Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   ADEVARATUL TUNING SHOW ! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/7310-adevaratul-tuning-show.html)

Lucian 15-08-05 13:37

ADEVARATUL TUNING SHOW !

Dupa ce am fost pe Kogalniceanu pot spune cu mana pe inima ca adevaratul tuning show a fost la vila la Ceres . Ce nebunie e fost acolo ... ce distractie a iesit , cum au curs micii si fripturile in pahare si cum sfaraiau berile si whiskyanele pe gratar .... ce fum era in parcare ... ce flacari in curte ... si una peste alta a fost intrare libera pt public ... s-au dat si premii pt toti participantii (in litri) ... s-a cantat \"la multi ani\" de 2 ori s-a dormit sub cerul liber ... am avut lansarea prototipului de pubela ecologica ... test la noile cauciucuri RE-BU ... am avut ocazia sa vedem cu ochii nostri cum POLITIA e cu noi ... apropo Bubu .. e in DJ o masina de politie care e membru MR . Ce sa mai ... Ceres .. iti imaginezi ca daca vila ta era pe strada principala din Costinesti sau oricare alta mai intens circulata nu mai faceai fata si cred ca faceam super bani din taxa de acces ? Ce sa mai ... la CERES a fost adevaratul tuning show , adevarata distractie ! Multumim Ceres pt gazduire !

P.S. - Cine a filmat - pozat pe acolo sa posteze aici pt a vedea toata lumea ca am dreptate .

Mr.Nice 15-08-05 14:16

Lucian ai uitat sa mentionezi ceva : TRENUUUUUUUUUUUUU!!!!
Cea mai tare distractie a fost la CeReS!!!Si bineinteles k eu n-am mai ajuns la Kogalniceanu ( asa s-a intamplat si de 1 mai, tot la CERES ).
A fost MEGA TARE...
MULTUMIM CERES PT. GAZDUIRE!!!!

CEA MAI PROASTA MESERIEEE, ESTE LA JANDARMERIE!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.: si ambulanta e membra MR

!!!YURESH SUPREEEEEM!!!

PEACE
:peace:

SpeedeR 15-08-05 14:20

Adevarat ai grait... tuning showul de la Ct a fost doar apa de ploaie dupa ce am stat 2 zile la Ceres...si ce zile au fost... :joy: :joy: :drunk: :drunk:
pakat k aku sunt racit destul de rau si imi e lene sa fac un remember ..dar nu e timpul pierdut

cei cu camerele si cu aparatele foto.... vrem si noi poze si filme :twisted: :twisted:

B-99-CBR 15-08-05 15:39

A fost SUPER!!!!! MII si MII de multumiri lui CeReS!!!
Multumim ca esti Super , ca ne-ai primit in casa ta, ca ne-ai acceptat si tzi-ai facut si probleme mari cu vecinii din cauza noastra.
Oricum a fost Super Super tare!!!

PS: Cand o facem pe urmatoarea??? Vin destule evenimente in Septembrie

snow_nlove 15-08-05 22:01

adevarat a fost superb la ceres ce a iesit acolo si eu unu m-am simtzit super tare alaturi de voi in aceea seara desi nu prea ne cunoastem atat de bine...cu unii chiar nu ma cunosc deloc...Toate multumirile lui Ceres si asteptam poze si filme... :lol:

blazeyblaze 16-08-05 05:11

multumiri lui Ceres ca ne-a suportat pe mine si pe Sever o noapte
apropo....Ceresica tata....stii ca daca ti-ai facut probleme cu vecinii eu sunt iar apt sa ii bat :)
moxule....pe ei tata....cum o ardeam io ma fara ochelari pe nas si cu bata in mana? :)))))))))

Bytzu 16-08-05 07:48

multumiri lui CeReS, superbaiat, si tuturor celor care au fost acolo..si care au aratat ce inseamna distractie....a fost de buna calitate deoarece nu s-a voalat filmu :lol:

imi cer inca o data scuze pt ca am plecat asa..aiurea, repede, dar am avut si inca am o problema... :(

cadou de la mine pentru toti cei care au fost ...un CDu cu tot ce s-a intamplat, de la adunarea la Angel, pana la plecarea mea...numai eu stiu cat am plans dupa flacarile lui ceres si ale lui lucian :lol:

ERY 16-08-05 09:58

Vecinii lui Ceres erau obisnuiti cu noi.....MR Cta, dar cred ca si-au pus mainile in cap cand au vazut atatea zeci de masini turate in limitare, flacari pe tobe, burnuri pe pavelele lui Ceres...ce sa mai ......o nebunie.....

Va mai asteptam LA MARE....... :lol:

Lucian 16-08-05 13:08

1 Attachment(s)
Data viitoare TREBUIE sa o facem si mai lata . Din satelit nu s-a vazut si e pacat . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ct77pia 16-08-05 13:46

ca de obicei a iesit super si ce sa mai zic de ala cu harley cu ditamai roata pe spare care a dat burn si pe deaspra ii mai ieseau si flacari p.s. nu mai pot de git dabia azi marti pot sa vorbesc ca am tipat la spectatori :twisted:

Lucian 16-08-05 13:52

Hai ma lenesilor , alcoolistilor , racerilor ... bagati pozele si filmele !

Bubu_021 16-08-05 14:51

se pare ca am pierdut ditamai distractia, next time voi fi acolo, pana una-alta vleau si io sa vad pozele.

pt mr-isti :

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=7546&start=45

dati-va cu parerea, conteaza.

TOBA^ 16-08-05 21:52

SUPER petrecere... de joi pana duminica in vila ,,CERES,,:))a fost ceva de vis ..... gagicute noi ( adica agatate la minut ),fripturi,mici,zgomot mult ,lume multa,autografe:))))BAUTURA LA GREUUUUUU,prieteni multiiiiiiiii, a fost cea mai tare petrecere MR !!!multumesc lui CERES special....este un super man... am fost putin suparat pe el,pt ca nu a pus si el un ghiveci de flori din plastic si a pus de beton ... dar asta e bautura ucide ....CINE STIE<CUNOASTE!!!!!:)))))garda multa dar varza:))))) multumesc lui PIA,andrei, pt ajutorul dat cu radiatorul..... prea marfa a iesit ............. SXC este nr 1 ole ole ole !!!!!!!!!!!

blazeyblaze 16-08-05 22:14

pentru toba capatana ........... se stieeeeeeeeeeee!!!!

X-Ray-Eyes 17-08-05 02:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TOBA^\"
multumesc lui PIA,andrei, pt ajutorul dat cu radiatorul.....

Anytime !!!
Ai garantzie by the way pentru lucratura ... 6 luni !!!
Si baietii lucreaza super bine ...

Bytzu 17-08-05 07:56

Re:

multumesc lui PIA,andrei, pt ajutorul dat cu radiatorul..... prea marfa a iesit ............. SXC este nr 1 ole ole ole !!!!!!!!!!![/quote]

chiar trebuia sa aduci discutia de radiator? ca sa-mi strici buna dispozitie? :roll: ca m-am chinuit vreo 2 ore nu rahaturile alea de coliere..ele saracele sunt cele mai bune, ca neamtu nu e prost, dar nu prea mai era loc de ele... oricum , sper ca te-au tinut bine, n-au cedat..am facut totul posibil :wink: - trebuie sa dai berea de rigoare, ca atunci chiar nu puteam s-o beau, de cati nervi aveam.. :lol:

noi sa fim sanatosi si...VR6 Power! :twisted:

04_WRX 17-08-05 12:27

pai sa nu-mi dau eu cu tesla in outze... :censored: :censored: :censored: :headache: :chainsaw: :writers_b :writers_b :writers_b :writers_b :anger: :anger: :anger: :anger:

Lucian 17-08-05 12:48

Stai sa vezi poze si filme si sigur iti bagi grenade in chiloti . :lol:

Bytzu 17-08-05 14:47

.......si o sa dea mai ceva ca ceres... :lol:

B-99-CBR 17-08-05 17:47

POZE????????FILMEEEEEEEEEEE?????? ce faceti???? murim sa revedem nebunia care a fost!!!

Parerea mea, si cred ca nu sunt singura, este ca MR-ul, de cand se shtie el, nu a fost atat de unit si niciodata nu ne-am simtit chiar atat de bine. am avut sentimentul de data asta ca noi toti, chiar daca unii abia atunci facusem cunoshtinta, chiar SUNTEM O FAMILIE NUMEROASA SI UNITA!!! O familie !!! A fost Minunat !!!... sa dea Domnul sa ramanem asha, sa nu ne schimbam!!!

Si ce a fost rau... sa dam uitarii!!!

Lucian 17-08-05 18:00

Da ! Cel putin vineri seara a fost de vis !

SpeedeR 17-08-05 21:00

cel mai bun jucator de ping pong de la malul marii

https://i10.photobucket.com/albums/a1...3/Image028.jpg

Moxx si jkv... jkvu abia se trezise si nu a avut timp sa se machieze

https://i10.photobucket.com/albums/a1...3/Image026.jpg

nobody knows... how undrunk i aaaaam...

https://i10.photobucket.com/albums/a1...3/Image015.jpg

un membru onorific

https://i10.photobucket.com/albums/a1...3/Image020.jpg

Daca mai beau ink un pahar , imi trag o masina la fel k asta

https://i10.photobucket.com/albums/a1...3/Image025.jpg

eu si jkv agatand femei :D

https://i10.photobucket.com/albums/a1...3/Image027.jpg

MR. garcea :P

https://i10.photobucket.com/albums/a1...3/Image018.jpg

ceres sia gasit nashul 8)

https://i10.photobucket.com/albums/a1...3/Image037.jpg

imi pare rau k nu am facut mai multe poze.... :( :( regret acest lucru, k si dupa 1 mai :( dar sper k au facut restu si o sa le vedem p aici...

a fost super super tare.... Multumiri lui Ceres :peace: Stii k te iubim :D
si k ar fi frumos sa mai facem o ultima petrecere prin septembrie :oops: ce ziceti?

ERY 18-08-05 09:14

O petrecere va garantez ca ar fi ok...dar in inci un caz o ultima petrecere :drunk:

SpeedeR 18-08-05 12:37

ziceam pt sezonul asta... k vine frigul :(

ce cantam noi pe akolo..... sh'alta data..sh'alta data... o sa ooooo faceeem si mai laaaaaaaaaaata :twisted: :twisted: :twisted:

SpeedeR 18-08-05 20:13

se mai aude cva cu pozele alea?
ochiu cereeee pozeeeeee :D

JKV 19-08-05 12:59

2 Attachment(s)
Pizdar (SpeedeR) esti un stricat....nu eram eu ala cu masca........cred...nu mai tin minte, ca bausem mult. Da SIGUR nu eram eu....seamana putin cu cineva de la tine din familie....la alegere..... ;)

Baieti, da' nu spuneti nimic de plimbarica pe plaja de duminica dimineata? Cu SXC-u', cu GSI-u', cu Moxxu, cu SpeedeR, cu Slaniceanu....cu fetele...cu fratele Ballantines...cu fratele Red Bull (traiasca SXC-u', portofelu', inima si glanda lui....) ....

P.S.: Vreau sa va multumesc foarte mult pentru setul de cauciucuri RE-BU, model M+S pe care mi l-ati instalat pe masina sambata noapte si vreau sa mai multumesc baietilor din imaginile de mai jos pentru grija de a ma trezi in numar asa de mare doar ca sa-mi prezinte surpriza... ;)

De CeReS nu mai zic nimic. Un stricat... :D ...pe care toti il iubim... dar doar dupa ce-i trece raceala.... ;)

CeReS 19-08-05 13:47

Acum am pus si eu mana pe putin net si am intrat pe forum.
Ma bucur ca v-ati simtit bine la mine si sper sa repetam cat mai curand cu o petrecere si mai mare.
Vecinii, daca nu sunt multumiti, nu au decat sa se mute. Sau ii mutam noi :twisted: :twisted: :twisted:

SI-ALTA DATA, SI-ALTA DATA, O S-O FACEM SI MAI, SI MAI LATAAAAAAAAAAA :twisted: :twisted: :twisted:

SpeedeR 19-08-05 14:20

jkv, bestie spatiala ce esti... baga frate poze sa vada si ochiu meu... si ala din poze esti tu mey... nu se vede dupa alunitza? :D

ce rau imi pare k a trebuit sa plecam ....akasa e asa de plictiseeeala.... until next time... ne reincarcam bateriile, ne schimbam cauciucurile, ne schimbam uleiul,ne bagam brichete in tobe si venim :twisted: :twisted:

abia astept... 8)

JKV 19-08-05 14:27

Da ma, d-aia purtam un tricou albastru cu Subaru??? :D ;) (CeReS stieee....)

Mr.Nice 19-08-05 14:49

Bai, eu nu mai tin minte nimic din drumu pana la plaja, am realizat k sunt pe plaja knd m-am luat dupa SEV sa facem baie... atunci m-am trezit...
Si IUDA ala de GSI :lol: :lol: :lol: mi-a stricat combintia lu combinatia lu JKV... CE OM BAAAAAA.... BARABAS
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mai baieti dar voi ati uitat k am vazut rasritu impreuna?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De bucurie am facut cu Vladut (SXC) un pupat Session de toata frumusetea, ce dracu' doar avem rude comune
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CERESICA a fost, este si va fi NO.1 un adevarat inamic al bauturii.
TE IUBIM TOTI SI D-ABIA ASTEPTAM SA VENIM DIN NOU PESTE TINE.
MR-UUU BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

PEACE

blazeyblaze 19-08-05 18:22

ba io acum am inteles ca sunt sefu` tau si astea.....
dar sapca mea?

TOBA^ 20-08-05 01:38

alte poze nu mai aveti ??? filmele unde sunt ????? cu mine nimic ... sa ma vad si eu ca eu nu prea mai tin minte ..... eram :roll:

B-69-TAU 20-08-05 02:02

1 Attachment(s)
hai ca va plangeti de filme! na aici 2 filme

B-69-TAU 20-08-05 02:02

1 Attachment(s)
si ultimul

B-69-TAU 20-08-05 02:03

happy????

B-69-TAU 20-08-05 02:05

1 Attachment(s)
uite si cateva poze ca am vazut ca nu s-a inghesuit lumea sa posteze!

B-69-TAU 20-08-05 02:06

4 Attachment(s)
:arrow:

B-69-TAU 20-08-05 02:07

3 Attachment(s)

B-69-TAU 20-08-05 02:08

4 Attachment(s)

B-69-TAU 20-08-05 02:09

1 Attachment(s)

All times are GMT +2. The time now is 08:38.

- Copyright 2026 4Tuning