Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Cugetarile lu' Morghen (https://forum.4tuning.ro/85-arad/74056-cugetarile-lu-morghen.html)

criss 08-04-08 23:02

Cugetarile lu' Morghen

Probabil ca cei care nu'l cunosc se vor mira ca am deschis acest topic,dar merita, va veti convinge in timp :-)

Pt Morghen:

E topicul tau,sa scrii ce te taie capu' in vremurile ploioase cand stai pe forum si astepti sa citesti ceva nou si nimeni nimic :lol:

Cine gaseste si din cugetarile mai vechi le poate posta aici,ca sa punem pamant la floare :lol:

criss 08-04-08 23:07

Re: Cugetarile lu' Morghen

una calda....:lol:

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1474026)
mah....ce sa zic shi io acuma :)

un eleron montat cu 4 shuruburi de 4 sau 6 in tabla de 1,x....mda...e o adevarata structura de rezistentza pt vant :lol: not!...gandeshte-te asha un pic...dupa cum sta eleronu ala la tine pe mashina...shi spusele tale pe la 70 la ora deja spatele ar trebui sa-tzi taraie pe jos.
Nu stiu ce vrei tu defapt sa faci cu mashina aia...dar daca ai observat baietzii aia care scrie motorsport pe ecran cand se dau ei...merg tare PE CURBE....lor le trebuie eleronu ca sa le tzina fundul apasat PE CURBE pentru ca in general "le trage spatele"...tu daca mergi la liniutze shi tzii eleronu..numa pierzi...nu-tzi fa probleme nu o sa-tzi iei zborul...mai ales daca ai ceva suspensie sport shi daca observi mashina ta are mari suprafetze inclinate inspre fatza mashinii...deci face shi fara eleron un drag destul de puternic.

In legatura cu experimentu cu mana pe geam....fortza care tu potzi sa o dezvoltzi din incheietura palmei e mica...mai ales ca frecarea cu aerul e distribuita pe suprafatza palmei shi face bratz pana la punctul unde tu aplici rezistentza(incheieturile,cot,umar..whatever)....d eci nu potzi sa zici ca mama ce fortza e la 70 la ora cand scotzi mana pe geam...doar tu eshti slaba in incheietura...daca ma pun un pic shi trag de eleron ai sa vezi cum ies shuruburile prin tabla...deci ala e zero ca shi structura de rezistentza....shi daca chiar ar fi nush ce fortze imense la vitezele pe care le potzi tu atinge cu mashina...s-ar rupe dreaq eleronu ala ca doar nu i-ai facut intariri shi pe dedesupt.

tot ce spun aici e ca exagerezi..mashina ta nu e un bolid shi nu are importantza eleronul decat ca itzi consuma mai mult la drum intins...dupa cum spuneam ma indoiesc ca tu circuli cu peste 120 pe drumurile romaneshti pentru ca efectele frecarii cu aerul sa inceapa sa aiba sens in ecuatzie.

totushi eu zic sa mai indreptzi un pic eleronu ala...ca poate faci prea mult drag shi asta poate sa-tzi taie din performantze la viteze mai mari.

PS: kebab de la UTA, fara ketchup, fanta de portocale la doza. :D

criss 08-04-08 23:12

inca una ....:lol:

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1474159)
shi eu sunt deacord cu mine :lol:

eu tot ce am facut a fost sa-mi cashtig kebab-ul :lol:

la urma urmei daca tu vrei sa-tzi pui tzigle pe acoperish la mashina...e treaba ta :) dar nu o sa-tzi mearga mai rapid...din asta sa intzelegi ca fiecare face cum il taie...maioneza.

ps: criss..da da :lol:

tristan 12-04-08 19:22

Da baga si aia cu "reactorul nuclear de 1.4 litri" :lol: si aia ar intra la cugetarile lui Morghen :lol:

Norby89 12-04-08 20:18

ce de "sfaturi" utile si misto...:rolleyes2:rolleyes2 unii nu au ce face.

oldschool_boy 12-04-08 20:52

HAMstere,daca stii sa citesti printre cuvinte in "cugetarile" lui Morghen,mai inveti una-alta.Daca omu' are un mod mai...insolit de-a se exprima,care pe mine personal ma amuza grozav,aia nu inseamna ca zice numa prostii.

tristan 13-04-08 12:42

Morghen face parte dintre cei care au ceva in cap... in plus nush cati dintre voi ati investit asa de mult intr-o mashina si in plus ... E MASHINA!!!!

Gabi 13-04-08 17:29

HAM, poti sa faci si altceva in afara de a da nastere unor polemici penale ? Topicu' asta chiar incepuse frumos si chiar am dat subscribe la el. Sper ca data viitoare cand dau click, sa nu mai vad prostiile tale, scrise - din pacate - tocmai aici.

criss 14-04-08 09:59

:lol::lol::lol:.........................:arrow:

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 1481960)
Morghen care ii fata si care e spatele la boxsteru ala ca eu nici acum nu imi dau seama? :lol:

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1482286)
te urci in el...shi vezi in ce parte mere mai tare :lol:

brummy 14-04-08 12:20

capatul cu mai multe stopuri rosii e spatele si unde are mai multe albe e fata :)

HoricutzWSR 14-04-08 22:20

de la noi de pe forum...semnatura lui Morghen,am ras juma de ora cand am vazut`o,BTW...genial topicu :)

porcu rama da rama nu porc !

AMBRA 23-04-08 08:55

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1176177)
@adelablondadinpoveshtinemtzeshti: deci vezi ? avand cea mai de valoare parere trebuie in mod absolut sa te simtzi nevoita shi intreg indatorata sa-mi cumperi o bere(intr-un birt/club din care ma pot intoarce in sigurantza in 4 labe spre casa) shi sa ma priveshti cu greatza/placere in timp ce o savurez.

:-):-):-) vez ce tzagan esti :lol::lol::lol: una itz cumpara bere , alta kebab( dau kebabu cu pricina la best woofer sh exhaust...stai linistit ;)) ....ce mai ...te-ai scos :lol:

AMBRA 23-04-08 09:08

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1098897)
cand citesc forumu asta...nici nu stiu ce plm citesc defapt...unii ataca...altzii se ofenseaza...contraataca....altzii se retrag....plm...groaznic...un fel de "biza"...unii scriu ceva shi altzii incearca sa gaseasca ceva prin care au fost ranitzi/ofensatzi/batjocoritzi/umilitzi de ce au scris ceilaltzi. :lol:

:lol: asta e mai veche ...si e scoasa din context, nu e vb de tot forumul, tin sa precizez ca era vb de un anumit topic cu si despre anumite domnisoare :lol:....

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1098897)
ce e shi mai groaznic e ca nu am altceva de citit :lol:

pai tocmai din aceste considerente tzi so deschis topic mah :lol:
oricum tre sa recunosc , esti tare ! :drunk::joy:

ps. acuma nu ma lingusesc pe langa tine ca sa scap de dat kebabu' :oops: :lol:;)

criss 26-04-08 14:31

Morghen vii la exhaust? :arrow: https://forum.4tuning.ro/85-arad/75573-best-woofer-and-exhaust-underground-arad-2008-a.html

...ca sa ai ce cugeta dupa aia :D

AMBRA 15-05-08 16:06

1 Attachment(s)
una mai veche dar de efect ...:lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 287045)
hahahahahha...mega mega ! :D

sper ca observatzi ca e un Carrera....dupa aripile fatza late shi cele doua intake-uri de pe spoilerul fatza...nu se observa in poza eleronul retractabil...porcul statzionand

:D

Norby89 15-05-08 17:06

asta da :D :lol::lol::lol:

tristan 19-05-08 22:59

Inca una faina de aseara:
"Asa rosie era evacuarea de la forja ca si puii de sobolani nou nascuti"

Tromph scrie tu ca stii mai bine :lol:

brummy 21-05-08 16:02

poate ca e off topic, dar nu pot sa rezist :))
dedicatie speciala pt morghen
http://www.wreckedexotics.com/newpho...deos/022.shtml

Norby89 21-05-08 16:16

a mai fost pus filmuletu asta pe forum undeva.
l-o vazut si morghen:-P

tristan 21-05-08 19:06

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1544140)
acu' vreo 4 moshcraciuni shi un iepurash vazuram shi noi tzavile :) cineva mancase vishine sau cireshe shi scapase 2-3 samburi pe tzevi :) nu uit imaginea aia cat traiesc :D

Cugetare de la Poze masini :lol:

Norby89 30-05-08 01:20

Another:arrow: :lol::lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1561440)
mai da-l in pana mea shi pe ala care se pricepe...la ce se pricepe ? la legat shireturi ?
hai ca deja toata lumea ii curioasa...zii sa-shi dea singur o bere ca i-o platim noi..numa sa scoata odata filmarea aia !

morghen 20-06-08 19:22

ooo romanie dulce romanie....scapate-ai de mine odata :)

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...48#post1603348

absstrakt 21-06-08 00:18

ma intreb cum a urcat muntii saraca masina :D
mai porsche`u si ciclistii dopati erau acol :))

morghen 21-06-08 00:52

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 1603898)
ma intreb cum a urcat muntii saraca masina :D
mai porsche`u si ciclistii dopati erau acol :))

gafaiau farmaciile alea in bermude de numa numa...ii vedeam la fiecare curba leshinatzi pe vre-o stanca...tot imi venea sa le zic: nah...tzoagla tz-o trebuit...acuma baga nu sta !! :lol:

criss 23-06-08 23:35

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 1542454)
Inca una faina de aseara:
"Asa rosie era evacuarea de la forja ca si puii de sobolani nou nascuti"

Tromph scrie tu ca stii mai bine :lol:

iaca una ca sh puii de drac :lol:

:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=p1qQU...eature=related

morghen 24-06-08 15:37

;)

https://img255.imageshack.us/img255/1...35sur54rc3.jpg
https://img255.imageshack.us/img255/1...9d00467157.jpg

criss 24-06-08 16:14

Z drept cum o fost? numa ce l-ai trecut sau numa ce urma sa te treaca? :-)

f.intruder 24-06-08 17:56

:blink:bieton poza
io zic ca i-o inchis porcu' trasa la golf:lol:

absstrakt 24-06-08 18:34

dupa cum se vede morghen fix se dadea la o parte..ce nu se vede in poza is aia cu steagurile de pe margine care fac semn la intarziati sa elibereze pista :D

glumeam..ii faina de tot

morghen 24-06-08 22:23

iepurele(vee-dub) mirosea exhaustu la porc...nu m-a trecut shi nu l-am trecut...acolo era shi acolo a ramas pana un pic mai tarziu unde lipsa interiorului, suspensiile pt pista, rollbaru shi scaunele sport din iepure NU shi-au spus cuvantul...dar pretena(Kg) shi jumate de casa(Kg) in portbagaj la porc sh-au spus cuvantu shi m-a trecut iepurele pe linie dreapta :)
sau sa fie faptu ca a fost prima tura pe circuit...?....yeaaaa!!...i'm a looser baby !!! woooohooooo !!! :)

oldschool_boy 24-06-08 22:35

:lol:....
stii reclama aia cu "am stat in fruntea tuturor"........... nu?
:peace:

criss 25-06-08 00:16

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1611192)
....yeaaaa!!...i'm a looser baby !!! woooohooooo !!! :)

Nu tz rusine cu afirmatzii din astea? chiar si in gluma :twisted: cati ajung sa-si implineasca visele? :-P daca nu ma'nsel barem tri sfert da vis implinish, nu??? :D

morghen 25-06-08 01:09

pai aici e afinitatea...in ochii lumii "i'm a looser baby" ca "m-a trecut" io stiu ce cotarca...dar...in esentza...shi atunci in acel exact moment shi chiar shi acum...dupa mult timp shi multzi kilometri...inca..mi se falfaie in briza :)

ps: din 4-5 mashini care au trecut de mine 3 au ieshit in decor....shi daca citind aceste cuvinte vetzi auzi ushor fllllll-fllll-flllllll.....sa shtitzi ce e ;)

oldschool_boy 25-06-08 06:23

...steagul...?

tristan 25-06-08 21:26

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1611192)
iepurele(vee-dub) mirosea exhaustu la porc...nu m-a trecut shi nu l-am trecut...acolo era shi acolo a ramas pana un pic mai tarziu unde lipsa interiorului, suspensiile pt pista, rollbaru shi scaunele sport din iepure NU shi-au spus cuvantul...dar pretena(Kg) shi jumate de casa(Kg) in portbagaj la porc sh-au spus cuvantu shi m-a trecut iepurele pe linie dreapta :)
sau sa fie faptu ca a fost prima tura pe circuit...?....yeaaaa!!...i'm a looser baby !!! woooohooooo !!! :)

bah la ala e si o mica diferentza de tehnica...aproximativ 25 de ani de dezvoltare ABS, ESP, etc, plus ca avea cu cel putin 50 de cai mai mult ca si tine :)

morghen 26-06-08 09:42

nah klar :)

Norby89 26-06-08 20:18

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 1613017)
avea cu cel putin 50 de cai mai mult ca si tine :)

aoleo.si unde ii tine,are vreo ferma? :lol::lol::lol::lol:

morghen 26-06-08 22:40

Quote:

Originally Posted by AR55HAM (Post 1614950)
aoleo.si unde ii tine,are vreo ferma? :lol::lol::lol::lol:

nu...avea un shervetzel impachetat la el...acolo ii tzinea...

AMBRA 28-06-08 01:04

* About morghen

Oras
Arad
Interests
none
Occupation
none

* Signature

The dream lives on with the Carrera.
PORSCHE...there is NO substitute !

:lol::lol::lol:
mah tu de cand nu tz-ai mai facut update ? la interests si la occupation ...ca o sa creada lumea ca ii ceva suspect cu tine ...:"tanar fara ocupatie detin Porsche''......;)8):twisted:

criss 18-07-08 00:29

:arrow:

Quote:

Originally Posted by AMBRA (Post 1651149)
:lol::lol::lol: daaa?? asa stau lucrurile ???
nu-inimic.... :punch::bat::poke:::chainsaw:
nu mai vezi tu de la mine kebab ....numa' apa plata ...:twisted:
te vad io cand se termina rezervele de combustibil de pe planeta si o sa fii obligat sa mergi cu baterii......:twisted:

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1651165)
pana atunci ma fac io fosila shi fac ashtia benzina din mine :lol:

Tromp, n-ai putea sa urgentezi transformarea? ca te-as incepe yo, mai ales daca pun compresor pe bondar ...numa bun ai fi ca esti si 'nalt :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:16.

- Copyright 2026 4Tuning