Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Christopher Reitz, noul designer Alfa Romeo (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/73892-christopher-reitz-noul-designer-alfa-romeo.html)

Ed_Crane_1983 07-04-08 18:18

Christopher Reitz, noul designer Alfa Romeo

1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...a48ecdc006.jpg
Christopher Reitz, noul designer Alfa Romeo

Alfa Romeo a anuntat ca noul designer al marcii este Christopher Reitz. Schimbarea a survenit in urma plecarii lui Frank Stephenson. Reitz si-a inceput cariera la Volkswagen, dupa ce a absolvit Art Center Europe din Elvetia.

S-a mutat apoi la Audi, unde a activat ca sef al departamentului Advanced Design. Au urmat Nissan si Fiat. Nu se stie insa unde se va opri ex-designerul Alfa, Frank Stephenson, cunoscut pentru talentul sau deosebit. Printre creatiile sale, se numara MINI si Fiat 500.

Big_85 07-04-08 18:31

Re: Christopher Reitz, noul designer Alfa Romeo

ar fi tare sa scoata o masina cu diferite partide la toate firmele la care a lucrat....faruri audi...usi nissan...geamuri fiat...ce ar iesi nici nu-mi imaginez :))

Fixius 07-04-08 20:18

Quote:

Originally Posted by Big_85 (Post 1471578)
ar fi tare sa scoata o masina cu diferite partide la toate firmele la care a lucrat....faruri audi...usi nissan...geamuri fiat...ce ar iesi nici nu-mi imaginez :))

iti garantez ca nu ti-ai dori o asemenea masina...

adrian46 07-04-08 20:32

shi la alfa se schimba..am vazut ca shi la Mertz s-a schimbat

ESPinoza 07-04-08 20:36

are o misiune destul de grea tinand cond ca alfa romeo este renumita pt design`ul masinilor sale

Bogdan_ozzy 07-04-08 20:54

Sa vedem cu ce ideei si concepte va aduce pentru alfa romeo ;)

Jok3r K10 07-04-08 21:17

Mie imi place designu masinilor Alfa Romeo au o deosebita agresivitate ......sa vedem ce se va intampla in viitor:rolleyes2

RUDY20140TDI 07-04-08 22:30

Da sper sa faca si design-uri tot mai sportive!
Ca asa nea obisnuit Alfa.

22VIN 08-04-08 10:39

aoleu daca a lucrat la nissan e nasoala situatia :))
sper sa nu strice traditia alfa de aspect cu adevarat sportiv si unele din cele mai frumoase masini din lume

iogen 08-04-08 12:47

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1472735)
aoleu daca a lucrat la nissan e nasoala situatia :))
sper sa nu strice traditia alfa de aspect cu adevarat sportiv si unele din cele mai frumoase masini din lume

da..shi eu sper...dar uite ce scria mai sus:Reitz si-a inceput cariera la Volkswagen, dupa ce a absolvit Art Center Europe din Elvetia.S-a mutat apoi la Audi, unde a activat ca sef al departamentului Advanced Design. Au urmat Nissan si Fiat.

nu cred ca a stricat traditia niciunuia...mai ales ca designul d la audi imi place cel mai mult...oricum cred ca o sa scoata niste concepte trasnet

X-Ray-Eyes 08-04-08 22:03

Quote:

Originally Posted by iogen (Post 1472965)
da..shi eu sper...dar uite ce scria mai sus:Reitz si-a inceput cariera la Volkswagen, dupa ce a absolvit Art Center Europe din Elvetia.S-a mutat apoi la Audi, unde a activat ca sef al departamentului Advanced Design. Au urmat Nissan si Fiat.

nu cred ca a stricat traditia niciunuia...mai ales ca designul d la audi imi place cel mai mult...oricum cred ca o sa scoata niste concepte trasnet

Nu a avut nici o treaba cu designul noilor modele de la Audi ... probabil ca le-a desenat pe alea din 1997 ... altcineva este "taticul" noilor designuri semnate AUDI ...

ESPinoza 08-04-08 23:37

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1474047)
Nu a avut nici o treaba cu designul noilor modele de la Audi ... probabil ca le-a desenat pe alea din 1997 ... altcineva este "taticul" noilor designuri semnate AUDI ...

exact si acel tatic vine chiar de la alfa romeo. sincer nu cred ca e chiar o veste asa buna venirea lui asta:(

Dripci 09-04-08 00:09

Mi-e dor de walter da silva :(

no limits design 09-04-08 01:00

eu zic sa nu judecam degeaba...sa asteptam sa vedem ce ii poate mintea ...cu ce proiect debuteaza

marcelcrisan 09-04-08 09:39

respectele mele si ii doresc multa inspiratie

HOT 11-04-08 18:41

Schimbari radicale nu cred ca va ajunge el sa faca.Designul actual este unul foarte reusit.Cu toate ca 159 a primit un facelift acesta nu este vizibil deloc la exterior.De ce?Pentru ca arata prea bine masina ca sa o urateasca,asa ca au preferat sa faca unele schimbari subtile doar la interior(materiale,motoare).

All times are GMT +2. The time now is 18:48.

- Copyright 2026 4Tuning