![]() |
My car dacia 1310
Totul incepe asa..... sa vedem ce iese astept parerile voastre...
|
Re: my car dacia 1310
5 Attachment(s)
poze:D.......
|
Imi place cum ai inceput ! Bv
|
frumos....asteptam sa vedem ce o sa iasa...oricum inceputu este bun...bafta
|
multa bafta ..o sa iasa ceva frumos
|
foarte frumos...c culoare o sa fie?nu scoti manerele d la usile din spate?
|
Hehe! Promitator proiectul! Multa bafta! :)
|
inceput promitator :D
|
Nu cred k le scot ....defapt sunt in dubii ...ma mai gandesc pana joi ...si .. o sa o fac bleu.. deschis ...(cer senin) :D
|
un inceput bun :)
si ce ai de gand cu ea ?? ce bestie vrei sa ajunga ? :) numai bine |
asta e surpriza :D:D:D
|
un inceput bun acum depinde ce vei face cu aceasta masina:D cand va fii gata cam ce planuri ai pt ea iti doresc bafta si sa ne vedem fara incidente;)
|
un inceput bun si un final de proiect fioros acum depinde ce vei face cu aceasta masina niste idei amanuntite cu ce vei face ne poti da bafta la proiect si sa ne vedem pe strazi fara incidente
|
da da da:chainsaw: am inebunit cu toti cu cazanele astea:blahblah:marfa fana,deabia astept sa vaz ce iese:lalala:bafta
|
urmatorul pas .... astept pareri :D
|
7 Attachment(s)
hihi hi hi
|
frumos!:shock: bv!!!
succes in continuare!!!! |
Am si eu o intrebare .... unde pot gasi si eu praguri simple. ...
cum erau acum 2-3 ani sa nu scrie nimic pe ele si fara dungile alea oribile ? va rog ! |
:shock::shock:cat d marfa a iesit!smechera combinatia asta d culori...bv,iese masina;)
|
toate daciile arata beton in stadiul asta!!!mishto nu am ce zice,dar ai grija in continuare ca de aici incolo conteaza c ii faci:ori o strici ori o faci bestiala!!!
|
Mda ... daca tu crezi k toate daciile arata"beton"... in fine nu prea te inteleg !!!
|
2 Attachment(s)
.....................
|
hai ca a iesit super bine...bafta in continuare
|
parca ar arata mai bine cu ochelari subtiri, si plasa in loc de masca, in fata.
|
spor la munca in continuare, pana acum arata f bine
|
Cam greu sa o dea in bara dupa cum a inceput. Cum ai coborat-o? Ai taiat doar din arcuri sau si din amortizoare?
|
da... am taiat din arcuri si .. o sa incarc 80% amortizoarele ;)))
|
si am comparat ochelari cum zici tu .. si nu prea imi place ..... acum fiecare dupa gusturi !:P
|
evident :P
|
si mie tot ochelarii mari mi se par mai mishto!!!
|
si motoru'? schimbari ceva sau doar il faci sa functioneze bine? Ce fel de bari o sa pui? sau nu mai pui deloc? Nu te-ai gandit sa-i pui faruri de 1300, nu dinastea rotunde. O face mai agresiva si nu trebuie cumparate doar farurile si grila (cred).
|
nu ...la motor nu ii fac mare lucru .... caut axa cu came ... de renault ... si stiu o combinatie buna pe la jiglerele alea ... mici modificari si pe la benzina sa traga ceva mai bine ... deocamdata ...dar eu vreau sa ii schimb motoru ...
|
si bari ii pun dalea patrate ... si cu buzitza jos ... sau poate gasesc niste bari ceva .. dar ce am vazut pana acum la daciile astea .. sunt oribile :D si pe faza scurta vreau sa ii pun faruri cu lupa .. si eventual xenon :D.. mai e pana atunci ...... mai am de cheltiut ceva banuti cu ea ;))
|
Quote:
|
cam ce secret stii pe la jiglere cu axa de renault :-? as vrea sa fac si eu ceva daca nu sunt modificari majore:D
|
stiu k trebuie schimbate aripile !!! ms apline.... jide... dar nu vrei sa iti spun pe forum :))
|
vreo 131 cai asa cred ca ii pun woy imi ajunge pe 1000kg saucat are dacia :D
|
bla bla bla ....
|
acum poate ca nu ma crede nimeni dar am solutia foarte usoara la un aspirat 1,6 dar e cam maricica investitia ma duce cam 10 mil ma mai gandesc poate facem ceva pana la vara
|
....bafta:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning