![]() |
Exista firme de tuning in Bacau?
Stiti cumva daca sunt firme de tuning in Bacau? Si daca da, unde au sediul ...
|
pai singura firma de componente de tuning este car style ( fosta c&c ), vis-a-vis de fabrica de suruburi (subex)
mai departe... mai este celebrul ureche :lol: ( catalin ) fratele nu mai putin celebru mupetz ( ycy ) :twisted: care se ocupa cu spoilere, praguri, eleroane, neoane under-car, si am inteles ca ar fi si un baiat new-commer pe undeva pe la fabrica de bere, cu o vectra cu stopuri clare, dar nu am vazut nimic inca facut de el. pentru detalii, ma puteti contacta :wink: |
mai am si eu pe cineva care lucreaza in fibra dar deasemena,in afara de o priza de aer si o \"aripa de rekin\" aka antena gps,nu am vazut altceva.am sa-i duc un logan sa vad ce-i poate face si apoi am sa-i fac reklama
ce pot garanta e ca stie sa repare un bord si sa-l imbrace in rasina de fibra ca ulterior sa poata fi vopsit. ======================== ms fain vali-aleks |
uitasem de tipul ala, scuze :lol:
|
dak mai stiti voi firme/oameni care se ocupa cu asta, nu-i tineti pentru voi, spuneti-ne si noua...
|
Byo, ce faci ma, ai luat opelul la modificat ? Sau ti-ai luat si tu masina ? :)
Vezi ca in iarna vin acasa, poate ne intalnim anul asta la o bere, ca de mult nu te-am mai vazut ! |
si-a luat almera parca stiu eu :lol: :lol:
si vrea sa se puna pe treaba :wink: |
mai este unu care se zice ca le are cu modificatul, il cheama novac. Nu il stiu personal dar am auzit ca a pus pe un cielo (un taxi pe care scrie vyper) motor de calibra. Tuningul estetic e tzaranesc rau de tot dar cica fuge mashina. Deasupra numarului de inmatriculare scrie \"Tuned by NOVAC\" :))))))))))))
|
mda, cunoastem... mare tiganeala, ma gandeam cum sa fac sa-i pun pozele la kitsch tuning din bacau, ca ma cunosc cu omul si se supara :lol: :lol:
oricum omul a rupt masinile din clasa lui la curse pe aeroport la iasi :wink: |
nu-i rea almera, dar cum de se incumeta sa-si strice garantia la ea ? :lol: il stiam mai conservator :twisted:
|
Re:
Quote:
|
deci pleoape, praguri , neoane si folie 8) eventual un abtibild cu \"Dentist Number One\" hehehe :twisted:
|
Ma cunosc si eu cu soferul(Cosmin) acelui taxi. Is curios catzi cai are. La ce clasa a participat? Am inteles ca a ajuns la 240km/h, nu cred. Mi-a mai zis cineva ca nu se poate lua cu un passat de 130cai.
|
Re:
Quote:
|
240 mi se pare mult prea exagerat. Parerea mea :)
|
Re:
Quote:
|
:D nu conteaa, important este ca are semnul BMW :roll:
|
bai ce prostii fac unii, si se mai si mandresc cu asta :lol:
|
Daca tot e vorba de mandrit (nu intelege gresit).............. mashina ta ce mai face? Cu mercedesul facusei treaba buna. De Bmw inca nu am auzit nimic? (inafara de ce ai facut la iasi la curse :o )
|
Mersi sfaturi aleks. Oricum cand o sa-=i fac ceva, am sa te intreb intai pe tine. 83sof , te astept la o bere cu baietii. ia sa-ti vad masina :P
|
Re:
Quote:
|
:twisted: zile loredana....
|
Re:
Quote:
|
|
Byo ... tu ai cumva o octavia albastra cu nr BC BIO ? daca da .... cum ai reusit ?
|
...................... fa ceva la exterior si..... motorul................. mai bine lasa-l asha daca ai de gand sa tii mashina mai mult timp.
|
Re:
Quote:
nush... sunt pe ganduri :wink: |
Daca vrei sa o schimbi n-are rost sa bagi bani in ea,nu prea multi,dar daca veti mai face km impreuna poti face modificari fara sa le regreti cand o vei vinde,parerea mea.daca e sa o luam asa,nici o masina nu e forever...
|
da, diferenta e data de perioada pt care o tii...
|
mai andr3i, tu vb de novac ala care are un bmweu crem cu numere moldova.?????? si e mai tzigansh el?
|
tuning interior si exterior
se modifica orice.dupa poze reviste.am o gramad a de modele noi.
|
cam prin luna decembrie o sa se deschida un magazin nou de tuning. nu mai dau amanunte.
|
am aflat mertan.
merci fain d informatie :wink: |
vsa
mai este si MECATRONIC TUNNING dar nu are magazin!!! baiatul poate aduce cam orice,uneori la preturi mai bune!!!Il cheama Adi Verbita si are un golf 4 alb putin tunat si un matiz argintiu tunat!!! :shock:
|
Se pricep si la sisteme audio, multimedia ...
|
am luat si eu ceva mufe mia speciale de pe la el...
le avea pe stoc, asta e un plus dar cam mult 720.000 pe o mufa de legatura... |
are si preturi bune si preturi...........
|
Re: Se fac curse noapteaa in Bacau?
sunt curios daca se fac si unde
|
Re: Exista firme de tuning in Bacau?
eu sunt curios de ce ai dezgropa un thread vechi de 6 ani doar ca sa faci offtopic ..
|
Re: Exista firme de tuning in Bacau?
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2025 4Tuning