![]() |
Intalnire 21 august 2005 Suceava
Salutare tineret revolutionar. Se cam termina concediile asa ca ar fi cazul sa ne intalnim sa mai stam de vorba (si sa strangem si cotizatiile ..... acuma sa vad care mai vine la intalnire).
Asa ca propun ca sambata, la ora 5 sa ne intalnim la un pahar de vorba. De asemenea, ma gandesc sa schimbam locatia si sa ne vedem la Terasa la Cetate. Astept pareri si de asemenea sa dea cu subsemnatul aici pe forum cei care vin. |
ar fi frumos la cetate
eu sunt pro Cetate si de venit sper sa ajung eu vreau numaidecat sa ajung numai sa pot ca am putina treaba |
Ma gandesc ca sambata la 5 poti sa iti eliberezi o ora sa vii sa te intalnesti cu noi.
|
mai YBG eu chiar vreau sa ajung
si sper sa ajung sa nu crezi ca nu vreau |
Glumeam.
Hi Hi HI |
daca mai este vreun minor vin si eu
|
Nu vad de ce nu ai veni. Te asteptam
|
la odn jos?
|
De ce nu citesti totul?
Quote:
|
Re:
tre sa aduc si cotizatia?:P
|
Stiu ca este o veste trista dar:
YEP |
10 lei noi, nu?
|
da
|
ok , o sa fiu prezent cu bicicleta:P
|
si eu o sa fiu prezent! si vezi stef! pana la urma tot la cetate ne int! asa cum am vrut eu prima oara :)
|
eu vin dar daca apare ceva il sun eu pe stefan
|
as fi vrut sa vin.. dar mai stau o sapt la mare... dar vine semecristian .. si va spune el cum a fost la constanta pe aeroport ;)
|
ce a plouat azi noapte si ieri, sper sa nu se repete si maine
|
Vedem ce facem.
|
bai da eu aveam impresia ca 21 e sambata!
intalnirea de duminica? najpa! nu am cum sa vin! |
Re:
Quote:
|
si ai impresia ca eu nu am fost?
:) |
pai a fost intalnirea sau nu?????ca vad k azi e 21???????????
|
da dupa cum a postat stefan e clar k a fost sambata.cum a fost????ce sa mai discutat???imi pare rau k nu am putut veni....
|
nu a fost cine stie ce! a fost stef, cristi, siloth, eu, sv-84-adr, ovidiu pe la jumatatea intalnirii, mantus_a, si florin care avea bmw vax! in rest nimeni! asteptam ca sambata viitoare sa ne int la odn in numar cat mai mare, daca e posibil tot clubu ca sa vb despre cursa de pe 18!
|
K.ms mult.crek sambata viitoare voi fi si eu.crek sigur :lol:
|
Re:
sambata viitoare din nou la odn :)
|
Din nou la ODN. Ca nu prea ne-a incantat ideea de a asculta manele.
|
ok...deci pana la urma ramane la odn sambata la 17:30?
|
da
|
Re:
Quote:
|
nici o problema. Ai tot timpul din lume. Asa este, mai greu la inceput
|
nici sapt asta nu pot veni ca is plecat in grecia.. poate imi ziceti daca stiti niste evenimente tuning pe acolo ca nu cred ca ma duc acolo sa vizitez mausolee :) ... apropo de bani... cred ca am sa ii dau direct lui semecristian ca si asa sta in bloc cu mine si e si casier
|
Nici o problema. Ai sa vezi ceva masinutze fainutze in Grecia. Stiu ca baietii de acolo lucreaza fain.
|
Re:
maine 3 septembrie la ora 5:30 la peco la odn ne intalnim? sau nu? :D
|
probabil k da ... Stefan nu a zis nimik k nu ne intalnim..... shi cred k ar fi cazul sa venim cat mai multi k sunt multe de discutat .......cursa e in 2 sapt shi noi nam vb nik ... trebuie sa ne organizam ... :twisted: :D
|
as vrea sa pot ajunge si eu. oricum, duminica sau luni sunt in SV si mi`ar face placere sa va cunosc (pe cei care nu`i stiu deja :P )
|
Da. Intalnirea este la ora 5.30 la ODN. Sper sa ne vedem de data asta mai multi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning