![]() |
Lethal Speed Racing Team
Cautam Membrii..... in curand mai multe detalii
|
Re: Lethal Speed Racing Team
Vrei sa te inscrii in Lethal Speed Racing Team?
CONDITII SI TERMENI: 1. Sa ai peste 18 ani. 2. Sa detii permis de conducere. 3. Sa nu fi membru activ in alt club de racing in Romania. 4. Sa detii un autoturism personal. 5. Sa respecti deciziile clubului si a majoritatii. 6. Sa te comporti onorabil fata de ceilalti membrii ai clubului fara diferenta de varsta, masina, sex, situatie materiala. 7. Sa te implici in actiunile clubului in functie de necesitatile in momentul evenimentelor. 8. Sa respecti celelalte cluburi de racing cat si membrii lor. 9. Sa reprezinte interesele clubului in imprejurari care impun acest lucru. Fiecare membru v-a primii in schimbul unei sume modice un stiker cat si un parasolar . Nu se percep taxe de inscriere si momentan nici acele ,, cotizatii,, lunare. Sper ca m-am facut inteles iar cei care doresc sa devina membrii LS Racing Team Constanta cat si din alte orase ale Romaniei sunteti asteptati sa prezentati eventual masinile si sa ne spuneti cate ceva despre ele Contact Madalin GKJ: ID MESS: mada_gkj TELEFON: 0740775291 |
5 Attachment(s)
:shock:va facem o scurta prezentare a clubului LetHal Speed Racing Team Constanta. A luat nastere pe data de 21.03.2008 cu ajutorul celor mai buni prieteni ai mei [GDA(seat ibiza) AEV(opel astra) UNV (tico`zaur) ]. Ideea denumirii a venit dupa ingrozitoarele accidente din ultimu timp in judetul Constanta.....multi mi`au zis ca sunt cam nebun de am ales denumirea asta. sper sa fie cu noroc sau cum zic eu ,, raza de soare pe shoselele din Constanta,,. cum spuneam si mai sus....asteptam noi membri sa prezinte masinile si daca indeplinesc conditiile ei sunt acceptati.
inca ceva. din ziua de azi nu se mai accepta membrii care vor doar stiker pe spate... din anumite motive unii zic ca vor sa fie membrii LS dar fara parasolar ci doar cu stiker pe spate. aceasta situatie a luat sfarsit deci cei care vor sa faca parte oficial din Lethal Speed Racing Team trebuie sa poarte denumirea clubului si pe parasolar. sper ca m-am facut inteles si tzinem aproape cu discutia pe forum.....:rolleyes2 aahhh.. uitasem:))) am bagat doar cateva din pozele cu masinile noastre in curand o noua sectiune cu toate masinile..... si nu uitati membrii LS tzineti aproape... urmeaza prima intrunire;):oops: |
hai sa incep eu cu prezentarile ....
Astra G 2006 1.7 CDTI 80 CP (momentan stock ... urmeaza OBD tuning si al 2`lea compresor) |
5 Attachment(s)
Cei mai noi membrii LetHal Speed Racing Team!!!
1. Tibi (Constanta - Opel Astra - KVL) 2. DJ Gabee (Constanta - Aprilia RS ) |
Felicitari pentru initiativa de a infiinta un club nou in constanta! Va urez succes si cat mai multe mashini in klub!
|
multumim mult lazia:)) si stii tu :) esti mereu bine venit pac pac... prietenii stiu dc:)
|
stiu ca sunt bine venit dar stii u... X treme C lub E motion! sunt devotat :P
|
3 Attachment(s)
si acum vad ca au aparut si s`a rezolvat si problema desenelor ,, lethal Speed,, pentru aripile din spate sau pentru usi... las la aprecierea voastra care din desenele astea 3 merita facute.......
|
:Dapropo tin sa multumesc iar ... prietenului si co-presedintele LS racing Team Andrei (GDA:rolleyes2:rolleyes2)
|
Incet incet faem ceva frumos.Poate reusesc si pe la Iasi sa adun oameni.Oricum de desene o sa ma ocup dupa ce termin cu toate proiectele.Am cateva idei belea.O sa-ti placa;)
|
bai madaline ... ce drq va pune-ti atatea ***uri pe mashini...vreti sa ajunge-ti si voi taxi vision...ce drq
|
lazia ..:)) nu ai de ce sa fii gelos:)) si invidios:)) glumeam... nu ma
avem in cap o idee care probabil va iesii din cap la fel cum a intrat:) inca nu este nimic oficial sa bagam pe usi sau aripi;) este doar provizoriu Kapis?:))):twisted: |
kapish mah...da tot sper sa ramana provizoriu
|
Lansez akum o provocare presedintelui LS ... un gratarel duminica sa vedem daca apara onoarea clubului :))))))
|
Quote:
incercam....... vine tot XCE`u? ca sa stiu cum si in ce fel ma pregatesc:) :-P |
1 Attachment(s)
vine tot XCE`u? ca sa stiu si eu cum ma pregatesc:)) in principiu as fii onorat sa reprezint LS`u la un gratar:)))
|
la urmatoru gratar esti invitat de onoare...da sa vedem ca cre ca te dai doar cu mine ca alte mashini nu mai gasim :))))
|
Quote:
|
astept sa vad...
|
ma bag si eu ... unde ? cum ?
|
a trecut si duminica si tot nu am auzit invitatia la gratar! asa oameni de cuvant sunteti??:):twisted:
|
Nou membru : Sebi ... Aprilia RS125 REPLICA !!
In curand : Miti ... Golf V 2.0 TDI Vor urma pozele |
1 Attachment(s)
Aprilia Rs 180 cmc - Sebi (Constanta)
|
Sunt un racer da-ma draq de vitezoman :))))
|
Sper sa ajungem departe impreuna!salutari ptr toata lumea si bun venit noilor membrii! ;)
|
sal all din team
|
sal lumeee... spor la membrii.. ;) e shjmekerie la LS la astia :))
|
sa ii uram bun venit in club si lui CT 89 MRO (Octavia II 1.9 TDI)
|
1 Attachment(s)
daca estem in constanta si avem timp si cum... Haideti toti sambata in parcare sa facem putzina senzatie si veselie :rolleyes2:rolleyes2
|
iar se face coada la A-Z la cauciucuri ;)) ... GKJ ... ne prezentam da ?
P.S. vezi ca asfaltu` din parcare de la carrefour e d`ala aspru ... care iti face gumele zdrentze imediat :( |
ms ms ... acum asteptam stiker ul ala... :) ;)
|
aloha mai traieste cineva pe aici?:rolleyes2
|
GKJ-ule pe unde umblii k vreau sa iti dau pozele si nu te gasesc :P
|
5 Attachment(s)
Quote:
am aparut si eu prin peisaj.... si va aduc cateva poze noi cu mr. seby si a lui jucarie:lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning