![]() |
Vreau si eu un motor...dar nu stie ce e mai potrivit ?
Sunt incepator si nu stiu spre ce sa ma orientez...ma ajutati pls....???
|
Re: Vreau si eu un motor...dar nu stie ce e mai potrivit unu incepator....
Pe scuter te-ai dat?
|
M-am dat....e super nasol...un fel de bicicleta fara pedale...aiurea oricum..vreau cv mai tare
|
Ok atunci sa incepem cu uncetul .. ceva de 125 cmc ? ce spui .. se poate cu A1 sau normal A ? Sau vrei o clasa mai mare ?
|
poi vad ca ai 19 ani ....nu prea are rost 125:)...e pt noi de la 16 la 18 ani ....cv clasa mai mare...600 cmc de exemplu...mai mare nu prea pt incepatori:oops:....itzi recomnad cv motoare...suzuki gsx-r 600...honda cbr 600...kawasaki ninja 600...yamaha r6 (tot de 600)...io as merge pe mana lor:twisted::twisted::evil::evil::evil:
|
ce daca are 19 ?=)) vrei sa se sinucida pe 600 ?:))) ar fi o idee buna sa incepi pe ceva sub 600 ;) mai ales daca nu ai detinut alte motoare inainte! ca te-ai dat pe a lui unu si a lui altu.. aia nu inseamna ca esti rossi si sari pe motor mare din prima ;)
|
V1p3R :) tu crezi ca eu degeaba intrebam unele detalii si tata are 52 de ani .. si s-a dat pe scuter .. ce i-ai recomanda la varsta asta .. ceva de 100 cp ? eu nu prea cred :) eu ii zic ceva la 125-250 - 400 max oana te obijnuiesti cu viraze mai stranse , cu un trafic mai aglomerat si cu schimbul de trepte .Stiu ca sunetul si zbucnitura unei acceleratii mai brueste a unui motor de clasa mai mica nu se compara in niciun caz cu un moto mai mare ,dar eu zic mai bine sa te obijnuiesti ceva timp , si apoi poti trece la o clasa mai mare .
Eu iti recomand KAWASAKI Ninja 250 R |
Dea ... ideea e ca nu se tine cont varsta..sunt incepator si nu am chef sa sar dupa sosea..macar nu din prima;))....vreau ceva in 4 timpi..am auzit ca e si consumul mult mai mic..si sunt si mult mai fiabile....ceva 250..maxim 400..vre-o idee va rog?
|
Si inca ceva...daca aduc un motor de afara trabuie inscris..logic.nu?unde imi calculez si eu taxa???
|
4 Attachment(s)
Acum depinde si cati bani ai .. ,eu recomand cu caldura :
Quote:
Este un model din 2008 ,care ajunge pana la 3500 EURO (nou) |
Interesant..de ce asa ieftin>>>???
|
Quote:
|
Da...nu ar fi asa grav cu banii..deci se merita unul de afara decat un motor de aici...nu?
|
da se merita :)
|
Daca tot va fi prima ta motocicleta ai putea incerca un enduro sau un supermoto... la cilindree mai mare acestea nu sunt foarte puternice dar sunt manevrabile... piata din Romania nu este atat de larga pentru piese si consumabile la motoarele mai mici de 600cmc... din nefericire... asta dintr-un pdv si al faptului ca esti incepator si al banilor pe care ii vei cheltui de-a lungul timpului cu "bicicleta" :p
|
Maxim un Zx4 sau ZZR400 zic eu ca ti-ar trebui.
|
Da....am auzit ca e destul de nasol cu piesele...deci mai bine optez pentru ceva d "firma"..nu de alta dar ca sa fie si piese in caz de ceva...nu?
Nota moderator : Te rog frumos , in toate posturiile tale sa nu mai folosesti scris "messengerismen" si fara prescurtari te rog frumos. Multumesc de intelegere |
Parerea mea este ca nu e deloc bine sa sari direct la ceva mare.
Eu merge de la 14 ani pe scuter, acum am 19, si mai merg si cu 125 acum, si nici atunci nu ma pot stapani, corpul iti cere portia de adrenalina, si te face sa tragi de acceleratie la maxim, cel putin asta se intampla la mine. In curand sper sa iau A-ul. Este periculos sa sari direct la motor mare, de ce nu incerci intai cu un scuter ceva mai puternic ? Eventual ceva cu viteze, o aprilia RS sau ceva. Sau un scuter de 50 cu motor modificat. Sfatul meu este sa te gandesti bine. Succes si anunta si aici ce ai hotarat :P |
Am un prieten care la 25-26 de ani a inceput cu 125... e printre cele mai bune lucruri pe care le-a facut.... si culmea face ca a scazut de la 750 cmc la 640 :D (SevenFifty --> LC4 pentru cine cunoaste ;))
|
LC4 POwer :) App... Am unu de vanzare..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning