![]() |
audi a4 tuning by dr.zozo
10 Attachment(s)
mai adaug o masinuta in contul meu :))
|
Re: audi a4 tuning by dr.zozo
chiar reusita mai putin grila fata astupata ...
Sa o stapanesti sanatos ! |
Frumos sa stapanesti cu bine
|
Se putea mai bine ...se pare ca ti'ai pierdut din indemanare ...pacat , in trecut surprindeai de fiecare data ... by the way ...jantele sunt ff tari
|
asa zici ca mi-am pierdut indemanarea? ma faci sa rad ::))
pai daca clientul asa ceva si-a dorit.bag seama ai fi vrut sa fac un supercar. pacat ca nu o vezi in realitate sa vezi si tu liniile masini,cum e realizata si vopsita,super calitate.nu sta stramb nimic pe ea, si nu e facuta de mantuiala.aia conteaza.si conteaza foarte mult si daca mai zic si pretul poate ramai socat, 3000 euro |
alea sunt jantele care au fost si pe omega .....aratane omega zozo ......
|
ce motor are? sper nu 19 tdi
|
Quote:
:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
are motor de 1,6 benzina. am montat si eleronul ::))
|
destul de misto zozo,airbrush`u rupe tot,ce`i al tau e al tau,in rest,ar trebui lasata jos,foooaaarte jos,stii tu A VAG is never low enough :)
felicitari si bafta! :) |
Spoilerele sunt urate si nu se potrivesc cam deloc :?..nici jantele nu prea.
Finisarea si paintjob-ul arata ok totusi :). Este neterminata masina...parerea mea. |
am zis cumva ca e gata masina?eu nu imi aduc aminte de asa ceva
vine lasata jos,tobele,alte faruri,un eleron micut si finut pe luneta. de acea o pozeaza toata lumea, si isi rup capul cate uni,ca e naspa ::))::)) |
1.6....no comment, mai bine era 1.9 tdi....
|
pacat de motor... :(
|
E chestie de gusturi in final.
Gusturile mele zic ca in afara de airbrush nimic nu e de acolo. Desi lucratura e excelenta fiecare parte parca provine din alt film. Culoarea nu se pupa cu jantele, spoilerul spate a la Modena e cam uratel pe masina asta (la model ma refer). Daca tot e clean portbagajul de ce nu sunt si usile? Per total o lucrare in stilul Dr ZOZO. Muncita mult, extravaganta, care ia ochii la lume, dar care isca controverse oriunde ar aparea. Intr-un fel se potriveste cu motorul. Adica tipa la lume dar nu tipa a puternica , tipa a show si cam atat. |
Quote:
|
arata acceptabil masina..
dar parerile sunt impartite.. la urma urmei celui care o conduce trebuie sa`i placa.. ce nu`mi place mie.. da` chiar deloc.. e faptul ca ai astupat grila fata.. cred ca se putea face ceva mult mai frumos acolo.. |
pai acea astevfarmecul masini capota cum e facuta,mai aratatimi voi una facuta asa,dar cutot felul de prize si aerisiri sant o gramada ,adica toate,aceaSTA VLUCRARE E CEVA SPECIAL.
SI CINE A VAZUTO LIFE TOATA lumea a zis ca e super misto. oricum nu poti sa inpaci pe toata lumea ca atunci o masina ar trebui sa arate ca un pom de iarna. pa tuturor |
Daca se poate imi spui si mie care a fost influenta ta in aceasta lucrare...in sensul tu ai facut doar ce ti-a cerut clientul sau asta e stilul tau.
Exact cum s-a spus parerile vor fi impartite si lucrarea va naste discutii contradictorii. Eu unul vad aceste culori pe o masina coupe japoneza nicidecum pe un audi.Jantele la fel mi se par prea bling-bling pentru culoarea respectiva insa se potrivesc cu tema masinii.apreciez aerograful realizat. |
jantele alea park era p passatu verde...d la BTN ,nu?
|
daca o lasi jos jos, dupa cum vad urmeaza si o evacuare dubla, farurile schimbate va fi meseriasa. prin astuparea grilei ai facut sa para o masina intriganta, nefiind evident ce masina este.
|
Nu ii baga in seama pe copii astia care isi tot dau cu parerea,ei nu stiu sa aprecieze la o masina liniile din fabricatie si felul cum i s`ar potrivi modificarea,sant prea mici si nu stiu cam cat e de munca sa faci o masina asa.... daca ar sti,ar sti sa aprecieze.
|
Nu ma da pe spate in schimb e reusita :-) vreau sa spun ca se vede lucru de calitate si ma refer la imbinarile dintre spoilere si aripi,la praguri si la capota fata cum este petrecuta peste faruri, iar ideea cu astuparea suportului pt nr pe spate mi a placut intotdeauna. Cred ca mergeau astupate si manerele la usi, macar la cele pe spate, daca tot sa lucrat atata la caroserie. Lampile la semnalizarile de pe aripi ar trebui facute fumurii sau montate altele clare.
Mie personal poate nu imi place asa mult din cauza combinatiei intre cele doua culori... nu stiu, eu o vad mai bine neagra toata! Jantele nu imi plac si zic asta la modul general, pt ca nu imi plac jantele cromate. La acest audi, cum de fapt i sta bine cam oricarui audi A4, cred ca veneau mai bine jante cu inel (sau buza) in 5 sau mai multe spite. Suspensia trebuie coborata si eventual 4 tevi pe spate ........ si gata :-) de fapt ultimul cuvant as putea sa l am cand o sa o vad pe strada, pt ca am constatat eu, ca intr un fel arata o masina in poze si altfel in realitate.. felicitari zozo pt lucrare cat si proprietarului care se bucura de masina... numai bine. |
ara sa supar pe nimeni....e doar parerea mea.....am si eu un a4 la fel, doar putin mai nou....si cam vad ce si unde s'a modificat....bara fata....de pe golf r32....e ok....mergea mai bine SEIDL rs4 look sau reiger rs4 look dar e ok....capota peste faruri...e bine lucrata dar va avea MARI probleme cu racirea....mai ales vara....dupa cate stii zozo, ai mai facut un a8 la care i'ai astupat prizele din bara si a avut aceleasi probleme.....bara spate.... nu se pupa deloc cu "tema" masinii...mai bine o lasai pe aia originala doar putin prelungita ca arata mult mai bine....stopurile....era varianta pe leduri, dadeau mult mai bine....capota spate...arata f ok clean look'u.....eleron.....nu'mi place deloc...mergea mult mai bine unul M look....lateralele.....partea care nu'mi place deloc.....pragurile....desi in mare arata ok...la modelul asta de masina e probl;ema destul de mare cu montatul de praguri aftermarket fiindca exista niste bandouri si pe pragul original si pe usa si face ca totul sa "curga" frumos cand e stock....cum ai facut tu....e si aia o ideie dar arata foarte urat locul ala liber intre usa si prag....mai bine lasai bandoul de la usa....iar clantele.....sunt extrem de urate....mai bine puneai cele de pe a4 din 2000-2001 sau sa le scoti complet.....iar in rest....finisajele...vopseaua....din poze nu'mi dau seama chiar asa bine....dar par ok.....per total....de la 1 la 10 masina asta ar primi de la mine un 6....o lucrare tipic zozo....idei bune dar insuficient exploatate.....unele lucruri sunt facute in graba....repet....e doar parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni...bafta!
|
tot e bine ca nu ai pus un motor de 14
|
3 Attachment(s)
daca era dupa mine modificat toata masina de la a-z.dar am mai zis odata astea sant cerintele clientului si am incercat sa scot maximul din bani alocati ptr mesina 3000 e.
referitor la grila fata originala,este plina doar o taietura are ptr deschiderea capotei,cred ca tre sa pun o poza cu ea sa fiti lamuriti:) poti sa mergi cu ea si pe 40 de grade ca tot nu se ridica apa peste 83 grade .a fost forjata de probe si e ok. acuma va puteti lega si de tobe:)),cred ca am uitat trebuia sa fac toda cu semnul de la audi cu cele 4 cercuri imbinate.era ok dar COSTA. pa |
Imi place cum a iesit A4 .felicitari.
|
parerea mea...din moment ce ai pus masina aici trebuia sa te astepti la pareri diferite...unele de bine, altele de rau...criticile pot fi folosite in mod constructiv...
PS: bara spate tip ferrari n-are ce cauta acolo :) eu personal o vad pe prea multe masini ca sa vrei sa fi original cu ea :) anyway, cum au zis si altii, important e sa-i placa clientului...nu noua ;) peace out. |
imi place cum a iesit evacuarea..
|
am vazut masina live la Cluj si pot sa zic ca arata f bine despre vopsea si airbrush sant de nota 10 cat despre linia masinii parerile sant impartite ...per total e ok oricum se vede munca lui Zozo mai ales live asa in p0ze sant pareri si pareri ..take care si bafta in continuare
|
niciodata parerile nu vor fi la fel ......
|
Frumoasa masina!
Felicitari inca o data Dr ZOZO.Jentile alea nu au fost si pe Pasat-ul ala verde? Te rog spune-mi daca stii si poate ai vazut o masina galbena cu nr de arad prin sibiu,ce model de nissan e ca nu stiu..... mersi.... |
sincer nu am vazut inca masina in sibiu.soryy
acuma fac un s 600 din 2008. de asta ce o sa ziceti cand bag flexul in ea :)) |
arata mijto masina..mie imi place, oricum parerile sunt impartite si gusturile nu se discuta. Zozo tie iti cam place portocaliul, zic eu. am o intrebare daca costu la modificari a atins 3000 de E-uri :D , atunci jantele cat fac?
P.S. sa ne pui pozele cu S 600 , plzz :D . spor la modificari |
sincer nu-mi plac deloc spoilerele spate gen aluia montat pe masina, (ferrari) da- cu toba/tobele, oricum iesirea dubla da foarte bine... sper sa nu deranjeze da' ca parere... zic ca jantele dau urat... prea mult crom... te orbesc. paitjobul, cu airbrush,tot... e super:).bafta
|
jantele au costat echipate cu cauciucuri 2300 euro
|
Re: audi a4 bataie de joc by dr.zozo
Cel mai urat audi a4 care l am vazut in viata mea
Imi pare rau ca mai sunt inca persoane care si bat joc de masina in halul asta, atat client cat si cel care face lucrarea Inca nu pot sa mi revin din soc, masina asta (daca se mai poate numi asa) nici n ar mai trebui incadrata la sectiunea audi Imi pare rau daca nu sunt in asentimentul vostru dar chiar n am mai putut suporta, bataie de joc in toata regula Poate si din cauza ca pe a4 b5 sunt destul de putine elemente care cad bine, parca cu cat pui mai multe cu atat arata mai rau.... este doar o parere personala care mi am format o dupa ce am vazut foarte multe modificate si doar cele subtil modificate aratau bine , in rest ..... |
este si parerea mea
|
Re: audi a4 pom de craciun by dr.zozo
Quote:
Quote:
Ca sa impaci pe toata lumea trebuie facuta cu bun gust , nu e cazul , asa ca ..... reactile sunt absolut normale |
adevarata masina ;)...mult succes in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning