![]() |
Machete in lucru - rock_angel
10 Attachment(s)
Salut!Am 13 ani si sunt nou pe forum.:DAm cateva poze cu machete...golfu' e al meu...iar ferrari e al unui prieten.P.S:in pozele astea dadeam jos vopseaua de pe ele pt. ca vrem sa le vopsim;)
|
Re: Machetele mele-rock_angel
Tare..vezi sa nu uiti sa le dai cu spritz-chit sa prinda vopseaua:))
|
Re: Machete in lucru - rock_angel
astazi mi-am cumparat poxilina si m-am apucat sa ii fac pleoape,praguri si spoilere......deocamdata astept sa se usuce poxilina si poate ii fac si o priza de aer pe capota...poze o sa pun maine:twisted:
|
Asteptam cu interes ;)
|
5 Attachment(s)
am terminat cu poxilina....mai am sa finisez cu chit..si dupa aceea sa o vopsesc:twisted::-P P.S:scuzati calitatea pozelor:oops:
|
Quote:
|
acum am dat cu chit si astept sa se usuce...o sa pun poze dupa ce finisez
|
7 Attachment(s)
am finisat chitul...dar nu a iesit bine si mai trebuie sa dau o data:sad:
acum cateva zile eu si un prieten de-al meu cu care tunez machete ne-am apucat sa tunam un mercedes de la maisto:twisted:deocamdata doar am vopsit-o dar pe parcurs o sa-i facem mai multe modificari dar deocamdata o lasam asa;) |
Vezi ca, atunci cand faci spoilere de la 0, foarte important dar si greu este sa pastrezi simetria formelor stanga-dreapta. Ma refer sa nu iti iasa stramba intr-o parte. De aceea nu te descuraja ca nu a iesit perfect din prima. Simetria se obtine din stratificari si slefuiri repetate.
|
Machetele mele-rock_angel
4 Attachment(s)
salut!astazi am achizitioat un lamborghini(sper ca am scris bine) murcielago...din pacate nu are o usa si nu are roti...dar oricum am dat pe macheta 3 sandwich-uri si 2 cani cu lapte:lol:astazi am vopsito dar nu mia iesit prea bine si o sa o vopsesc din nou...dar dupa ce termin golful:twisted:..am cateva poze cu macheta8)
|
Quote:
Si inca ceva: pozele sunt foarte slabe. Fa rost de o camera mai ca lumea. In ziua de azi gasesti pe toate drumurile! |
asa este...mi-au mai mutat topicul cu totul..dar acum nu mai au de ce sa-l mute pentru ca macheta este gata...deocamdata...am asamblat-o;)
|
Nu ai spus ca o mai vopsesti o data? :))
|
Baiatu'....este ultima oara cand iti mutam threadul la MACHETE IN LUCRU! TI SE PARE CUMVA CA E GATA MACHETA?????...SAU EU AM HALUCINATII???? Si apropo...DonCorleone are dreptate! :evil:
Faci cumva in fiecare zi thread acolo la MACHETELE MELE numai ca sa ai si acolo?Cand o sa ai ce sa postezi acolo ontopic o sa iti faci! La urmatoarea miscare gresita...(puncte, puncte)..., deci incearca sa nu mai gresesti! |
Quote:
sfat ....incearca sa ajungi cu poxilina mai departe....mai finisat.....incearca cat de mult poti sa o duci cat mai aproape de forma finala cat poti din poxilina ....chitul nu are viata atat de lunga precum poxilina ....chitul unde este mult poate crapa ....colturile se pot rupe foarte reped....faci cum crezi .....dar din poze se vede ca lasi poxilina prea repede si incepi cu chitu... |
Quote:
mai tu vopsesti machetele in parc?? nu te-a prins nici un gardian public ?:?: |
6 Attachment(s)
am fost la casa de la munte vacanta asta si am facut golfu' decapotabil:twisted:cateva poze before&after:D
|
ti-ai batut joc de el...adica nu imi place chiar deloc cum a iesit...:sad:
|
golfu' nu e terminat.......si l-am facut decapotabil deoarece un bou a dat cu el de pamant si mi-a rupt portbagajul :(
|
nici mie nu prea imi place cum a iesit golf-ul... macar daca era coupe
|
nu prea as crede ca o sa iti reuseasca ceva din macheta asta...saraca:( ....in primu rand daca tia rupt portbagajul puteai sa il repui acolo
cu poxilina ii faceai un sistem cu care sa stea agatat...si poate reuseai sa-l faci sa fie si "rabatabil" era perfect...dar uite cum e pragu acela din stanga jos....e taiat....suporturile pentru usa unde sunt?...te-ai gandit cum or sa vina usile?:(mai bine o vindeai macheta |
usile le-am pus...si vin bine...iar pragurile o sa le dau jos pentru ca nici mie nu-mi plac cum mi-au iesit;)
|
2 Attachment(s)
Ca un sfat: incearca sa folosesti cartela telefonica pentru spoilere. Este usor de modelat, iar simetria o obtii usor, copiind elementele "in oglinda" adica invers. Uite ce mi-a iesit mie:https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1209716996
Da o cautare cu "tuning" pe net si vei gasi o gramada de modele pentru a alege. Poti incepe chiar cu 4tuning::D https://www.4tuning.ro/gal/index.php?cat=14 Uite o idee de cabrio si un spoiler usor de facut: |
6 Attachment(s)
revin din nou pe acest topic..de data aceasta cu un bmw 745i scara 1/37 maisto>:)...deocamdata i-am facut urmatoarele modificari:''folie'' geamuri spate si luneta,am dat jos toata vopseaua de pe macheta,am pus alte jante,am facut shave la manere si la placutele de inmatriculare si am desfacut balamalele usilor pt. a le putea pune sa stea ca usile de lamborghini...pe viitor:vopsit portocaliu fluorescent(cu aerograful>:),pus mocheta interior,vopsit interior portocaliu+alb..si..nu in ultimul rand..pus mini sticker cu 4tuning>:)...P.S:am renuntat la poxilina de la usa deoarece o voi lipi cu altceva:) ..P.S2:jantele nu mai stau asa de urat pe macheta...le-am mai micsorat latimea..o sa fac poze mai incolo
|
interesant bmw;)succes mai departe
|
2 Attachment(s)
2 poze cu jantele facute mai inguste:)
|
Asa mai merge ... :)
|
super...poate ne arati cum ai facut lsd.....succes la lucrat
|
2 Attachment(s)
2 poze cu jantele terminate si cu usile montate:twisted:
|
Opaaa!
Mai ai putin :D:lol:! |
...chiar nu vad un final reusit la BMW .....
deci o macheta , este o macheta care reprzinta un lucru, sa te apuci de ea sa o modifici nu prea are rost , pentru ca orice i-ai face nu va iesii bine , ie cel putin mi se pare hidos BMW`ul , pierdere de vreme , nici LSD`ul nu e ok nu te supara pe mine dar eu nu vad un final bun , probabil ma insel, dar arata HIDOS , dupa cum se vede stilul tau de lucru cred ca vei avea probleme la finisaje , om vedea , poate te-am ambitionat mai tare..... dar daca vrei sa faci o treaba, fa-o ca lumea. |
salut!....nu ma supar..dar...macheta inca nu e gata..mai am de lucru la ea...de chituit acolo unde e nevoie...+alte chestii la interior.....o sa vedeti rezultatul final weekendul acesta:)
|
6 Attachment(s)
revin pe topic..bmw-ul este acum vopsit si are alt set de jante(nu se vad bine din cauza blitului)..si..acum nu mai are manere la usi..nu mai are nimic pe capota..nu mai are grilele fata si nu mai are numere:twisted:
|
Quote:
BMW fara nari = no bmw :???: |
mf culoarea sa vedem ce iesie,bafta in continuare
|
de ce i-ai scos grilele :( :( :(?
|
9 Attachment(s)
am asamblat o mare parte din macheta..si arata foarte nasol acum...imi vine sa ma bat singur...o sa mai cumpar o macheta la fel pe post de masina donatoare:(
|
de ce iti trebuie masina donatoare? ai stricat piesele?
lsd-ul chiar nu se potriveste...la masina asta:( daca tot i-ai pus jantele astia si ai vopsit-o culoarea asta trebuia sa ii faci si un bodykit:) si lasa-o mai jos bafta !!! |
ai astupat narile:(,ce ai facut cu super glue la usi?
Da bine culoare si jantele!! |
probabil de la lsd
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning