![]() |
7 Mini Decapotabile
14 Attachment(s)
7mini decapotabile, una mai aratoasa ca alta, fiecare cu defecte, fiecare cu avantaje, exprimati-va parerile.
|
Re: 7 Mini Decapotabile
Mazda MX-5, pentru ca este singura Legenda dintre toate.
|
Quote:
p.s. Tot MX-5 a primit votul meu pt ca este o masina performanta si cu un bun raport pret/calitate. |
da UNLORD, dar mini e urata cu spume si balonase:)
|
Mini prima generatie (2001-2006) nu e urat deloc, e o masinuta interesanta si reprezinta ceva deosebit fata de puzderia de Polo-uri, Fabii si Ibize cumparate de p.o.p.u.l.a.t.i.a noastra. Mini II (2006-prezent) e intr-adevar urat si fara stil
(Daca intereseaza pe cineva, am votat pentru Toyota MR2) ~Nautilus |
Toyota MR2 e frumusica ... I like it ...
My vote goes there. Pe locul 2, Opel Tigra Twintop. ;) |
Mini Cooper Cabrio frumos rau:love:
|
Peugeot 207 CC :peace:
|
Mazda MX-5.
fan japan cars |
vot ptr Toyota MR-2 .
|
mr 2 e sportiva cu motor central si tractiune spate .nu prea are nimic in comun cu maimutzele alealalte ....
|
Mx-5 parerea mea cel mai bun raport pret - calitate . Si pentru mine Opel bate la aspect
|
1. MR2 clar ca performante
1. Mazda MX-5 ca design 2. Mini Cooper de senzatie |
MX5 clar.Daca nu era masina asta nu apareau nici Z3 nici TT-ul si alte modele. In topul celor mai reusite masini din lume a fost votata pe locul 2,asta spune ceva despre masinuta asta.
|
MX5 fara discutie..
|
Toyota MR2
|
lupta este intre MX5 si MR2...cei care au votat altceva nu se prea pricep la masini, sau vor altceva de la o masina:rolleyes2
mx5 este o masina sport clasica (motor in linie in fata, tractiune spate, simpla si usoara) in miniatura mr2 e un "supercar" (motor central, tractiune spate) in miniatura mr2-ul de acum cateva generatii era mult mai tare: motor central turbo si design adevarat de supercar ambele sunt legende ale pasionatilor auto. vot mazda |
mini pt ca este mai "exotic"
|
MR2 ... super masina
|
Quote:
|
Quote:
|
mx-5
si pe locul 2 ar fi MR-2, pacat ca in continuare au ramas pe aspirat si nu au revenit la motorul turbo |
votul meu s-a indreptat spre Mazda MX-5 pentru ca are cel mai bun raport calitate /pret in clasa decapotabilelor mici.
|
mazda mx-5...
apropo,scoteti va rog citroenul ala ca mi se face sila |
nu am mers cu mr2 (citroen, colt si 206 nu se pun) , mx5 - ul pare o masina se zi cu zi, confortabila, spatiu rezonabil si motor decent. Am mers cu cel vechi.
Dar am votat MINI... Am condus unul al unei prietene si in momenrul in care am luat prima curba pe fata mea s-a instalat un ranjet enorm... masina asta nu are ruliu, e un fel de kart. Cea mai pura senzatie de condus sportiv, fara sute de cai. - respekt bmw pt ce au facut cu jucaria asta. ps am condus tigra de 1.8 , motorul slabutz. - design de nota 10 |
aspect-performante-istorie-interor-mini
|
mult mai mult succes a avut mx5 ca oricare dintre cele 6,dar imi place mai mult mr2
|
Mazda MX-5 cea mai frumoasa dupa parerea mea.
|
Quote:
|
1 . MX-5
2 . mr2 3 . tigra ;););) |
Tigra, arata destul de bine, totusi, are bot de masina de femeie :P
|
mx-5 este cel care a facut cariera in acest segment . . . insa am votat mr2 . . . o masina cu un caracter mai sportiv ;)
|
Intr-adevar, cum a spus si cineva mai sus, lupta se da intre mx5 si mr2. Chiar si asa, a alege o masina dintre cele doua este doar o chestiune de gusturi. Nimic altceva!
|
mda, conteaza ce vrei. mx5 e mai stilat.
dar, pentru o femeie care vrea o decapotabila mica si pur si simplu n-o intereseaza si nu-i pasa de performante, ci doar sa fie o masina feminina si stilata, toyota mr2 nu va intra in calcul. va avea in vedere mini, tigra, 206cc etc |
am votat 207cc....am avut ocazia sa merg cu el si am fost foarte multumit....foarte multi care au votat mazda mx5 sunt copii care s-au uitat la emisiuni gen topgear neavand pic de experienta in domeniu
|
Quote:
"Ai avut ocazia sa mergi sau sa conduci, ai carnet???" Ma mir ca ai tu tupeu sa acuzi, mai ales de experienta in domeniu. Ia explica-ne tu, de exemplu, de ce este MX-5 de copii ??? Poate 207CC e de copii sau mai bine zis de femei, comfort, design, comportament, "no fun to drive". Eu zic sa-ti vezi de machetele tale si sa nu mai faci pe deteptul pe aici. |
Toyota MR2
|
Miata rullz... ce sa mai are ceva aparte!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning