi!!! |
ingrijita masina... totusi 147k km.. e foarte mult...
Sa o stapanesti sanatos!:X |
frumoasa masina :P poti incerca sa ii pui grile negre la capota ...si semnalizatoarele cu fundal negru (nu crom) .
|
voi ce parere aveti ? mie mi se pare ca semnalizarile au fost schimbate nu sunt cele originale... prea mare diferenta de culoare intre faruri si semnal.
|
Quote:
|
nu dau chiar asa de bine pe 16 sau 17 jantele de M6. daca pui 19 e altceva. eventual si originale. sunt multe modele care dau mult mai bine. cat despre semnale pune ceva pe fond negru
|
asta caut acum.. :D semnale pe fond negru.. daca stie cineva .. va rog!!! la fel si grila neagra..
multumesc. |
Daca cauti grila(narile) neagra, vorbeste cu Brandex (pe la bazar p-acolo) el aduce grile negre, la 100e(stiu destul de scump)
|
frumoasa masina...
|
ce ?100 eur narile?:lol:
poate alea din carbon vopseste-le negre...si asa sub foita aia crom tot negre sunt nu merita sa cumperi alte nari si eu le-am vopsit la masina mea negre;) |
@Raz6633 sincer ii cam mult 100E :(
@mnl69 multumesc frumos @f.intruder foarte tare a iesit la tine, spune-mi te rog ce tip de vopsea/spray ai folosit.. si ai aplicat ceva peste inainte sa le vopsesti ? mersi! |
dute la orice mag auto ;) eu le-am luat cu 1milion. si asta pt ca trebuia sa imi iau alte nari ca le-au rupt la service :D
|
Quote:
si pentru a vopsi narile, trebuie sa faci urmatoarele lucruri: - cu un cutter, indepartezi stratul de crom - aplici un fuller, sau primer, pentru suprafete din plastic(1 -2 straturi, cu slefuit la ud intre straturi) - vopseaua masinii, (daca vrei asa, sau schwars (negru bmw) ) |
bafta mixed.. nice car :)
vezi la ciclop au semnale negre.. sau daca vrei cu tot cu farurii pot sa-ti aduc :) |
Quote:
@Caius TM mersi.. ma mai gandesc daca iau si faruri.. astept sa vad cum ii la tine! |
1 Attachment(s)
cancan :))
cam atata deocamdata dupa mult timp de asteptare si etc... folie super black :P, suspensie reglabila a'la caius , nas negru, si mai urmeaza polish si dat jos lacu de pe buze la jante... altceva nush angel si stopuri pe leduri. curand poze mai multe.. deocamdata sunt sokt putin ;)) |
cancan...
altfel discutam... ai facut cativa pasi frumosi si esentiali.. bv! |
ti-ai schimbat masina :-P?:lol:
|
Quote:
Frumoasa... folia e super black pe toata... frumos eu mam limitat la limite legale ..pe fata am light black ..pe spate super dark black ...nu vreau vreo amenda :D ... Multi km fara incidente |
Salutare,
mai pune niste poze cu masina sa vedem si noi mai bine cum arata cu noua suspensie...poate ma convingi si pe mine sa-mi pun....frumoasa masina |
BBS Le mans replica 18"
2 Attachment(s)
am mai multe poze pe http://www.***********/photos/raulitos
o sa revin cu poze dupa ce urc sus noile jante, BBS Le Mans replica 18 inch 8/9J va rog sa ma ajutati cu un sfat, optez pentru un model insa culori diferite, nu stiu care sa aleg, imi plac ambele , dar putin mai mult cele cu interiorul inchis, parca ar merge mai bine pe masina neagra/folie neagra .. mersi. astept sfaturi. |
Cele deschise la culoare, sa aiba contrast frumos cu masina full black8)
Cand le-ai pus,anunta'ma sa vb. despre sedintaaaaa fotoooo:D |
felicitari pentru masina este superba la fel ca si poele...bbs-urile o sa vina ca o manusha pe masina...parerea mea este ca deschise ar arata superb..numai bine
|
Quote:
Quote:
mai astept si alte pareri pls!!!... |
5 Attachment(s)
ok,
pana la urma m-am decis pe modelul complet silver, atasez si cateva poze cu ele, (au ajuns ieri / sambata), scuzati calitatea, au fost facute cu telefonul :| |
superbe jantele ....o sa dea super pe masina:P
|
pff...pur si simplu superbe...asteptam sa le vedem pe masina
|
1 Attachment(s)
am urcat si jantele sus, dupa cateva zile de bafta cu anvelopele :|
greu cu ele, abia am gasit ceva sa se potriveasca sa arata si cat de cat bine, si sa nu-mi atinga aripirile :) 215/35/18 fata 225/40/18 spate cam asa arata :) |
Quote:
|
multumesc frumos.
et35 / 8j fata ; 9j spate :) |
Cu et35 pe fata, tu ai pus 215/35 si iti freaca? eu am avut et35 si 225/40 8j si erau MUUUULT bagate
|
nuu.. freca pe spate 255/35 sau 235/40 am avut probleme din cauza asta am ales 215/35 fata si 225/40 spate, initial am vrut pe spate mai late dar e mai ok asa, arata mai bine cauciucu tras :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning