![]() |
Masinile noastre (nou)
-Deoarece am incercat sa l refac si nu a iesit .....l am sters pe cel vechi.
-Aici fiecare membru posteaza odata pozele masini sale si commentul de rigoare. -Orice coment in plus va fi sters fata avertizare. Poze ci commentul la ele. -Multumesc. |
Re: Masinile Noastre (nou)
5 Attachment(s)
BMW E36 Coupe
|
4 Attachment(s)
si cateva poze cu mica mea :-P
|
3 Attachment(s)
Peugeot 307 110cai HDI restu se vede in poze nu ascunde nimik special in afara de muzica inca :D
|
7 Attachment(s)
Sa ma alatur familiei NoSpeedLimit ....:D
My Honey. , the green project , Cme-ul cum imi mai zice lumea :D Despre istoria ei , la semnatura , dar sa va povestesc in mare : Cand vine vorba de pasiune si se duce in extrem si nu are limita, ca doar e in NSL, se naste o adevarata inginerie pe roti, desi mai am pana o sa finalizez tot ce mi-am propus .Greul a trecut avand in vedere ca am refacut o mare parte care s-a distrus intr-un accident nefericit, dar ce a fost a fost ,urmeaza vopseaua ..care desi s-a lasat asteptata, va promit ca o sa merite toate asteptarile ;) :arrow: |
6 Attachment(s)
BMW E36 coupe
|
5 Attachment(s)
Fiat punto 2004. Prea multe nu stiu ce sa spun despre el... imi place. :D e mai bun decat cielo ( la unele chestii). Apropo, am si eu nevoie de un sticker, eu l-am donat pe al meu unui coleg, de club.
|
3 Attachment(s)
un bmw..........................
|
7 Attachment(s)
ma alatur si io cu coaja mea underconstruction... alaturi de pmd si cme un alt oltcit alfel. modificari multe si motor rau...;)
|
5 Attachment(s)
ma bag si eu cu cele 2 bestii ale mele....cel rosu momentan in lucru
|
5 Attachment(s)
hke-ul.....este in constructie........participa la curse.....cunsuma mult.....8)
|
3 Attachment(s)
New Member MAC
UnderConstruction coming soon session |
1 Attachment(s)
Un membru Nou
Ce sa este oare ?! |
1 Attachment(s)
Quote:
.....:)...frumos se vede bulina..bv czr |
5 Attachment(s)
O legenda renaste.......BMW 528i e28, motoare rupte (doua de 2.8l, unu de 3.0l, unu de 3.2l, 6 de 3.5l ), actual 5.0l (v12).............
|
4 Attachment(s)
Opel Astra Coupe Bertone - 1.8, 16 valve, 125cp
|
10 Attachment(s)
Deoarece baietzii sunt noi aici pe forum ... o sa le postez eu masinile .. care se pot vedea si pe thread`ul No Speed Limit Dr.Tr.Severin ..
Catalin TAT - M3 Grasu HVF - Golf Mk4 Panu PAN- Citroen C3 Bodo TIT- Pisicutza / A6 Ionut - Calibra |
5 Attachment(s)
Am shi eu cateva poze cu noul KYL ( altul decat cel negru)
318 E30 cabrio |
6 Attachment(s)
rsg power... interior alb-rosu, jante renault 5 alpine, coborata foarte jos, carb alfa 33, cauciucuri yokohama (gume)... pe viitor vopsea si forja.
|
7 Attachment(s)
Renault 19 1.8 16V o masinuta care toaca cutiile de viteze pe banda :lol:
|
4 Attachment(s)
sunt si eu aproape;)trb stiker sa fie complect:lol:.BMW E30 3,40 V8 M60
|
4 Attachment(s)
Hop si eu cu noua mea infatisare ..... ;)
Ast parasolarul si e cam gata :D Pyr`ul |
1 Attachment(s)
More than meet's the eye ;) Pentru mai multe nazbati o vedeti la sectiunea ei :D...dar asta este buburuza mea!!!
|
8 Attachment(s)
Bmw 325 Vanos Cabrio..evacuare Remus....interior piele....Obc M3...scaune incalzite...Jante FK pe 17(245/35/17)...Kit Exterior M3( Bara Fatza/Bara Spate/Praguri) Angel Eyes...Xenon.....decapotare electrika defecta:D...
|
10 Attachment(s)
Renault megane 1 1,6 16 v ;)
|
7 Attachment(s)
:D
HAI CA AM REUSIT SI EU SA PUN POZELE ASTEA CU INCEPUTUL NOILOR MODIFICARI LA RUP.:D :DAM AVANSAT CU MODIFICARILE,SI ASTEPT FEBRUARIE S-AU MARTIE IN FUNCTIE DE CAT ESTE DE CALD:lol::lol::lol:CA SA TERMIN SI SA-I DAU CHEE;) MAI ESTE DE MONTAT MOTORUL SI UNELE PIESE DE INTERIOR SI GATA:D:D:D |
48 Attachment(s)
pentru ca cei din Onesti nu usere sau nu stau mult timp pe forum am sa pun eu poze cu masini membre din Onesti
1.VW Passat 131 CP - jante 18..stopuri culoarea mashini , geamuri fumurii...multa..multa muzica 2.BMW e46 320d 136 CP - bara fata/spate ///M.jante Wolfrace pe 18..faruri angel cu lupa fundal crom...stopuri fundal crom 3.Cielo din 96...under construcion---toba sport(teava inox 56 mm fara intermediara . )...bara fata/spate si capota cumparate recent...nu am poze cu ele(inca)...eleron gen EVO..angel eyes...neoane undercar albastre.. 4.BMW e30 172 de cai....angel eyes...ar mai fi de zis dar cam atat stiu eu despre el si mai pun niste poze cu ce mashini mai sunt...nu sunt poze cu toate mashinile dar asa in mare |
5 Attachment(s)
BMW E36 320i 24v!
|
3 Attachment(s)
Mazda 6 CD 160 2005
suspenisie Eibach, soft rescris, filtru aer sport, sistem audio JBL |
9 Attachment(s)
Pisica mea.2.0 24v kit complet M ,jante 19 M evacuare sport etc
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
daca tot se prezinta masini si nu prea am vazut ursi..m`am gandit sa pun si eu e30`urile noastre..asta ca sa nu se simta LAF`UL singur!:D
ambele 2.5 12v una este in proces de recarosare..care are in totalitate inima si restul de accesorii a vechiului KEZ :)cred ca o stiti de cand era a fratelui lu` preparatul..si celalalt este sje care urmeaza sa fie inmatriculat si cu o inima pe masura..un 2.5 24v (...........) asa cum am fost alaturi de dani laf la fiecare invitatie primita la concursurile organizate de nsl,ma refer la show`uri,impreuna cu fratele meu mai mare (alex kezzy) ne`am gandit sa investim ceva in unul din ele si sa ne tinem si mai aproape de 4L v8! cam intr`o saptamana ne vom prezenta in direct la intalnire si vom vorbi mai multe :) |
2 Attachment(s)
Asta e super nova mea.. momentan doar un filtru sport niste folii si ultima tpba finala schimbata... restu mai urmeaza pe parcurs
prima poza e asa cum e ea.. si a 2a facuta in virtual tuning si ma bate gandu sa o fac tot asa |
6 Attachment(s)
din cadrul filialei buzau :rolleyes2 hop si eu :twisted:
|
6 Attachment(s)
boo....diferentza tzine de detalii..asa spunea cineva...:P
|
4 Attachment(s)
Deocamdata astea sunt pozele ...masina este aproape gata ....o sa revin cu poze cand e gata. Numai bine
New member NSL C-TA |
8 Attachment(s)
Quote:
să pun şi eu poze cu verzitura..ca de' are culoare acum 8) still underconstrucion :D Quote:
|
Cititi si voi postul de deschidere al acestui subiect....asta pt a nu va supara daca va dispar posturile! Sun N locuri unde puteti discuta ....va rog !
|
5 Attachment(s)
Dacia Logan kit exteriro unicat, faruri stopuri arcuri Weitec -30 (zilele urmatoare vin H&R -45) jante Wolfrace cauciucuri fata 205 40 R17 spate 225 45 r17, interior in doua culori, volan din piele, DVD, subwoofer format din 2 Pyle 400 W RMS fiecare, statie Blaupunkt (momentan doar pentru boxele masinii urmeaza si pentru subwoofer), lumini la picioare, aerograf capota, plafoniera si lumina la numar pe leduri, distantiere la rotile spate 30 mm, evacuare completa Borla dubla functionala. Urmeaza cateva schimbari majore la partea din fata. Cred ca astea ar fi pentru moment
|
3 Attachment(s)
N S L cluj
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning