![]() |
1 mai
Ma tot gandeam la legalele de la 1mai ce vor veni, si mi-a venit o idee! Daca tot mergem haideti sa inchiriem de pe acum camere pentru ca tineti minte, anul trecut am murit de frig la Hotel Topaz!
Haideti sa facem ca la Comanesti, cand am inchiriat tot etajul ! nu stiu, ma gandeam si eu :D |
Re: 1 mai
stiti ceva sigur...ca vor fi legale de 1mai? stiu ca e o "traditie"...da pana acum nam vazut nimik public..si ma gandeam ca poate aveti vreo info ceva...:)
|
pai nu stim nimic dar traditia se respecta! :) sunt increzator ca vor fi legalele
|
sa speram;)....poate in alta locatie ca din cate am auzit,,venus saturn e in reparatii....
|
amu' daca a intrat in reparatii o fi si el reparat pana atunci! ca totusi e vorba de o luna si ceva!
|
ca o barfa asa ;) se va tine ... dar urmeaza sa se stabileasca data ....
|
sa vdm ... oricum cred ca e primu an in care ratez 1 mai ....... totusi sper sa ajung macar in ziua cursei
ASTA daca v`a fii ... :D da ia zi psyho tot la venus/saturn ... cine face etc |
pai vor organiza x-team .... .. si stiu ca trebuie stabilita data .. mai multe detalii nu stiu si nici nu va pot da pana nu este ceava sigur de anuntat ;) asta e ca o barfa
|
Quote:
|
are bacu fraieru :lol:
|
-Vorbe urate vad chiar daca au fost sterse 2 posturi. Abtineti va va rog.
-Pt 1 Mai nu este nimic sigur....credeti ca daca avea ceva sa va spun ...ma abtineam? Aveti putina rabdare si vom vedea. |
Dar de mers tot merem nu? sa tragem o paranghelie mica si ne intoarcem la rutina? :D
|
nu cred ca o sa mai mergem la legalele de la mare! http://www.legalracing.ro/forum/view...er=asc&start=0
|
Un om mai ingamfat si mai cretin decat "sebi" n'am vazut in viata mea...are si el un subaru cu multe imbunatatiri pe el si e zmeu si vorbeste de sus de alte cluburi.... Vai de capu lui ...! Am inteles ca e zmeu pe 402m ca are cea mai tare masina...dar prea sufera de el ...lasati-l sa-si faca cursele lui de....nu are rost sa mai continui ca nu merita efortu asta...om la varsta lui sa gandeasca asa...e ceva !
|
are probleme mari omu! si se crede zmeu ! eu pun pariu ca CZR-u poate sa ii faca o surpriza!
|
-Haideti sa nu ne pripim.....sa ajungem la data respectiva si o sa vedem ce este de facut.
|
Quote:
|
Deocamdata pentru 1 mai s-a anuntat Legal Racing... mai exact 3 mai... pentru ca 1 cade joi...
|
asta vroiam sa zic si eu dar vad a a luat-o zero inainte
|
-Pana atunci se va anunta ceva mult mai tentant.....credeti ma si merita crutate resursele.
|
se va face , nu va fi aceiasi locatie tronsonu saturn-venus dar se va face tot in zona cand vom afla exact va anuntam , vom fi co-organizatori indiferent cu ce alt club organizam.
Legat de Sebi , ma duc acolo pt cursa si pt organizare , nu pt el , sugerez sa facem asta toti pt traditie si pt acest " sport " care il iubim! 1 mai e 1 mai :D |
-Si eu mi as dori sa fiu acolo dar i mi este frica ca oamenii clubului nostru vor fi priviti aiurea sau se vor gasi carcote......nu vreau asta si asa prefer sa i i crut financiar si sa le pot oferi doar la cateva zile distanta un mega eveniment unde taxele de participare sunt ZERO.
|
Suna al dracu de bine Flo :D:D
Oare despre ce e vorba:?::?::?::?::?: :rolleyes2:rolleyes2 |
ce fitile baga florica ... si ne lasa asa sa ardem mocnit :D
|
nu se stie nu se`ntreaba :D
creditul pentru ORICE |
Astept cu nerabdare marea surpriza
|
din tze in tze mai mult oltze...Deja suna bine florica :D
|
se refera la Braila ( cred )
|
-Te inseli....nu este Braila si este vorba despre o cursa (toata noaptea) pe o pista de avion.......eveniment legal 100% sipe langa asta o sa vedeti ca nu am gandit rau de a cruta finantele la mare si la Braila.
|
Cand,cand...? :D:D
|
wow...noaptea. suna frumos...o sa fie o atmosfera de "gratarel". de abia astept
|
|
Deci si prin urmare merem pe la mare de 3 mai???
Cine merge?? |
Quote:
in Noiembrie, stim noi cine se lauda ca dom'le cei din NSL sunt exclusi de la start/inscriere din cauza liderului lor. Azi, aceaasi persoana spune ca nu are nimic cu NSL si ca vrea sa fie la start! ( asta pentru ca taxa e de 150 ron si nu are de unde sa-si scoata parleala ca organizeaza singur ca mandru ) |
Dolb nu a zis nimeni ka merem neaparat sa ne dam....
Putem sa ne si uitam Sau sa merem la mare pur si simplu PS: am obs. si eu acest lucru treb.sa.si scoata din mai multe parti CASCAVALU |
Quote:
|
Hai sa incheiem discutia asta te rog.
DECI: MEREM? |
messenger .
|
-Merge cine vrea , se da cine vrea. Nu mai dati motivul la discutii inutile. Cu siguranta multa lume va privi la scorul asta de participare....dar nu este treaba noastra acest "scor"
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning