![]() |
Anonymous la cluj
Ce parere aveti despre acest weekend la Cluj?
|
Re: Pareri despre ce se intampla in Cluj acest Weekend
2 Attachment(s)
Cam asha ceva ;)
|
foarte frumoase demostratiile de drift
care o fost treaba cu 205-ul (de) la ultima clasa.. mergea.. si statea pe curbe:shock: |
da, 4x4 :)
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
frumos frumos :lol:
Postez maine restul pozelor (vreo 500), sper ca tot acesta va ramane topicul destinat Showului de la Polus. |
Quote:
Quote:
|
19 Attachment(s)
Misto azi :) ... respect pentru baietii din ungaria au facut un show beton :p ...la fel si atractia zilei adica moshuletzu :D numa nu mai vroia sa opreasca :)) pun si eu 2 3 poze......aa sa nu uit..si Dr.ZOZO so miscat frumos cu 350z`u...acum sper sa ramana pozele desii nu inteleg motivu pt care e posibil ca pe maine sa dispara topicu ..nu prea is in tema:shock:
|
Re: Anonymous la cluj
nota 10 pentru cei pe care ii stim, din comunitate.
pacat ca nu am colaborat sa facem ceva de mai mare amploare, cred ca merita clujul... ne revansam in curand... |
Aici sunt toate pozele mele, de la tuning show, drift si curse: http://www.***********/photos/lexion/...7604507873073/
si videourile: New M3 revving: www.youtube.com/watch?v=ekyVPFH0UFw BMW Show: www.youtube.com/watch?v=AHFj1BUBecE Drifting Show: www.youtube.com/watch?v=i4q0zEnq0mM www.youtube.com/watch?v=00w5K-nvCA8 www.youtube.com/watch?v=8u35or9QKIA Tunned Nissan 350Z drifting: www.youtube.com/watch?v=OunyLvOWjZ4 |
bravo drifterilor pentru spectacolul oferit
|
A fost un show pe cinste!:D, stie cineva daca proprietarul golfului 4, care a participat la dB contest, mai exact la grupa Street Bass, si a scos 149.2, este membru 4tuning?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/member.php?u=14983 |
27 Attachment(s)
cateva poze si de la mine felicitari oragnizatorilor
|
felicitari organizatorilor pentru reusita deplina a evenimentului. ne-ati oferit un show adevarat, atat pentru cluburile participante (sic!) cat si pentru vizitatori. la mai mare si la mai multe in anii urmatori!!!
|
Va multumim tuturor pentru participare si va asteptam si la restul evenimentelor care le voim organiza ca sigur vor mai fi pentru ca asa ziceau si baietii din bucuresti showul a intrat MAXIM !
|
multumim tuturor participantilor,spectatorilor si sustinatorilor...va asteptam si la urmatoarele evenimente!
|
felicitari pt organizare... din poze arata f bine... imi pare rau ca DreamSquad nu au putut fi prezenti dar promitem ca pe viitor o sa ne facem timp :oops: inca o data, felicitari ;)
|
se pare ca la cluj chiar a fost drift...misto :D
|
Felicitari pt oraganizare si show, Outlawz and Annonymous
|
3 Attachment(s)
intradevar a fost super cooool,nu ma asteptam sa iasa asa misto,toata lumea a fost multumita,si organizarea jos cu palaria,DAR PACAT CA NU A TINUT O SAPTAMANA.::))::))
si in special clubului anonymous. mi-am enervat prietena prea tare si uite ce m-ia aratat ::)) |
10 Attachment(s)
O fost un show super ...astept si showu de la iulius moll daca e tot ca si asta de fain atunci ii bine.mie unu mio placut va postez si eu niste poze si un filmuletz mijto la sfarsitu filmului ii mai fain da merita vazut
|
Felicitari pt eveniment!!!!! A fost poate unicul eveniment de care am fost cu adevarat multumita! Felicitari baietilor din organizare!!! Ati oferit un show de exceptie!!!
Va poopaceste o fata dragutza!!! :p:p:p |
bine zis draguta,ar cam trebui sa invete uni.:)
|
multumim pt aprecieri! data vitoare il facem si mai tare! Zozo te asteptam cu drag
|
are cineva poze cu corrado ala rosu mai de aproape pls?
|
felicitari zozo pt premiu !!!!!! abia astept sa treceti si prin Bucuresti :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning