![]() |
Legale la Buzau
http://forum.macsportiv.ro/viewtopic.php?p=338#338 ..este nevoie de 200 de semnaturi sa se faca o legala lu Buzau ....hai pls ca e aproape de noi ;)
|
Re: Legale la Buzau
Da! Si eu sunt de acord. Trebuie sa-si spele pacatele publicul de-acolo.
|
gata frate.....mergem peste ei.......
|
am mai fost odata jakal`e ... si degeaba :D:) vb lu donu ... tre sa-si spele pacatele ca ne-am dus degeaba anu trecut ... mai ales ca don`u a mai avut si MARI belele la intoarcere
|
Pai semnatzi acolo ca suntetzi de acord sa se faca legala si in iunie mergem sa rupem rotzile pe-acolo (dar nu cele din cutia de viteze)...
|
am semnat inainte de a posta...
|
Iiii mah la ei...!
Avem intrare si participare gratuita! Shtuuuuutz! |
Am semnat si eu :) .. poate ma prezint si eu frumos :P
|
Cat mai multe semnaturi.....eu am semnat inaintea vostra:D......care ma ia si pe mine:D
|
Quote:
:sad: |
Quote:
|
cand se tin mai exact? ca eu nu am inteles :)
|
iunie.....22 .....cam asa ceva am auzit.......
|
ce s-a intamplat pana la urma?s-a aprobat sau nu?? stie cineva?
|
Da domne!
S-a aprobat! 21-22 iunie Buzau! |
sa moara baietii poate sint iar la munca ca imi bag.........
|
atunci o sa merg si io regulamentar :)) pe 20 iau si permisu :)
|
Jakal stai lin ..ca facem trupa mare si ne strangem la sefu tau si urlam in gura mare: LASA-L PE JAKAL LA LEGALE:D:lol:
|
nu ma ... il chemam la interventie la buzau :))) il chemam sa ia un bolnav de acolo ..... :)))
|
Dar sa vina la interventie cu ursu:))=))))))))))):D
|
o sa fiu 100% prezent :).. va rog sa ma anuntati si pe mine inainte de eveniment cand cum si de unde se face plecarea.. multumesc
|
anu` trecut am uitat sa inchid gainile..:( si nu sa tinut cursa anu asta le inchid la rate pe toate :)
|
Doritorii sunt rugati sa acceseze aici iar mai departe MPBZ IV. Multumesc!
|
Cine mai vine de la ploiesti la legale ca dupa nume doar pe DONU il stiu:D
|
sper sa ajung si yo cu toate ca seara intru de munca......
|
Pentru cei care vor sa se inscrie la Legala de la Buzau!
Inscrierile se fac pana pe 19.06.2008, ora 23:59. Cei care aveti de gand sa participati, grabiti-va! |
O sa ne vedem acolo.......si daca il conving pe tata s-ar putea sa se dea si el :))))
|
1 Attachment(s)
Preinscrierile au loc DOAR pana pe data de 19 iunie 2008 ora 00.00 (sau 18 iunie ora 23.59 cum vreti s-o luati). Numarul maxim de concurenti admisi in cursa este de 60. In aceasta situatie, preinscrisii au prioritate la inscriere; daca numarul lor depaseste 60 vom aplica un al doilea criteriu, "primul venit, primul servit"; abia in cazul in care numarul maxim nu se completeaza cu preinscrisi vom inscrie si concurentii care vin direct la fata locului, contra unei taxe de 100 de lei.
Situatia preinscrierilor la data de 16.06.2008, ora 21.25: |
unde se va tine cursa ?
dragos pui cateva poze cu drumul ? |
|
Poze nu pun si aici pentru ca este indicat sa se acceseze si forumul unde sunt TOATE datele despre concurs, inclusiv zona de acces, hartile, absolut tot. Drumul este bun, nu foarte bun nici prost (nu se compara cu cel de anul trecut). In poza se vad niste denivelari dar sunt in zona de la start (200 de metri). Cei 402 metri sunt netezi, cateva plombe pe ax. Zona de franare din belsug + o panta. 2 Benzi, sant de scurgere nebetonat si apoi publicul, doar pe o parte. A pus Giubau link-urile necesare.
|
Sunt ceva masini puternice...cred ca o sa fie o cursa pe cinste......dar exact locu tot nu-l stiu:(((
|
Pai daca e, mergetzi odata cu noi.
La ora 8:00-8:30 cred ca o sa plecam si noi din Ploiesti. Tzinem legatura. |
Pacat eu vin cu batranu:|......
|
pina la urma cine se da la buzau de la noi?....eu ma inscrisesem cu emigranta ,dar nu o mai am.....alcineva s-a mai bagat???
cred ca merg si eu am 3 locuri libere.....asa ca sariti cu bani la pacura daca vreti sa mergeti cu limuzina.......V12........ |
Dintre ai nostri sunt eu si cu Kostas. Atat!
|
multa bafta donu`le....nu cred ca ajung :(
|
Quote:
|
bani avem bobitza sa mergem la curse..??? as veni si eu la bz.....da' dak iar fac sirmele ce au facut anu' trcut eu nu mai recunosc acel oras ca oras al romaniei....
|
Hai ma ca o sa iasa bine. Stii tu, cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt.
Eu am incredere ca va fi bine. Pana acum cine merge dintre ai nostri? Cate masini o sa fim? Asta seara n-am reusit sa ies decat pe la 23:30 si n-am gasit chiar pe toata lumea. Ma gandeam sa plecam duminica in jur de ora 10:00. Cel tarziu ora 10:00. Inscrierile se fac pana la ora 12:00 asa ca avem timp sa ajungem bine merci. Plecarea se va face la ora 10:00 din benzinaria Petrom de la Bucov, vis-a-vis de Poliserv. Toata lumea presupun ca este de acord. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning