![]() |
Poze cu masini si cu voi de pe unde ati fost in concediu
1 Attachment(s)
Bagati aici poze din concedii, din strainatati, toate de preferabil cu masini!
Spor! :P Criss:daca se poate sa specificati si locatia si cat mai multe date despre masinile din poze |
:shock: ....UAU :!: :!:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
...OK am inteles..UAU la AMG..!!!! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Da ce credeai :?: :oops: :oops: Doar mi-s om insurat, la casa mea(de fapt nu prea e casa mea) :D :D |
Faina.....nu baietzi? :lol:
|
Re:
Quote:
|
sincer nu prea ma ıntere ce masina ii da DARİ esti cam draguta-frumoasa :bunch: 8) cand faci o poza cu masina mea ??
|
Pt Dari: ai zis ca ai o gramada de poze..pai eu nu vad decat una singura...sau restul nu trebuie sa le vedem ??? :lol: Vezi ca regulamentul acestui forum prevede ca pt a deschide un topic nou cu poze la inceput trebuie sa pui pe forum minim 5 (cinci) poze...deci stimabila d-soara :wink: ...asteptam si restul pozelor !!!
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
Rad de ma dau pe spate! Hai mah, chiar asa pe fata?!?! Poze, o sa pun, dar a trebuit sa le caut! Aceea poza care de care sunteti atat de impresionati, e facuta la mare acus' cateva saptamani, dar e si cva funny legat de aceea masina! Era pe butuci!!! :P Pt Tekin: Am deja poze cu masina ta, dar mai VREEEEAU! Pozele umatoare sunt facute in Elvetia, anul trecut! |
puneti si voi poze cu dacii ca masini straine vad in fiecare zi.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu. asta nu e dacie. e un pontiac jegos cu motor de 5000 cmc si 100 cai... :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Vad ca voi somati ,asa ca mai pun eu!
Poza din Grecia 2004. |
UAU.. :!: :chew: :ciggy:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Poza e facuta in Franta! |
Re:
1 Attachment(s)
Si din alt unghi!
|
Asta nu-i UAU :no:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:2gun: :mrhappy: |
dar daca am facut concediu in arad, nui bun postu? :D
|
Re:
Quote:
D-soara Dari se refera la poze facute in concediu,daca iti petreci concediul in Arad si pozezi masinile din Arad e logic sa le pui la \"Masinile din Arad\" |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Poza din Germania! |
mda....astea nu's masini ma.....sa ajung in Arad.....sa pun niste poze cu masini ce le'am vazut pe la monte carlo si cann.....un lamborghini de am paralizat...tiuning.... :lol:
|
bah tu nu ai venit inca ???? calin sunt fete acolo ??? sau doar baieti :lol:
|
5 Attachment(s)
niste poze.... :D
|
in sfarsit masini adevarate.
P.S Ai venit acasa ba :?: |
Re:
Quote:
|
du te dracu :dribble: :drunk:
|
Trebe sa o punem de-o :drunk: :caffine:
|
Re:
la timisoara la lautari.... :woowoo:
|
ahhh stiu lamborghini ala...e a unui carnatz ce sta in monte carlo...tot timpu e la cazino frectzie ala. SLR-ul e intradevar o chestie...tre sa o punem de o intalnire cat mai repede !
|
mai am poze da mi lene.... :D
|
Re:
Quote:
|
Re: Poze cu masini si cu voi de pe unde ati fost in concediu
10 Attachment(s)
Servus! citeva momente frumoase culese de prin Belgia si din Germania(Monschau) de la un event old cars.
|
Re: Poze cu masini si cu voi de pe unde ati fost in concediu
2 Attachment(s)
ceva motor in Budapest cu o zi inainte de Sensation White...
|
Re:
5 Attachment(s)
Quote:
Cadillac DeVille , 1962, 6,400 cmc |
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning