![]() |
Cum NU se organizeaza un eveniment auto
LA POMUL LAUDAT SA NU TE DUCI CU SACUL
A trecut ceva timp, si mi-a mai trecut dezamagirea, suficient sa am rabdarea sa comentez un eveniment minunat prin faptul ca ilustreaza perfect cum NU se organizeaza un show de tuning. Reteta e simpla: Se vine in Romania si se negociaza o locatie. Se promit: spectacol si prezenta multor atractii. Se ia legatura cu cativa din polii miscarii auto din Romania si li se mai promit si lor mai multe, ca nu costa promisiunile. Asa ca avem: Promovare gratuita oferita de 4tuning. Cursa demonstrativa de viteza Organizata de NSL-ro, si MR Show de cerculete, burn, drift, oferit de oamenii din cluburi Masini Frumoase din Insomnia si celelalte cluburi Avem reteta completa... condimentam cu 2 cascadori platiti ca sa existe si \"aportul organizatoric\", aduceti o replica ieftina a eleanorului care scartie grav... si stropim din belsug cu multe alte promisiuni sforaitoare. Uitati ce aveti de facut in continuare: Nu platiti oameni degeaba... aveti nevoie numai la casele de bilete, sa va incaseze banii. Restul il fac oamenii care au venit din pasiune si vor de drag sa iasa ceva frumos... Si SUB NICI O FORMA SA NU MAI CHELTUITI NICI UN BAN. NU ADUCETI MASINI STRAINE CUM ATI PROMIS, NICI DE PIROMANIAC SA NU VA BAGATI LA CHELTUIALA SUNETUL SA NU IL FACETI PENTRU CA LUMEA E PERFECT OBISNUITA de concursul de tuning sa nu va ocupati, ca cei cativa care vor si au muncit pt asta si au bagat bani, o sa alerge ei dupa voi dupa formulare, nu va chinuiti. Fete, doamne fereste, ca le aduce cox, sau MNC care se considera unul din marii pacaliti ai evenimentului... DECI NU MAI TRE SA FACETI NIMIC, DECAT SA INCASATI BANI SI SA REZISTATI LA SFARSITUL ZILEI O ORA INTREBARILOR OAMENILOR SUPARATI CA NU V-ATI TINUT DE NICI O PROMISIUNE. CAM ASTA E - ITS 2 NU A EXISTAT ! Au fost tot baietii nostrii, din cluburi, care au facut show, pentru placerea lor si a noastra... si nu confundati acest show cu its, deoarece cursa si demonstratia auto nici nu au facut parte din its, a fost doar ceva organizat la un moment dat ca completare a showlui promis !!! Au fost cateva masini frumoase de la Insomnia, care au si luat premii. Din pacate, au alergat singuri dupa formulare... multi altii nici nu au stiut de existenta acestui concurs. Au fost participanti, din comunitate, si spectatori, ca de obicei, in evenimentele promovate de 4tuning... asa au venit si baietii din republica Moldova, pe care i-am cunoscut la iasi. Tot ce a fost frumos, ma mandresc sa spun ca a fost facut de comunitatea nostra, de pasionati: participantii, spectacol, public... Multumim organizatorilor ca ne-a pus la dispozitie o locatie in care sa facem ce stim si sa ne simtim bine. Din pacate ne-a costat prea scump aceasta distractie. Pentru simplul fapt de a ne pune la dispozitie aceasta locatie, si fara nici o alta cheltuiala din partea lor, sau aport organizatoric, preturile platite au fost lipsite de bun simt. Macar daca plateau si ei biletul, caci au fost si ei, simpli spectatori. Repet: Tot ce vedeti in poze, in afara de cascadori, a fost posibil datorita efortului organizatoric al cluburilor si 4tuning. Singurii platiti ar fi trebuit sa fie cascadorii, care nici acum nu stiu daca si-au primit banii. DA, A FOST FRUMOS LA CONSTANTA, dar tot ce a fost frumos, a fost facut de comunitate, nu de organizatori. Organizatorii nu au organizat decat promisiuni fara acoperire, minciuni, dezamagiri, neplaceri. |
Mi se pare mie , sau organizatorii au venit aici pe .. regim economic sa zic .. si au plecat cu cat au avut loc in buzunare si etc. ?
|
e putin spus
daca urmaresti topicurile, vezi ca toti care au o parere buna sunt cei care admira ce au facut cluburile... comunitatea organizatorii nu au organizat nimic... ba mint... au adus cascadorii... atat... pe orice suprafata disponibila, iesea ceva cel putin la fel de frumos le multumim organizatorilor pentru suprafata pusa la dispozitie si felicitari baietilor din cluburi, care au venit cu masini frumoase, au organizat cursa, au facut show... scuze... au adus si aia eleanorul... sa il intrebi pe vali cum merge copia aia de masina... ne-am lamurit... altceva stii tu? |
NU , nu stiu , stai linistit, sunt DE ACORD , absolut de acord cu tot ce ai spus ! si eu TOT asta am admirat ! ce au facut CLUBURILE , ce ai facut tu / Zoliat , ati pus la dispozitie filme poze etc ca de obicei ! asta am admirat ! asta a fost de admirat ! ATAT
plateam aia 350 de mii ca sa vad cercurile , etc , nu ca sa vad eleoanorul .. sincer ! btw : Zoliat , din ce in ce mai periculoasa meseria de cameraman :P era sa te atinga asa putin putin hai`u la sfarshit :P |
si p langa aceste lucruri, pot sa mai adaug nesimtirea unele dintre masinile care au venit pt curse, pt burnouturi, pt drifturi, pt concursuri au trebuit sa plateasca pentru a baga bani in buzunarele \"organizatorilor\"...
dar nu ar trebui sa ne uimeasca.... ce naiba?! e cva obisnuit k cei ce se pleaca la 7 dimineata, probabil dupa o seara mai lunga, spre locul unui event, ca sa isi rupa cauciucurile, ambreiajele, motoarele sa mai fie enervati un pic dimineata... sa mai vb despre lungimea pe care sau dat masinile? sau despre spatiul de franare? despre jandarmii inexistenti la start ,ac lucru facand k toti care vroiau sa se mai plimbe o faceau pe akolo? neah... marea parte a fost spusa de Gratzian vreau doar sa mai zic doar k a fost prea multa reclama 'buna' pt acest event,si kum la pomul laudat sa nu te duci cu sacul , nici la unii care se dau belgieni si kare pana la urma se dovedesc a fi 101% romani doar Respect cluburilor si membrilor acestora prezenti, 4tuning, celor care au venit din pasiune :peace: u all keep it rollin' |
Daca vi in Romania cu un scop, adica de a face catzi mai multzi bani ASA SE ORGANIZEAZA UN EVENIMENT AUTO! Gratian eu zic sa se ia legatura cu Irina si sa i se dea 24 de ore sa lamureasca problema aici, daca nu ban sa nu-si mai faca reclama aici!
|
organizarea cum am mai spus a fost de *********
|
its2
eu unul am aflat despre eveniment d p 4tuning,pt k in momentul in kre l-am intrebat p sebastian,el mi-a zis k nu stie nimic.
deci dak strainii si-au batut joc p spinarea noastra,makr noi am ridikt nivelul si am facut totul sa para mai placut, parerea mea |
unde-i irina sa ne spuna acum cum sta treaba?
ca inainte daca spuneam ceva imediat ne sarea in cap... |
Re:
Quote:
|
AM si eu o intrebare Irina era fata aia grasuta care alerga dupa masini prin parcare sa le dea afara din aeroport ??
|
Re:
Quote:
|
Pai ea era din partea organizatorilor ?? :lol: cred ca a slabit ceva la cat a alergat am vazut niste faze de nu mai puteam de ras se lua de cineva in alta parte se intampla altceva si parca vroia sa-i prinda pe toti :lol:
|
Re:
Quote:
|
cine stie,intrebati-o p ea... 8)
|
stia daflyer_oradea bine ce zicea cand zicea despre organizatori
Tot SHOW-ul a fost facut de NSL si MR ... ei ar trebui sa primeasca toti LUARII :peace: |
Re:
Quote:
|
da, da' banii i-au luat belgienii p#lii
|
Re:
Quote:
Oare? Ne poti face o radiografie a situatiei financiare de la acecest eveniment? Ce acces ai avut la manevrarea fondurilor? |
Cu toatye ca titlul acestui topic este tendentios sau chiar mai mult, prea direct, parerea celor multi insa per total e buna asa ca noroiul pastratil pentru cand o sa organizati voi ceva mai bine. Cacatul ala care s-a facut s-a facut cu greu, merita apreciata macar munca. De castig imi vine sa rad cred ca au fost siliti sa piarda macar 5000euro la final, dar au ramas cu \"distractia\". Pot si eu sa dau putin dar foarte putin cu parul in ei? |
Re:
Quote:
concluzia:a fost frumos,a durat putin,a costat multa,ne-am distrat,mai vrem dar la alt nivel,superior |
Quote:
de exemplu, acu cateva luni, mi-au spart unii geamul la VW si mi-au luat casetofonul... sunt sigur ca nu a fost usor, si pana la urma, tre sa le apreciez munca.... si da, e o idee buna... cine se hazardeaza la o radiografie financiara a evenimentului? |
Hai domne ca asta nu suna a invitatie ci a incitare in mod clar. Un eveniment de cartier dupa parerea mea si poate era mult mai reusit ce faceam seara in targ(AUTOVIT), era frumos, toata lumea se dadea, era demonstrativ doar nu tinea de palmares , lumea era mai dezinhibata fara frica ca nu era o cursa reala, ramanea loc de schimbare a situatiei pana la 400 sau chiar 1000m. Cert este ca din cauza naivitati unora dubicitatii altora lumea asta a curselor cam a facut pasi inapoi. Oricine se trezeste peste noapte si vine cu o idee ambalata frumos o vinde scump si fraieri \"cumpara\". Mai exista ceva dorinta de nou si alte cateva mici motive. Pana aici inteleg tot si ma bucur ca Gratian desi a fost partener la acest eveniment, la luminat frumos, i-a mai dat si el culoare , i-a corectat umbrele, dar cu toate astea a avunt taria de a critica cel mai vehement de o duritate neobisnuita modului lui de a lua pozitie. E clar ca si eu merg la acest film. Ce ma deranjeaza cel mai tare magaria unora si prostia altora. Vrem nu vrem Romania e o tara saraca. Fiind saraca nu inseamna ca nu are resurse dar clar cu banii nu sta pe roze. Nimic nou si spectaculos pana aici. Contrar oricaror reguli de bun simt este sa vrei sa faci bani in Romania si sa-i exporti in tari mult mai dezvoltate. Interesant era sa exporte un produs si sa aduca bani pentru asta. A culege bani de pe piata romaneasca pt a beneficia de ei cineva din exterior care pretinde ca vrea sa faca ceva in proportie de 99% se cheama: \"a trage un tun\". Cum sa gandesti ca se poate face in felul asta ceva bun? Eu nu m-am deplasat de la Bucuresti sa pierd timpul si sa-mi fac nervi ca apoi sa se interpreteze cumva si ma felicit ca nu am facut parte din stafful organizatoric. Nu mai poate spala nimic a fost un ... , scopul principal al actiuni-evenimentului nu au fost atinse, restul nu mai conteaza. Gratian apreciez critica si te intreb daca e loc si de autocritica. |
Re:
Quote:
|
autocritica?
nu inteleg unde bati, dar pana la urma, un organizator anunta prin ORICE mijloc media doreste programul. asa au facut prin 7seri, radio 21, nustiu ce televiziuni, 4tuning si multe alte situri de net. RESPONSABILITATEA este intotdeauna a celui care face anuntul, nu a celui care il publica. asa ca daca te duceai acolo si erai nemultumit, te duceai la protectia consumatorului cu biletul in mana ca nu au oferit ce au mediatizat prin TOATE mijloacele media. in nici un caz nu te luai de ziarul sau postul sau situl prin care ai aflat... nu aveai nici suportul legal nici pe cel moral sa faci asta. adica sa o faci |
faza cea mai tare a fost dupa parerea mea cind ma sunat baiatul cu honda nsx care eu l-am chemat. baiatul platise si a spus ca vrea sa se dea la care irina a spus ca nu ii da drumul pe aeroport si a trebuit sa ii explic ca era invitat din partea mr cta si ca el mai isi si platise dar ea nu frate tipa de parca inebunise in final ia dat drumul dar cu regret . oare dece sa nu cumva sa eclipseze replica aia de Eleonor??????????
|
aaa da scuze am uitat sa mentionez ca in noaptea de simbata cind se dadea cu capul de toti peretii la \"negociere\" eu ca baiat finutz ce sunt si ca sa nu fac de rusine mr si nsl am dus-o in cta ce memorie scurta are invers proportionala cu greutatea ei
_________________ |
ct 77 pia
deci pana aici
despre eveniment va bagati si va scoateti cat vreti, dar nu ma lua pe mine cu faze ca m-ai dus din costinesti pana in mamaia ca la faza asta esti super low.... nu ma dadeam cu capul de pereti, nu ai fost de fata la asa zisele tale negocieri, asa ca nu ai nici un cuvant de spus. o sa pun si mesajele de pe prv sa vezi parerea altora despre negocieri. iar la faza cu drumul...... how low can u go???????? iar greutatea mea cu cred ca are vreo relevanta aici. |
Re:
Quote:
Mi se pare o puternica trasatura de caracter sa poti critica corect atunci cand chiar e cazul chiar daca esti si tu implicat. Daca eram Turcescu si aruncam cu bile ALBUL era al tau. |
Re: ct 77 pia
Quote:
Cu cine te certi? Negociere, bani? Drum,alergat? Greutate,kg? Care e parerea ta de eveniment? Ce nota i-ai da pe o scara de la 0 la 10? Vrei sa mai organizezi in continuare? Crezi ca reprezinti o figura simpatizata in randul pasionatilor auto? .........................poate mai ai ceva de adaugat. |
sebastian, daca ai fi vazut subiectul de la mesajul meu ai fi vazut despre cine e vb
nu ma cert cu nimeni, ca nu are rost. si nici punctul meu de vedere nu cred ca intereseaza pe cineva, deoarece concluziile au fost trase din cate vad.... tot ce spun ca 4tuningul nu a facu publicitate pe gratis , iar la restul intrebarilor tale, gen \"simpatizata in randul nush ce\" - ha ha ha , nu cred ca e necesar un rasp |
ba cam gratis...
banii pe o camera si drum, adica 3, 5 mil am renuntat la ei, dupa cum iti pot confirma si baietii care au asteptat ore in sir sa iti respecti promisiunile... nu am aparut nici pe fluturas, (e la mine), nici in spotul radio... |
Ma bag si eu ca n-am ce face.....
S-a zis ca vom vedea superba, unica, originala Eleonor din \"Gone in 60 sec\". Dintr-un documentar facut despre acest film am aflat ca la filmari au fost 12 astfel de masini. Oare cine minte??? Chiar daca banii nu au ajuns acolo unde trebuie, felicitari baietilor pt show!!! |
4 tuning a aparut pe toti fluturasii imprimati de noi, la fel ca si pe postere. fluturasii de le COX nu au nici o legatura cu noi, chestie care se poate observa si prin faptul ca pe ei este radio 21 si nu kiss fm, cum e pe ai nostri. o sa atasez si oferta de parteneriat facuta catre 4tuning la inceputul acestei veri. iar in legatura cu cele 3.5 mil, 4tuning a primit aceasta suma, asa ca nu vad rostul comentariilor...
|
daca ai fi fost de fata si nu te ascundeai, vedeai daca 4tuning primea suma aia... a primit???
intreaba te rog pe baietii care au asteptat ore in sir ce si cum a fost cu banii aia, da? si fluturasu e la mine, dar cu spotul radio cum e? si suma nu e nici pe departe cum am vorbit, de aceea am si renuntat la ea nimic nu e cum am vorbit ABSOLUT NIMIC |
irinuca, mai lasa vrajeala si recunoasteti odata ca a fost de kko..asta e..mai bine la anul, dc o mai veni cineva...oricum, banuiesc ca asta e primul tau eveniment organizat, asa ca..lipsa experientei isi spune cuvantul, desi pt pozitia ta te-ai bagat in seama cam mult..am observat ca baietii te ascultau numai informativ, acum sunt curios cu investitura ta de negociere...
aaa..si dc doresti sa ma intrebi cum si de ce imi permit sa te critic, poti si aici, sau si prin pm, si o sa vezi de unde si pana unde e JMecheria... |
multumesc sebastian pentru ca esti de acord cu mine si ptr IRINA daca esti complexata de greutate asta e problema ta ptr ca nu ai stiut sa organizezi un show si ideea de baza a lui ( a show-ului ) a fost sa dai un tun si sa profiti de pasiunea unor oameni ar trebui sa iti ceri scuze public ps daca vrei sa vorbesti personal cu mine si sa vezi ca eu nu ma ascund poti sa imi dai un bip si te sun eu 0722305103 si mai trebuie sa intelegi ca asta e parerea mea proprie si personala nu a clubului daca parerea mea coincide cu a clubului asta nu inseamna ca tot ce ati vrut au fost banii si ca spectacolul a fost doar un pretext papa
|
dar pana la urma nu conteaza...
noi ne-am tinut promisiunile, si chiar daca ti le tineai fata de mine, tot nu inseamna ca in rest a fost ceva ok faptul ca fata de partenerii media nu a fost ok, nu e nimic chiar daca ar fi fost ok, aici discutam showl putem afla de la tine parerea despre acest show, irina? nu ce au facut baietii din comunitate, si noi, ci EXACT aportul vostru ... inca o lista lunga de promisiuni neacoperite |
Nu pot sa cred ca cu 10 milioane cumperi un site si doua cluburi. E o gluma ce vorbiti cu bani nu e asa? Vad ca unora sumele nu li se par derizori si pare ca totul li se cuvine, dar daca asa fu invoiala, bata-va vina. |
chiar asa,nu vreau sa jignesc p cineva,sa zicem k eu am banii astia,deci cu 10 mil,pot strange 40-50 masini si sa organizez o cursa `demonstrativa` si sa fie promovata si p singurul site pt cunosktori?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning