![]() |
Cj 88 Nfs
10 Attachment(s)
Ma rugat un amic sa ii prezint Dacia lui 1400 din 98. Recent a fost vopsita cu o culoare visinie cu perle mov si as dori sa va dati cu parerea daca se potriveste culoarea. Pe viitor vrea sa o coboare sa ii rectifice chiuloasa , ii va monta doua carburatoare dellorto , ii va schimba axa cu came si o va "incalta" cu jenti gotti.
|
Re: Cj 88 Nfs
1 Attachment(s)
Inca o poza. Astept parerile voastre.
|
misto culoarea masinii, imi place, deasemeni si linia ei 8)
o intrebare as avea, care este rolul celor 2 gauri din capota? in rest, asteptam sa o vedem echipata si nu ar strica sa vopseasca barile in culoarea masinii si o folie pe geamuri. |
O sa vezi ce rol au cele doua gauri. Mai multe poze cand va fi echipata. Si poate o sa se gandeasca si la folii.
|
niste banale gauri pt sigurante de capota
sper sa iasa ceva ok nu cum se obisnuieste la sectiunea asta bafta !! |
Asa sper si eu sa iasa ceva din Dacia asta si din cate stiu eu o sa iasa ceva din ea caci tipul are gusturi bune !
|
culoare e frumoasa....
arata bine masina....sa o vedem pe viitor |
un inceput promitator .. sa vedem pe parcurs
|
Astazi sper ca va monta toate piesele pe ea ... voi reveni cu poze
|
oo ... de aia nu l-am mai vazut pe strazi :) frumoasa culoare, ii mai retrage din agresivitate :-P
|
5 Attachment(s)
Am vrut sa revin cu poze noi dar a avut loc un eveniment neplacut. In timp ce isi testa masina pe Tarnita, sa rupt puntea spate. Dar cu ocazia ca masina va fi reparata, tipul o sa o coboare, ii vaschimba axul cu came si ii va pune doua carburatoare dublu corp. Sper ca de data asta ma voi tine de cuvand si o sa revin cu poze cu masina completa. Momentan am sa pun cateva poze sa vedeti cam cu ce o echipeaza. Astept pareri pro si contra.
|
exact prin locul ala i sa rupt si la tata puntea .. :( .. asteptam poze cu toata masina .
Numai bine ..:) ;) |
imi palce f mult culaorea..bv...asteptam poze :)
|
frumoasa masina da mai pune si u poze cu ea
|
O sa mai pun ceva poze cat de curand !!! Numa sa fie gata !!!
|
la cat ai taiat din arcuri dak nu ii faci telescoapele o sa mearga tare nasol in afara de faptul ca va arata bine nu va merge bine deloc ai sa vezi pe curbe un sfat inainte baga bani in telescoape apoi fa-ti arcurile
bafta in continuare |
6 Attachment(s)
Din arcuri au fost taiate 2 spire, telescoapele au fost taiate din tija si strungit filet nou. Am sa pun cateva poze din care pomba si baia de ulei vor fi montate cand se va apuca si de motor.
|
Pompa de ulei e de Renault 5 Turbo
|
6 Attachment(s)
Intr-un final am sa pun si poze cu masina in momentul de fata !!!!! Mai ramane pe parcurs sa va mai informez in legatura cu progresele facute la motor.
|
Cat de bine arata pusa pe burta! :D Te zdruncina tare?
|
foarte frumoasa mai ales cu este pe burta , zic eu ca jantele vopsite albe ar da mai bine
|
parca vechea culoare se potrivea mai bine.
cu 2 carburatoare duble cred ca o sa mance la benzina de numa numa. si din 2 carburatoare si axa schimbata crezi ca va castiga putere. ii motorul ala de 60cp nu? |
frumoasa masina...;)...in legatura cu jantele ...si eu zic k albe ar da mai bine..;)...
|
Foarte mishto arata asa coborata ...bravo :D:D
|
Quote:
|
stii cum ii sta bine cu interiorul la faruri negru partea aia din plastic pana la oglinda iti dai tu seama si rotile sa le duci sa le intorci invers cum sar spune sa le latesti vopsite o culoare care iti place sa iasa mai mult in afara si umflate putin aripile pe spate cu folie eu zic ca e smechera rau;) bafta in continuare cu proiectul a iesit bine treaba:D
|
frumoasa masina ta dar niste jante in 4 nu ii pui?
|
Pe viitor o sa isi intoarca jentile si o sa isi umfle si aripile, ca avea in plan lucrurile astea de facut.
|
Te-am prins in actiune in seara asta la sala sporturilor:-):-) Se misca bine masinutza...iti cam place sa-i dai "cox":lol::lol::lol:
|
Ohooo :D ce bine da asea pusa pe burta imi place .. ai grija de ea si bafta la tunarit
|
Frumoasa masinutza.... Pune-i triple negre... de alea: dunga de sus alba si cea de jos rosie ( red eyes ) .... si folie neagra :> .... In rest ce sa zic... e frumoasa masinutza....... S-o stapanesti sanatos... fara incidente si asteptam poze!...
Bafta.... |
Ce se intampla cu NFS-u de nu il mai vedem pe strazi?
|
posibil sa isi fi luat alta masina...
nfs l-am vazut in "lucru" printr-o curte |
Masina e in stagiu de reparare si de imbunatatiri
|
de ce nu ii scoti barile de plastic? arata si mai bine sau macar vopseste-le... ca nu prea dau bine asa negre
|
am vazut-o astaseara!!! ii sta bine cu barile. plus ca e si mai low, iar sunetul melodios! :o
|
Păi hai să ne mai dea proprietarul nişte detalii despre ea, cu ce s-a mai īntāmplat sau nişte poze ceva!...
|
4 Attachment(s)
Cateva poze cu ''NFS'' care tocmai a avut parte de o reparatie capitala la motor si cateva mici modificari.
|
ati schimbat aripa si usa? o suferit cv accident? nustiu ce sa zic, dar nu prea da bine cu spoilere!:( in rest arata bine, o culoare destul de faina, destul de "shaved" :)) lasata,...in rest merge bine?:)) bafta la ea!;) si cat mai multe poze si asteptam urmatoarele modifcari!;)
|
1 Attachment(s)
O semnatura...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning