![]() |
Carbonyte Smaaart
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...33bb7d17e9.jpg
Carbonyte Smaaart Marimea conteaza pentru Smart! Sasiul Smartului realizat de Carbonyte in scopuri publicitare are o lungime de 2.70 m. Motorul a ramas cel de 600cc, si constructorii spun ca Smaaartul atinge lejer 130 km/h pe autostrada. Scopul fabricarii acestui "limo" Smart este unul promotional. Designul e dominat de "doza" uriasa de suc din fibra de sticla. Cei de la Carbonyte au spus ca pot produce asemenea vehicule Smart la pretul de 49500$, tinand cont de specificatiile clientului. Bizar sau nu, firma amintita mai sus intentioneaza sa introduca Smaaartul si in industria funerala, "pentru a deveni un mediu mai primitor pentru noii...clienti". Da, suna straniu, speram sa ramana doar o gluma. Ar trebui s-o vopseasca in negru... |
Re: Carbonyte Smaaart
Rectificare
Lungimea e de 5 m. A castigat in plus vreo 3 m. |
sunt curios daca or sa cumpere si cei de la redbull poate asa vom vedea si prin romania:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Haios de tot:lol:.....imi inchipui cum ar arata o dacie 1310 facuta in felul asta:rolleyes2
|
49500$ :)))))) pt ce ???un smart taiat si unit printr-o conducta???:)))
|
Dar poze cu interiorul ? Cred ca arata ca un tobogan de la Aqua Park...
|
sun singurul care observa in pozele 1 si 3 ceva dubios ?
in prima roata spate care se vede aiurea si in a trreia faptul ca e lipita pe un fundal, grosolan chiar ? |
Quote:
50 000 $... WTF? |
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/hp8ejYhZbvw&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/hp8ejYhZbvw&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
|
Pentru publicitate ,arata destul de bine sincer,dar si pretul este destul de mare pentru a face o astfel de masina publicitara .
|
49500$ pt ce? pt un smart taiat??? mai bn il vopseau in negru si il faceau dric :-P
|
Saracul motoras , dupa ce ca acuma cara si ditamai tubu , nu a primit si el nici un upgrade
|
da....asta inseamna k exista....curioase chiar pozele mentionate...dar nu as vrea o "conducta pe roti" sincer scumpa si neinteresanta parerea mea :D
|
Parca e o doza uriasa de Red Bull pe roti!:D:D:D
|
??? asta-i publicitate ??? 50000 ???
|
sa mor de ras si mai multe nu...:-P
|
Asa cum spunea cineva, aia de la RedBull sunt cu Mini`urile. Oricum, prima impresie cand am vazut Smartul asta e ca e o cutie de RedBull. S-ar potrivi intr-adevar pt reclama la binecunoscuta bautura :)
|
foarte funny:D
|
Sa fiu sincer din filmulet-ul de mai sus nu prea-i vad scopul conductei cu care a fost lungit .:yikes:
|
Ce tare au facut limuzina asta...din smart...chear penibil,nu m-as urca in ea nici sa fie gratis..hehehe
|
astia de la Carbonyte sunt cam dusi cu capul..
pe langa acest Smart, ei au mai facut limuzina si dintr-un 360 Modena (ala negru) si se pare ca urmatoarea masina care va fi facuta limuzina va fi Lamborghini Murcielago :lol: (care va fi cumparata tot de proprietarul limuzinei Ferrari) si dupa va suferi acelasi tratament si Bugatti Veyron si Koeniggsegg CCR :lol: |
e de a dreptu suuuper:X:X:X
|
zici ca e cisterna
|
ciudata chiar si pentru publicitate
|
interesanta ideea dar nu cred ca asi vrea sa conduc asa ceva
|
e mascota de le Red Bull, parerea mea.
|
urata hidoasa naspa... probabil o sa vedem tot fete pe la volan care sunt disperate de pe la red bull
|
=))...dementi:))
|
Quote:
|
Quote:
|
urat... cine ii tampitul cinde da 50.000$ pe el... oare.. ?
|
... ce idee tareeee au avut oamenii astia... a iesit beton :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning