![]() |
am mostenit o dacie sport
15 Attachment(s)
pai.... niste poze din trecutul glorios al masinii la care am luat si eu parte. ultimele poze arata stare actuala a masinii , je este noul proprietar:D.
mustaciosu este fostul proprietar masina a avut blocul fisurat trebe inlocuit, deja am desfacut motorul complet , am si alt bloc ceva timp imi trebuie sa fac motorul si chef de munca. |
Re: am mostenit o dacie sport
felicitari si s o stapanesti sanatos :D domnu' :D
|
frumos frumos...o dacie sport cu istorie..sa o stapanesti si sa o conduci sanatos
|
a venit cu luneta asta din fabrica sau a fost schimbata de proprietar?
|
felicitari!! sa o jaruiesti sanatos!!!:D
|
e o berlina cu usile din spate sudate
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
acum k mam uitat mai bn asa pare!:D |
uita-te la rama usii din spate. modelul sport original are numai cheder si geam
|
am intrebat pt ca stiam ca sportivele au parbriz in loc de luneta si la fel banuiam ca e posibil sa fie berlina transformata in sportiva
|
saliveeez :lol:
|
domnilor eu unu stiu o sportiva din oras care are luneta cu dezaburire, dc tineti neaparat va fac si o poza, cat despre rama de la geamurile spate o sa ma informez
|
Quote:
sfatul meu este sa nu va mai drogati posibil din lispsa pieselor de schimb sa se fi adaptat o usa spate in loc de aripa spate tinand cont ca masina a cam fost data pe tigla insa stalpul spate clar e de sport |
bv, felicitari, ma miram eu sa imi dai pozele astea atunci aiurea
|
berlina nu este cu sigurantza,cutoate ca spatele este identic,atat capota cat si luneta,io cred k este un inceput de sportiva,este ceva de la inceputuri ,ca home-made nu este cu sigurantza.daca reuseste vreunul sa faca dintr-o berlina asa ceva e tare.
|
e simpla intrebarea ce scrie in talon ?
|
e in genul daciei sport brasovia..cu usa normala de berlina :)
|
nu are cum sa fie berlina.....nu am vazut niciodata berlina cu plafonul lasat in spate asa...si nici nu stiu cum ar putea sa faca cineva ceva de genu'
sa o stapanesti sanatos si sa o folosesti numai in scopul pentru care a fost facuta:D:D:D |
ce vremuri erau pe timpu lu nenea iancu
|
cum sa fie berlina?uitati-va mai bine si la stalpul spate ce ingust e,si plafonul lasat de spane...
|
si io zic tot berlina...uite si una sport 100%
https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5961-dacia-sport-turbo-pil.html |
5 Attachment(s)
lasand deoparte vorbele ca este berlina cu usi sudate....
defapt este Dacia Sport Brasovia... examintati cu atenti pozele... primele 3 cu dacia brasovia apoi urmatoarele 2 cu dacia sport... observa cineva diferente ? |
mda....ciocu mic...nu mai zic nimic...
|
intr-adevar este brasovia...................no comment!!!
|
3 Attachment(s)
BRASOVIA
MOSTENITA BERLINA FARA USI diferente ? |
cata mai dezbaterea si contrazicerile venite din partea scepticilor
|
o bagi duminik la liniutze................??????????????????????????
|
deci am zis bine de brasovia :D..bafta cu ea :)
|
masina nu are itp nici asigurare , si nu mai are talon doar cartea, cred ca scap cel mai ieftin daca cumpar niste acte de sport si hop top sar cu masina.
|
da ai zis bine fiderzen :lol:
|
pai u vrei sa spui k asta mai e masina la care ii treb acte???????????c sa faci frate cu ele???la competiti cine te intreaba de ele???k doar deaia e masina de curse, k sa nu mai mergi cu ea pe strada!daca nici la curse,atunci unde????
|
masina va merge in continuare la curse je fiind cu picioru pe acceleratie nu vad dc nu as iesi cu ea si la un suc, vreau sa o inscriu pe un club sportiv. atat am avut de zis in legatura cu actele si hartiille care le are sau nu le are masina, probabil o sa fie gasit talonul si atunci voi scapa de o grija. punct
|
ce motor ai pe ea????dar nu mi-ai zis:vii duminik cu ea???
|
actele sa fie problema...
|
masina va sta la garaj aprox 2 luni timp in care voi face reface motorul de 1.4(are blocul fisurat) Trebuie sa fac rost de o flansa si de un radiator de ulei, radiatorul care il am are fagurele deteriorat nu mai circula aproape deloc aer prin el. iar flansa nu mai exista,
|
alt bloc daca este fisurat :)
|
pai cred ca e normal sa il schimbe daca vrea sa mearga cu ea la curse, repararea lui este egala cu zero...
|
frumoasa masina!!!..... ai mult de lucru la ea, dar o sa iasa ceva frumos
|
foarte frumoasa...ashea cva mai rar,io unu nu am vz in realitate o brasovia...c motor avea?era modificat d fabrica?
bft si sa ai grija d ea k merita;) |
vrei pentru sportiva un motor impecabil V6 de ford ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning