![]() |
Masina mea : Opel Astra F92
2 Attachment(s)
Salutare am si eu un Opel Astra F din 92 si va rog sa-mi dati si mie cateva idei de tuning finut .
|
Re: Idei tuning Opel Astra F92
nici macar o idee??? nimeni???:cry::cry::cry:
|
credeti ca ar da bine o folie pe lateralele spate si pe luneta?
|
1. folie pe toate geamurile
2. alte jante pe 16 3. o finala 4. o suspensie sport 5. si poate un motor sfi (asta as face eu daca ar fi masina mea) |
OK.Merci mult,cred ca o sa incep cu folia sa vad cum arata, restul o sa vina dupa posibilitatile financiare,cat despre motor...am un 1,6i si se misca destul de bine...deocamdata o sa ramana asta are 120.000 km.Osa revin cu poze cu folie.
|
OK.Merci mult,cred ca o sa incep cu folia sa vad cum arata, restul o sa vina dupa posibilitatile financiare,cat despre motor...am un 1,6i si se misca destul de bine...deocamdata o sa ramana asta are 120.000 km.O sa revin cu poze cu folie.
|
si da jos semnele alea dupa spate cu "opel astra " si cumparai o finala vorba lui wrc
|
ce model de jante credeti ca ar merge
|
pentru finala http://www.special-car-center.eu/produs.php?id=1012 sau http://www.*****************/standard...ts.php?id=1505
iar pt jante 2 linkuri cu preturi super ok http://www.car-tuning.ro/store/index...+si+cauciucuri http://www.janta.ro/home2/jante.aspx mie imi plac cel mai mult OZ spuerturismo |
4 Attachment(s)
va place ceva de aici?:???:
|
1 Attachment(s)
dar de finala asta ce ziceti?
|
Pana la urma vor fi de toate pe ea dar incetul cu incetul ca nu ma dau banii afara din casa, stiti voi...sotia :evil:. Fac eu cumva sa ma descurc! Oricum VA MULTUMESC MULT pentru ajutorul pe care mi-l dati.Astept in continuare idei,pareri...orice e de bine sau de rau.BAFTA MULTA!!!:D
|
Quote:
|
salut, am si eu o astra din 92, spune`mi si mie te rog ce becuri avem? H7 sau H4 ?
|
Inainte m-as asigura ca masina nu ma lasa cand imi e lumea mai draga,dupa care i-as pune angel eyes, stopuri mai inchise la culoare as umbla pe la muzica...
|
Avand motor de 1.6 un prim pas de crestere de putere ar fi o admisie marita si un filtru de aer sport panel si o evacure marita.
Dupa accea as trece la o suspensie sport -30mm completa cu tot cu amortizoare care costa in jur de 300-400 euro in functie de producator Totul depinde de ce doresti, performanta sau exterior |
La becuri nu stiu sigur dar cred ca H7 ??? Scuze dar nu sunt informat. Ma voi informa si iti voi spune.
|
E normal sa te asiguri ca masina merge snur ,ca daca o lasi si te ocupi doar de exterior te lasa cind nu te astepti si...ai ce impinge la eleroane,bari modificate,jante si alte "fente". Au ce rade baietii.Ai dreptate mosu.BAFTA!!!
|
e frumusica buburuza..sa o stapanesti sanatos... am si eu una numai k e in 4 portiere..si cu motor de 1.4... is f multumit de ea...e o masina usor de intretinut..care nu te lasa la greu..
cat despre jante iti sugerez wolfrace`urile alea negre... is super faine :D |
Re: Masina mea : Opel Astra F92
2 Attachment(s)
Pentru inceput...
|
1 Attachment(s)
Si motorul...
|
ai abs la ea
|
Azi o folie maine niste jenti si uite asa :D la final o sa vezi ce masina o sa iasa, dar asa e la inceput, e mai greu pana te apuci ca porma daca ai bani nu o sa stii ce sa ii mai faci....bafta in continuare, si speram sa iasa ceva frumos pe parcurs. Numai bine.
|
Nu, nu am ABS...a ta are?
|
Sa dea Domnu sa iasa ceva frumos numai ca banii...daca ii aveam o faceam toata de la inceput asa cum voiam dar asa fac cum pot si ce pot. Oricum ideile mai vin pe parcurs.Bafta!!!
|
nop dar as vrea sa imi pun ptr ca e cam naspha fara iarna si pe ploaie
|
salut am gasit eleron de care vroiai si tu i
exact ca cel din poza ta doar ca are si lumina de stop - 226 euro __________________ [email protected] Telefon : 0766698020 |
Totusi stie cineva unde gasesc bare si praguri de GSI ???
|
salut am gasit bari de gsi doar noi si costa vreo 10 mil. una, mai astept pt ca am fost la un magazin de dezmembrari la mine din brasov si mi-a zis ala ca luna viitoare sigur o sa aduca si de gsi
|
2 Attachment(s)
Doua poze facute pe fuga
|
mistho jantele ce dimensiune au caucicurile?
|
Quote:
|
:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am mai facut cateva...:D
|
Frumusica, imi plac jantele dar mai ales toba!
-Gonzalez |
Quote:
|
fa ceva cu gaurile alea din spoilerul fata sau pune nr la locul lui ca arata urat cu gaurile alea
|
Da am vazut si eu, dar intre timp am rezolvat eu cumva si le-am mascat...nu in cel mai fericit mod dar eu zic ca e bine voi veni cu o poza?! In rest...
|
Caut in continuare bare de GSI !!! :help: ... :cry2:
|
faine jantele:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning