Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html)

GolfuletzS 15-04-08 22:00

NSL, filiala Drobeta Turnu Severin

2 Attachment(s)
Dupa Craiova Ploiesti Targoviste Piatra Neamt

urmeaza

Drobeta TurnuSeverin

avem ceva baieti pus pe treaba .....

Dodo - Seat Leon
Ionutz - Opel Calibra
Chili - E36 2.5i / E30 2.5i

acestia sunt cei 3 baieti care se vor ocupa de filiala dr tr severin

sa speram ca o duca NSL up up up

vineri au prima intalnire si sa le uram succes si or sa apara primele poze cu masinile membrilor care se pare ca sunt ceva la numar

ii las pe baieti sa continuie discutiile aici poze

MC Mate 15-04-08 22:03

Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin

bine ati venit baieti la noi in club ! sa auzim de bine !

DoDo NSL 15-04-08 22:09

Multumim mult ...
Apropo...eu sunt DoDo :)) o sa trebuiasca sa`mi schimb numele la User :-)

suntem cativa pasionati ... si care nu o sa ne facem de rusine :) veti fi mandri de noi :oops:

bodyspeed 15-04-08 22:10

Felicitari, aici aproape ...e super bine.., o sa facem o vizita sper cat de curand
O intalnire la voi..., si apoi va asteptam la noi..;)
Felicitari si multa bafta

Danny-future STN 15-04-08 22:19

Bun venit baieti!!! Vreau si yo nr unuia dintre voi care sa vorbeasca in numele tuturor pe prv k sa vb ceva ;)

mastersync 15-04-08 22:20

welcome drobeta ....suntem mandri de voi .

DoDo NSL 15-04-08 22:23

Multumim Multumim ...
Nu o sa dezamagim ...

Danny-future-STN ... [email protected]
bodyspeed - cat mai curand posibil
mastersync - si noi suntem mandri de No Speed Limit

mastersync 15-04-08 22:32

nu va luati lumea`n cap ... abea asteptam sa vedem filiala cat mai mare , si cat mai multe masini SF`uri ...fara dacii si stock`uri ... calibra e superba .tine`ti`o tot asa , tine`ti`va de treaba ca nu aveti nimic de pierdut . o faceti pt voi nu pt noi sau pt altcineva . spor

DoDo NSL 15-04-08 22:44

mastersync ... nu ne luam lumea`n cap:lol::lol::lol: noi suntem aici mai la tzara ... stam cuminti si potoliti .. dar avem o chestie ... CALITATEA CONTEAZA , Nu cantitatea ! 8)

Vlad_18RLG 15-04-08 23:10

Bravo baieti! Mentineti N.S.L. akolo unde a fost intotdeauna: adica SUS!

mastersync 15-04-08 23:11

boss , relax n`am zis in nume de rau sa nu va luati lumea`n cap ...ma bucur pt voi , suntem mandri ca aveti intentia de a creea ceva frumos acolo , daca e alt oras decat capitala , nu sunteti considerati la tara , noi vrem doar sa vedem treaba acolo , deacord cu tine ,cantitatea conteaza mai putin , calitatea e mai importanta . spor again .

bix 15-04-08 23:28

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1486708)
... nu ne luam lumea`n cap:lol::lol::lol: noi suntem aici mai la tzara ... stam cuminti si potoliti .. dar avem o chestie ... CALITATEA CONTEAZA , Nu cantitatea ! 8)

cineva care gandeste cum trebuie......BINE ATI VENIT...!!! (avetzi grija ce inscrieti)

stefan_88 15-04-08 23:32

bine ati venit in marea familie No Speed Limit .... ne raspandim in toata tara :) nu gluma !!!:)

DONU' 15-04-08 23:47

Bravo!!!
La cat mai multzi membrii si numai mashini puternice va dorim!
Welcome 2 the club! :peace:

59AFA 16-04-08 00:17

Bun venit printre noi si din partea mea !!! Multa bafta baieti ! Sa auzim numai de bine !

RED_LAF 16-04-08 01:42

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 1486927)
Bun venit printre noi si din partea mea !!! Multa bafta baieti ! Sa auzim numai de bine !

bine ati venit fratiilor.am si eu an severin acolo un prieten si este tot cu bagatu banilor an masinutze.bodo:lol:;)

el_ovy 16-04-08 10:20

Bine ati venit baieti! Multa bafta in tot ce veti face! ;)

DoDo NSL 16-04-08 13:39

Multumesc tuturor pentru urarile de bine ... cu bagatul masinilor in club .. momentan nu am acceptat nici o masina stock ...macar ceva acolo modificat .. evacuare / un body kit .. ceva ceva sa fie ... plus ca o sa facem o selectie a oamenilor .... GolfuletzGti mi`a spus asa : "Conteaza si OMUL nu doar masina ... Conteaza CALITATEA nu Cantitatea ...."

suntem cativa pasionati aici ... inclusiv un tip care are www.carconcept.ro ... el o sa ne aprovizioneze .. curand o sa`si faca si el USER aici :-)

si ... sper sa ne vedem cu totii la CLUJ :)

dolb 16-04-08 20:10

Bun venit baieti! sa aveti parte de succese si sa ne reprezentati bine la Drobeta:D

PS: Dodo.. cateodata conteaza si cantitatea :D

DoDo NSL 16-04-08 21:12

da dolb .. iti dau dreptate dar ... conteaza cantitatea atunci cand ai de unde sa alegi...cum e bucuresti / timisoara .. orasele mari .. intr`un oras mic ... daca ii bag pe toti iese urat..si cine se face de ras ? noi ... daca e asa ... aduc 50-60 de baietzi cu pisici/ursi si alte masini d`astea ... si se`alege prafu de club ... de ce ? pentru ca nu o sa se inteleaga intre ei...nu o sa respecte regulile si toate astea ... asa ca prefer 10 da buni ... stii cum e refrenu ala "ii prefer pe 10 ai mei decat altii 1000" .... 10 baietzi care sa ridice clubu , iar cand baietzii o sa vada care sunt regulile si ca tre respectate...o sa intre si ei :-)

dolb 16-04-08 21:28

10 e un numar bun! iti urez noroc! sa ai la fiecare intalnire 10 membri care vin mereu ar fi o chestie! aici la targoviste rar avem 5 membri care vin la intalnirile noastre, si inscrisi sunt 30 :) BAFTA SI MAKE US PROUD

DoDo NSL 16-04-08 21:38

la intalnirea saptamanala ...doar 5 ??? :shock::shock::shock: pai eu la astia 10 ma refer la cei care sunt ca o familie .. sa vina mereu ... de venit o sa vina mult mai multi .. chiar si acei "MEMBRI" SIMPATIZANTI ...

multumesc pentru urari :-) sper sa ne cunoastem toti odata :)

DJ-01-CEW 16-04-08 22:10

bine ati venit in nsl......8)

F_L_R 17-04-08 09:47

-Va miscati repede vad eu...aveti grija la inscrieri...eu va doresc multa Bafta!!!!!! si sper sa ne vedem cat de curand.

driftman88 17-04-08 13:06

multa bafta baieti.....astepta sa vad mai multa miscare in severin ca e prea linstit si ma plictisesc seara

driftman88 17-04-08 13:25

arecineva idee pe unde se face chiptuning in severin?

DoDo NSL 17-04-08 15:19

Florica - Multumim .... la inscrieri incercam sa avem grija foarte mare sa nu ne facem de rusine :-)
driftman88 - Y!Mess : [email protected] .. aici o sa`ti dau toate detaliile ...
DJ-01-CEW - Multumim TUTUROR pentru primirea calduroasa :oops::oops:

No SpeeD Limit ! :-)

C_ME_GLOW 18-04-08 20:53

huhh...speram sa fiu primul care anunta...si sunt...astazi, vineri 18.04.2008 a avut loc prima inalnire NoSpeedLimit Dr. Tr. Severin. :) astept baietii sa puna pozele :)

DoDo NSL 18-04-08 21:14

Quote:

Originally Posted by C_ME_GLOW (Post 1491872)
huhh...speram sa fiu primul care anunta...si sunt...astazi, vineri 18.04.2008 a avut loc prima inalnire NoSpeedLimit Dr. Tr. Severin. :) astept baietii sa puna pozele :)

daca ai plecat devreme :-)) d`aia ai anuntzat tu :P

DoDo NSL 18-04-08 21:33

Lista cu participantii la prima intalnire :

Doru - Seat Leon
Gabriel - Opel Calibra
Valentin - Opel Vectra A
Stefan - Bmw E36
Catalin - VW MK4
Alexandru - Daewoo Cielo
Raul - Seat Leon
Robert - Fiat Croma
Ionut - Opel Calibra
Ionut - Peugeot 307
Dona - Dacia Logan
----------- - Skoda Octavia 2
Imi cer scuze celor 2 adaugati ultimii , dar nu au complet tabelul de prezenta sau Cererea de Inscriere si nu am retinut numele ...

Am fost putini , dar a fost un motiv destul de intemeiat ...sa pus ploaia iar multi nu au mai venit , cel putin motociclistii ... asta este acum` ... o sa vina la urmatoarea intalnire ... sa speram ca vremea o sa tina cu noi ! Pozele o sa urmeze pe parcursul noptii ...

dolb 18-04-08 22:22

felicitari pentru intalnire! vad ca a fost ceva lume :) merge treaba :lol:

PS: sfat mic, nu mai da nume complet pe forum ;) sa nu aiba baietii probleme

DoDo NSL 18-04-08 22:30

am fost fff putini .. a plouat si na :( ...
mersi pt sfat .. :-) .. oricum : "NENEA POLITISTII CARE VA UITATI ! NUME FALSE AM DAT" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Revin mai tarziu cu poze...

driftman88 19-04-08 16:19

1 Attachment(s)
iata niste imagini si cu a mea bijuterie......nu e ea lamborghini da cred ca face o figura frumoasa......

DoDo NSL 20-04-08 21:27

16 Attachment(s)
cum am promis .. cateva poze de la prima intalnire !

GolfuletzS 20-04-08 21:41

foarte bine pentru inceput tot asa

DoDo NSL 20-04-08 21:44

astazi a mai fost una .. dar scurta asa..pe moment ne`a venit ideea.... dar au fost putini .. doua golf mk4 modificate ... un bmw e39 , calibra lui Ionutz .. si M3`ul ... vineri facem o intalnire mare mare mare .. acolo o sa vedeti ce putem :oops::oops::oops::oops::oops:

bodyspeed 21-04-08 17:41

Super ati inceput, tineti-o tot asa, ba din contra si cu mai multe masini cu bun gust,
Felicitari si sper ca in curand sa ne vizitam :D
Bafta pe mai departe ;)

DoDo NSL 29-04-08 01:43

Hristos A Inviat Tuturor !! :-)

inca ne strangem aici la Severin , acum de pasti am fost cativa din club la Manastirea Lainici .. au fost si mici evenimente ... o masina a avut suspensii MULT prea coborate :P dar am trecut cu bine :P

O sa urmeze poze de la urmatoarea intalnire ;-))

DoDo NSL 05-05-08 23:10

5 Attachment(s)
inca ceva poze cu masini ....

BoDo - Audi / Pisicutza / R1
Grasu - MK4
Stef - Ursuletz

DoDo NSL 05-05-08 23:29

2 Attachment(s)
Nenea PAN ! :-)

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning