![]() |
BMW M3 by Hamann: Filmul noir revine
16 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...38d41d4e29.jpg
BMW M3 by Hamann: Filmul noir revine Hamann ofera o serie de imbunatatiri pentru V8-ul lui M3 E92, care dezvolta initial 420 CP si 400 Nm. Ne place sa folosim timpul trecut in cazul BMW-ului, si mai mult pe cel al viitorului...Cat "a avut", a avut, cat are, conteaza mai putin...Ca idee, vrem mai mult, deci ne intereseaza...cat o sa aiba... In cazul M3-ului modificat de Hamann, ne oprim un timp aici. Primul kit de imbunatatiri aduce un plus de 15 cai si 25 Nm. Astfel, M3 ajunge la 435 CP si 425 Nm cuplu maxim. Viteza maxima e in acest caz de 300 km/h. Pentru cei cu adevarat nebuni, in sensul bun, bineinteles, exista kitul Sportkit HM/M, care pluseaza: 455 CP si un cuplu de 448 Nm, in consecinta o viteza maxima de 320 km/h, destul cat sa dea orice radar peste cap. Hamann a fabricat si un kit de suspensii reglabile pentru domnul M3, plus un sistem de franare cu discuri perforate si ventilate cu diametrul de 405 mm pe fata si 380 mm pe spate (2X6 pistoane fata/2X4 pistoane spate). Creatura poate fi incaltata cu jante de 19 sau 20 de inci, dupa mandria fiecaruia. Desigur, un tuner respectabil ca Hamann nu putea sa omita ceva elemente de carbon la interior, deci acestea exista si sunt de efect. Un lucru e clar: Filmul Noir revine! Pretul "operatiei estetice" incepe de la 2400 euro. |
Re: BMW M3 by Hamann: Filmul noir revine
intotdeauna hamann-u a avut kituri klumea.Si in plus e92 M3 arata super si standard.Doar e Bmw normal ca e frumos.BLACK BEAST
|
arata bine masina; intotdeauna am fost fan M3
|
....oribil kit!
|
n-am cuvinte:D:X
|
frumos kitu si frumoasa masina
|
e crima kitul asta....mai putin eleronul acela:rolleyes2
|
un motor incredibil ....un kit superb.....nu ii gasesc "inca" un defect.....ar avea unul...k nu e a mea:)):P:P
|
prea tare masina
|
Omg....:d:d:d:d
|
O masina perfecta
|
de ce i-au pus doua eleroane?
|
un vis...inca un vis:-)
|
dream car.......arata... foarte bine...hamann rules
|
Ooook...da' nu e cam ieftin kitul ? Arata fain oricum..
|
Parerea mea e ca ar fi aratat mai bine numai cu eleronul de pe luneta, dar stiu cei de la Hamann mai bine ce fac. In rest : respect.
|
Quote:
|
Tzzzaa ce mi-ar da botu la unu !!
|
super kit,super jante,si eleronul imi place cum da in ton cu masina,toata imi place....o vreau.
|
Foarte frumos bolidul desi arata bine si stock.
|
e un M by Hamann nu avea cum sa iasa nasol :D
|
Foarte tare , imi place mult cum arata si totusi este un M .. deci tot respectul .
|
bestial....:twisted::twisted:...2400euro?? cred ca versiunea de 455CP costa mai mult...
|
Quote:
|
superba masina. cred ca pretul se refera la kitul mai slab pt motor... altfel nu-mi explic ;)
|
Apsolut SUPERB !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Foarte bine arata !
|
super tare (fan B M W pana la moarte)
|
m-am intrebat de multe ori de la ce vine prescurtarile de la M3 de exemplu E 92.....aveti idee?
|
M3 si nimic mai mult.
|
Prescurtarile de genu E92 reprezinta codul fiecarei serii de BMW in parte, nu doar la M. Fiecare model are un cod , in functie de seria careia ii apartine, generatie ( intre ce ani a fost produs ). De ex preferatul meu de la BMW este E39 ( cauta asta pe google, si ai sa vezi ).
Legat de acest M3, sa zicem ca e un supercar placut, pe care oricine si l-ar dori in garaj. Un singur lucru ma deranjeaza.. acea coada de rechin care a inceput sa ma enerveze pt ca o vezi mai nou pusa pe toate masinile de toti taranii.. si alaturi de acel eleron de pe luneta, chiar nu mi se pare ca arata grozav. Fara acea antena si doar cu eleronul de pe capacul portbagajului masina ar fi fost VIS ( nu ca asa nu ar fi ). |
criminal ma lasat fara cuvinte..o sa tin poza cu el la avatar 5 ani deacuma:))
|
daaa...e criminala!!!! exceptand eleronul...putea fii un pic mai indraznet da oricum e bine si asha...
|
tot respectul pentru cei de la Hamann....... tuneaza masinile cu cel mai bun gust dupa parerea mea...
|
Ce poti sa mai spui la o asemenea masina. Prea tare , ca orice M care trece pe la Hamann.
|
Tare M3 asta nou.Nu mai zic cand isi pune amprenta Hammanu'.....Pacat insa k e cam scump,nu?:sad:
|
asta e un uragan pe roti...negre...
|
cand spui hamann, spui totul :D
|
de cand a aparut ... numai vise umede .... :D
|
arata super bine...:D