![]() |
Lucian
5 Attachment(s)
Eu sunt Lucian. Masina mea mai mult sta decat merge. Noroc ca jobul meu implica plimbatul cu masini de la C2 , Fiesta , Focus ... la BMW , Cooper S , Porsche Cayenne Turbo , Range Rover Sport . Ehh .... cine ma stie ma cunoaste si stie si istoria novei. Cine nu stie ... poate intreba .
|
Re: Lucian
Quote:
da' cu ce te ocupi frate de te dai cu c2 si cu cayenne turbo? |
Quote:
|
Nova de azi are alt proprietar .
|
Pai si acu ce masina mai ai?:???:
|
Pai azi predau si C2-ul ... vedem.
|
Quote:
Era smechera oricum:twisted: |
Sunt curios ce o sa iasa din mainile tale:-) Cu siguranta nu va fi de subestimat.
|
alo domnu...pai si c2-u dc il predai?primesti ceva la schimb sau...vrei sa faci cu mana firmei?
|
C2-ul il predau pt ca am schimbat job-ul .
|
sper ca nova nu ai dat-o unui incepator sa ajunga ca sgm-u si sa vedem la stirile de la 5 masina bucati.
oricum mijto nova... ce urmeaza? supernova? solenza? schimbi marca? treci pe bmw? |
Daca nu a aparut inca la stiri e semn bun .. nu ? Trecem pe japoneze !
|
se spune ca cine modifica o masina...doar acela va stii s-o conduca.
cand masina isi schimba proprietarul are peste 80% sanse ca noul proprietar s-o distruga. treaba cu japonezele este o treaba buna. se mai spune ca tiganu isi cumpara mercedes. taranu isi cumpara audi. jmecherul de cartier isi cumapra bmw cu piele sa plimbe maimutele in dreapta. manelistii isi cumpara passat saracii logan si opel astra. adevaratii pasionati isi cumpara japoneze. o mica statistica adevarata. bafta cu japoneza |
Quote:
|
Cam tare textul ...
|
Quote:
Tare faza:lol: Lucian,si mai exact la ce anume te-ai gandit din gama Made In Japan?Personal,cred ca faci o alegere buna,o sa te convingi singur;) |
aaa...textul l`am luat de pe un alt forum acum cativa ani...dar cam reprezinta realitatea.
cielo`ul intra in categoria rabla :P din 95 pana in prezent is 13 ani...o fost masina de firma are kilometri multi, am luat-o gratis si i-am dublat valoarea. daca ii sa-mi cumapr masina ... sper sa fie patrol gr. |
Quote:
|
am inteles...dar reflecta bine realitatea :P
|
nu dezvaluim ce vrea lucian sa ia:D dar o sa fie "copilul" la a mea:P facem familie mare in club de japoneze ( chiar daca a mea o corcitura americano-japoneza)
|
dar o poza dreapta cu masina nu este?
adica nu inclinata si sa fie toata masina in poza sa vad si eu :P bafta cu tot ce vreti sa faceti |
Hai Lucian spune-ne ce japoneza vrei sa iei?Ca eu cel putin sunt curios:oops:..cu ce vii la buzau?8)
|
Nu vin la Buzau si japoneza ... va avea cod motor 4G63. ;)
|
sa intelegem ca e mitzu :) cu e la nume ... bafta cu ea sa o faci la fel de celebra ca nova pt ca ai aratat multe lucruri frumoase cu ea
|
Quote:
Felicitari in orice caz,si asteptam s-o achizitionezi sa ne-o prezinti |
Sau poate o fi : Nissan Sunny Gti-R :D
|
Va fi un gsx sau un gst . Inca nu m-am decis .
|
1 Attachment(s)
:twisted:
|
Paste fericit alaturi de cei dragi !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |