Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 89 Guw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/72950-e30-89-guw.html)

Guwy 31-03-08 19:25

E30 - 89 Guw

6 Attachment(s)
Astazi mi-am luat si eu un urs din 1983 , coupe , 1.8 , inmatriculat pe persoana fizica :D .
La masina este foarte multe de munca , dar cu timpul se rezolva toate :D .
Salut ! ! !

MARI_NSL 31-03-08 19:49

Re: E30 - 89 Guw

bravo frate ... un vis implinit ... :D

bafta cu proiectu si sper sa iasa ceva frumos ...

ZerO_CooL 31-03-08 19:55

Bravo... sa-l stapanesti sanatos si spor la treaba...

Nas! 31-03-08 19:56

sal ...Bravo guwy sa o stapanesi sanatos :*:D

Bmwaldo 31-03-08 20:23

bravo ma, in sfarsit ai si tu masina :D

Guwy 31-03-08 21:06

Va multumesc tuturor pentru vb. frumoase .
Astazi am facut o verificare amanuntita la masina , pe dedesupt este betooooooooooon nu are pic de rugina , are ABS dar nu stiu daca functioneaza , trebuie sa schimb contraaripa dreapta este praf ... a fost lovita pe partea dreapta , semilonjeroanele si tabla aia de jos de sub bara .
Maine a zis LAF-ul ca imi da toate astea :D si tin sa Ii multumesc si aici pe forum pentru ca e un baiat de nota 10 , mereu cand am avut nevoie m-a ajutat .
Motorul e 1.8 M10 cam prost dar trebuie sa ma carpesc cu el deocamdata din lipsa de fonduri .
Grupul 3.46 .
Fetele de usi sunt cam praf si alea din spate deci trebuie sa le schimb si pe alea si imi mai trebuie o incuietoare de torpedou :D e legat cu sarma .
Ce sa spun ... intr-un cuvant sunt fericit ca mi-am luat masina asta , iar usor usor o sa o fac frumoasa .

Guwy 31-03-08 21:23

Am uitat sa va spun are punte cu discuri pe spate :D .

bodo 31-03-08 21:44

ooo...sa-l stapanesti sanatos si asteptam cu nerabdare modificarile ... iti urez un sac cu bani :))

dragos002 31-03-08 22:02

Frumos mai ales ca e coupe.... ce planuri ai cu el ?

comisaru 01-04-08 14:45

Bravo dom'ne!
Ai o usa dreapta cadou de la mine, ca tot zici c-au probleme ale tale!
S-o stapanesti sanatos si fara incidente!

Bass-Evolution 01-04-08 17:42

Bine ai venit in familia BMW si ca proprietar. Banuiesc ca vorbesc in numele tuturor celor care postam aici cand spun ca daca ai nevoie de ceva nu ezita sa ceri si in masura in care si vorbesc aici in numele meu te voi ajuta asa cum stiu si pot mai bine. Felicitari. Sa ai grija de ea si sa iti aduca numai cupe si bucurii.

Alex.

Cataaa_ 01-04-08 18:02

in primul rand vreau sa`ti urez felicitari pentru noua achizitie , pentru ca ti s`a implinit un vis
multa sanatate si sa ai grija de urs ca in mod sigur si el va avea grija de tine:P
ai mult de lucru la el , multa bafta
Te salut!!!

Dany_Memphis 01-04-08 18:27

s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!!

MariusTXA 01-04-08 19:30

frate sa il stapanesti sanatos,cum ti-am zis sa imi spui de ce piese ai nevoie si daca am iti dau orice moca bine inteles....numai bine si succes....

Guwy 01-04-08 21:53

1 Attachment(s)
Inca odata va multumesc frumos tuturor pentru cuvintele frumoase si va multumesc ca sunteti alaturi de mine .
Astazi am stat de la 12 pana la ora 21 la garaj si nu am facut mai nimic .
Am dat cuiul acela de remorcat jos , barile , am schimbat un bec la bord care nu mergea si am facut putin curat prin ea ca era ca la nebuni , numai pungi si sticle maine vreau sa Ii montez sonda de benzina si sa vb. cu un tinichigiu bun sa imi schimbe contra-aripa , semilonjeroanele si toata masca aia de fata .
Va mai pun o poza cu Grizly al meu :D .
Va salut pe toti .

Cosmin* 01-04-08 22:37

bravo guwy, sa o stapanesti sanatos, in sfarsit tiai luat masina pe care o vreai. Felicitari si sa o faci cum vrei u:P

Fr33`e30 01-04-08 22:59

Salut,

Super frumos ... exact asa ceva imi doresc si eu ... si trag sa imi implinesc visul ... ce sa zic bafta si spor la munca :)

MC Mate 01-04-08 23:16

hai sa o stapanesti sanatos si sa o faci usor usor asa cum vrei tu ! bafta

RED_LAF 01-04-08 23:29

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1459536)
Inca odata va multumesc frumos tuturor pentru cuvintele frumoase si va multumesc ca sunteti alaturi de mine .
Astazi am stat de la 12 pana la ora 21 la garaj si nu am facut mai nimic .
Am dat cuiul acela de remorcat jos , barile , am schimbat un bec la bord care nu mergea si am facut putin curat prin ea ca era ca la nebuni , numai pungi si sticle maine vreau sa Ii montez sonda de benzina si sa vb. cu un tinichigiu bun sa imi schimbe contra-aripa , semilonjeroanele si toata masca aia de fata .
Va mai pun o poza cu Grizly al meu :D .
Va salut pe toti .

fara cuvinte ,ma bucur eu pntr tine k tiai anplinit visul.so stapinesti sanatos sa ai parte de ia ,si de facut frms promit k te sustin la ori ce ai nevoie doar esti al nostru de aici din cartier si adv este buna cum am vazuto eu la tabla un bun start de anceput.ank odata te ajut cu ori ce ai nevoie si vb lui txa mok:lol:;)succes prietene ,anvato cu m10 ca urmatoarea vara nu trb sa te mai lasam cu mot asta k pe la noi prin salaj pe aici nu prea se poarta mot dastea:lol:

jakal 01-04-08 23:44

bravo....bravo.......sa o stapinesti sanatos.......bafta

Guwy 02-04-08 08:41

Gata domnilor m-am trezit in forta , gata de munca :D ... mananc si ma duc la garaj .
Va salut pe toti !

Guwy 02-04-08 12:58

10 Attachment(s)
Pana la ora asta am demontat tot botul si motorul pentru a o duce la tinichigerie , parte drepta este praf insa nu este nici o problema se taie si se spanzura tot :D , partea stanga este buna si trebuie sa schimb tot botul e stramb vai de mama lui , in viata mea nu am mai vazut sa sudezi aripile de masina :boxing: a trebuit sa le tai cu flexul , asa tarani ca aia care au reparat-o nu o sa mai intalnesc toata viata mea , ma duc inapoi la garaj .
Va salut baieti ! ! !

boby_nic 02-04-08 14:23

Guwidule Sa O Stapanesti Sanatos Si Fara Incidente Ai Inceput In Forta Chiar Ca Numai Ai Somn Noaptea

Cataaa_ 02-04-08 14:33

un inceput mai mult decat promitator
esti norocos ca ai atatia baieti care sa te ajute
mult noroc cu ursu , sa ne tii la curent cu modificarile

Marian_nebunu 02-04-08 15:45

bai guwy sa o stapanesti sanatos fratioare...fao frumos;;)

Guwy 02-04-08 20:46

Am vb. cu tinichigiul si nu prea are chef de munca ... sa vedem poate il conving sa imi faca masina daca nu mai stau pe bara ... asta este :cry2: nu am ce sa fac stau la mana lor .
Trebuie sa Ii mai schimb si aripa dreapta , capota in rest nu am mai facut nimic ca am o mare durere de spate nici nu pot sa ma aplec , maine alta zi ... sa vedem ce fac .

Patrulei 02-04-08 21:23

Felicitari pentru noua achizitie;)Ma bucur pt k tine k ti`ai implinit un vis.Acum sa`i schimbi infatisarea;))Bafta in continuare;)

RED_LAF 03-04-08 09:04

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1461143)
bai guwy sa o stapanesti sanatos fratioare...fao frumos;;)

hai mariane cit mai stai an vis sa te trezesti odata,ca u ai mai ramas .:lol:

Marian_nebunu 03-04-08 09:49

RED_LAF Re: E30 - 89 Guw

--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu
bai guwy sa o stapanesti sanatos fratioare...fao frumos;

hai mariane cit mai stai an vis sa te trezesti odata,ca u ai mai ramas .

dany frate....mai am putin;;) la toamna sigur voi avea si eu urs...rabdare..cu rabdare faci tot;;)mai intai...sa fac 18 ani... sa iau permisul..sa imi iau masina d oras...ford fiesta 1.4 tdci...si cand am primii 2mii d euro;;) IMI iau si eu:)

Ionut_M 04-04-08 10:07

sincer bravo , tine-o tot asa si eu as vrea sa imi iau un urs dar stau foarte prost cu banii

gyde 07-04-08 02:53

guwi sa o stapanesti sanatos si bafta la permis eu momentan am luat sala si atept ca pe 29 luna asta sa dau traseul sper sa ne vedem pe strazi cu singura exceptie eu am dacie poate cine stie pe viitor un urs:D bineinteles ca vroiam urs vb cui DGH decat un cazan de dacie mai bine un cazan de urs dar dupa cum am zis din motive financiare si pt un incepator un cazan este foarte bun bafta la proiect si sa ne vedem cat mai repede pe strazi

Guwy 10-04-08 08:26

Din pacate trebuie sa va dau o veste proasta : dupa cum stiti am demontat tot botul , motorul , barile si joi-a trecuta curatam oala dupa dreapta de niste antifon ... am aruncat un ochi atent la serii si am vazut o gaurica foarte , foarte mica .. am bagat putin surubelnita si am inceput sa o fac din ce in ce mai mare si am zis opaaaaaaa masina asta e nasoala la serii , are seriile sudate am scos si capacul acela de la motor care acopera aeroterma si m-am uitat si pe acolo cu o oglinda ... surpriza masina avea serile taiate si sudate .
Il sun inapoi pe proprietar si Ii spun sa vina pana la mine sa Ii arat si i-am spus sa i-a si cartea de identitate a masinii cu el ( inca nu facusem actele , asta a fost norocul meu ) si i-am aratat seriile , era si el nedumerit cum masina a trecut de identificarea la RAR de 3 ori ( masina a avut 3 proprietari pe carte ) .
Am montat toata masina la loc si i-am dat-o inapoi .
Acum m-am jurat ca nu imi mai iau nici un urs pana nu Ii fac identificarea inainte .
Si o sa imi iau unul bun , nu panarame dastea .

comisaru 10-04-08 11:02

Bine ca ai rezolvat-o asa si n-ai ajuns tu la RAR cu ea.
Sa-nteleg c-acum cauti alt urs?

Fr33`e30 10-04-08 23:33

salut,

imi pare rau pt ce ti sa intamplat ... sper sa te vedem cat de curand cu o noua achizitzie ... bafta multa

valib 11-04-08 01:32

hai oltcitarule....bmw te vrea!
o sa intreb maine un amic din bucuresti, daca mai are ursul de vanzare...poate te ajut cu o pila buna:)
Te rog sa ma cauti pe mess maine seara...sa nu uit sa intreb, ca am o gramada pe cap.

RED_LAF 11-04-08 01:40

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1476597)
Din pacate trebuie sa va dau o veste proasta : dupa cum stiti am demontat tot botul , motorul , barile si joi-a trecuta curatam oala dupa dreapta de niste antifon ... am aruncat un ochi atent la serii si am vazut o gaurica foarte , foarte mica .. am bagat putin surubelnita si am inceput sa o fac din ce in ce mai mare si am zis opaaaaaaa masina asta e nasoala la serii , are seriile sudate am scos si capacul acela de la motor care acopera aeroterma si m-am uitat si pe acolo cu o oglinda ... surpriza masina avea serile taiate si sudate .
Il sun inapoi pe proprietar si Ii spun sa vina pana la mine sa Ii arat si i-am spus sa i-a si cartea de identitate a masinii cu el ( inca nu facusem actele , asta a fost norocul meu ) si i-am aratat seriile , era si el nedumerit cum masina a trecut de identificarea la RAR de 3 ori ( masina a avut 3 proprietari pe carte ) .
Am montat toata masina la loc si i-am dat-o inapoi .
Acum m-am jurat ca nu imi mai iau nici un urs pana nu Ii fac identificarea inainte .
Si o sa imi iau unul bun , nu panarame dastea .

asta este lege la urs sa verifici dak nu iei de la cunoscuti .si apropo te-am sunat am un urs drept pntr tine la 600e anscris
sau ia neanscris si baga pe bg;)

Cataaa_ 11-04-08 20:05

ce ghinion ai avut cu BMW`u asta:(
imi pare rau pt tine
mult noroc la urmatorul urs

B-22-GIL 19-04-08 00:26

bai da ce ai patit'o! bine ca ai putut sa o dai inapoi! hai ca dupa ce mi-ai urat spor la vanzare pentru oltean pe mess am avut noroc si am gasit client! caut si eu un urs acum de care sa ma apuc! vad ca tu ai baietii care te ajuta cu sfaturi si piese! ce norocos esti :P cand mai intrii pe mess sa-mi dai un buzz sa mai vorbim una alta! bafta!!

Guwy 15-02-09 08:37

Se poate inchide , masina s-a vandut ! ! !

MOUZE 15-02-09 20:42

a ajuns la mine...pe ultimu' drum...intr-un nor de fum...
dumnezeu s-o ierte caci tare stramba e...

cel putin tie GUWY nu ti-a dat cu radical...? ABS ???? PE URS din 83 ????
nu ti s-a parut daca nu mult...putin CIUDAT???

All times are GMT +2. The time now is 13:28.

- Copyright 2026 4Tuning